🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 575
  • 475
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Че за какво й е на Гло да търчи при Карамазов,тя си го каза на синхрон,пред редакторите.Много я харесвам аз,но това нейното не беше разкриване,а стечение на обстоятелствата да ги засече усамотени след писмата към тях.
Стоеше с чаша вино и слухтеше точно като в турски сериал-ми не,благодаря.
Това,което направи Коджабашев е истинско разкриване-логично и по учебник.
При Мирелка идея нямам как й се отвориха очите,но и тя ги посочи двете имена.Нямаше я обосновката на Георги или буквалистиката на Гло.Просто застана пред камера и като спуснати от звездите изпляска две имена и това на мен не ми хареса.Не че нещо,но съм я гледала в ИВ,но спирам за да не я обидя Simple Smile

# 46
В предната тема май не ми остана време да се разпиша, но гледам, чета редовно и постоянно се вълнувам. Пак искам да измрънкам, че ми е малко един епизод и ако някой от Продукцията чете, да се смили за следващия сезон и да ги направи поне два седмично.

Моето предположение за финалисти е Бачорски, Коджабашев, Венци и Глория. Въпреки че понякога ми се струва, че Бачорски няма да докрета до финал. Но дори и да бъде изгонен в следващите епизоди, играта му ще бележи първи сезон и ще се запомни.

Аз съм много доволна от сезона до момента и сигурно след като свърши, ще си го изгледам от начало до край като сериалче, без прекъсване между епизодите.
Дано се замислят да пуснат и пролетен сезон. Така и така отмениха любимите ми ОСГ.

Дяволче, благодаря за труда Blue Heart

# 47
  • София
Дяволе, Сони, Милена, благодарности - вие оформяте първите БГ хроники на играта!
Гласувах. Никой от цивилните залухавели не мисля, че особено е поумнял, че да му хвърля моите 5 лева. Не знам ще стане ли, но и аз искам накрая Владо и Бъч да седят на последната маса. Другите не ме вълнуват особено. Ако там са и Лицата и Петканов - Жоро ще разконспирира злодея. Но мисля, че преди това него ще го "върнат" на острова (може и в Белене по-наблизо).
Така, както излязоха от "счупването" - ми хареса повече и ми беше по-логично заради самата игра. Но пък самата МегаБоНба беше много шум за нищо. И като чета Мери - по-скоро си мисля (ако изобщо има нещо гнило в Бонония), че не ни го показаха, а даже и като ретроспекция с последствия, може би се очаква на екран.
ПП. Смятам и, че ако Баш Трейтъра не си даде сметка за Майчето - може да й се иска, ама не му е в калибъра на играта, току виж тя го пратила да яде бисквиДи у дома пред телевизора. Не, понеже го е надиграла; той от "Ден Едно" вече се е амортизирал даже за пред най-неострите цивилки, появиха се и първите вдъхновения (от акъл или от Звездите) и тя може да си помисли, че е дошло времето да го насади.

# 48
МирелКа си е баш МирелКа... 25-годишна жена с акъл на 12-годишна. Глория направо си ги разкри, те много хора ги видяха да си говорят, но само нейни синхрони видяхме.

# 49
  • Stockholm
Гледах интервюто с Бачо и Кристина Патрашкова. Доста интересен разговор. Направи се, естествено, на най- невинния, справедливия и т.н. Но и имаше остри въпроси. Не пуска спойлери, така че гледайте го.

# 50
  • София
Всеки има право да слухти, какво значи- не благодаря. Този, който има какво да крие- той трябва да внимава.

# 51
Чак сега изгледах последния епизод от край до край.  Владо ме дразни все повече и повече. Даже и Бачорски спря да ме дразни. Сложил си е популистката маска и все облегнал и замислен го дават. И когато проговори.... най-голямата тъпотия е измислил. Или се преструва. Във всеки случай....не знам какъв национален герой е, хич не ми харесва.

# 52
  • Stockholm
Балкански прецедент е целият сезон Joy Шоуто на Бачорски с групичката отпреди влизането, деструктивното нещо Капитан Планета, който гони хора заради щитове, от тъпи по-тъпи цивилки и един предател, очеизваден, който с триста зора видяха към финала на шоуто. Нямам думи.

# 53
Дори и чак в предпоследния епизод са достатъчни само двама праведни да обърнат играта в тяхна полза. Както се вижда от британската ВИП версия (подробностите - в скрит текст долу). Аз не вярвам на хипотезите, че Бачорски сам се е издал, предал, отказал, и т.н. Просто са го хванали и изгонили като всеки друг предател, а иначе за пред зрителите той може да го изкара и че се е жертвал.

Скрит текст:
В британския сезон при много по-тежка ситуация нещата се обръщат на 180 градуса. Там не можаха да хванат нито един предател почти до края (с триста зора изгониха един към епизод 7 от 9 общо), и то именно защото предателите играят отборно, а не интригантстват един срещу друг. Финалисти са 2-ма сплотени предатели и 3-ма праведни, което си е обречена ситуация откъдето и да го погледнеш, но въпреки това двама праведни се светнаха в последния момент, на финала другата седмица вероятно ще привлекат третия и ще спечелят. Нещо подобно стана и в ирландската версия. Така че много малко е нужно, за да се обърне колата, а нашите почнаха да се освестяват доста по-рано.

# 54
Не виждам нищо лошо в слухтенето. Един от най-големите Сървайвъри си правеше скривалища в храстите да наблюдава и слухти. Даже ме е яд, че много малко хора го правят.

Иначе няма как това, че Глория е намерила предателите да чупи каквото и да било, независимо при кого отива си има регламент - елиминираш по един предател на кръгла маса. Варианта с чупенето е ако са останали 7-8 човека  и е елиминиран предател (например Мая) и никой не желае да стане Предател с Бачорски

# 55
Е какво чупене - то и тогава всичко е лесно. Като не желае никой, предателят си прибира парите и казва "много благодаря"   Simple Smile

# 56
Да, но в този случай предаването свършва, а на теория предаването си има ясен план за финал и за брой епизоди. Може да кажем, че това "чупи" играта

# 57
Днес при Петя Дикова по БТВ ще гостува Карамазов.
16.00 часа

# 58
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Румънската версия е стартирала на 30ти октомври. Някой има ли идея къде може да се гледа, хранилището с международните версии нямало да се обновява повече.

# 59
Според мен Владо има съмнения и към Бачорски, но това за него няма никакво значение. Той играе друга игра. Както казаха и в Надкаст, този сезон на Игра на Предатели се превърна в Игра на коалиции. Което си е част от играта по принцип, но лично за мен не трябва да е основното. Та Владо и да знае, какво му дреме, нали си има стабилна коалиция, ще стигне до финал. Пък и той върза две и две - някой негов човек го пази. Но както виждаме не прави нищо по въпроса да разбере кой е той. Не знам дали ще се израдвам ако на финала са двамата с Бачора и Бачора прибере парите, Владо ще му стисне ръка за играта и толкова. Няма да има драми. Между другото е много вероятно ако Бачо спечели, да дари парите за благотворителност.

Абсолютно на същото мнение съм. Владо вече не "лови Предатели", а очаква групата му(им) под строй да гласува за когото той посочи. Та чак и сметка държи. Любопитно ми е дали и на Венци е търсил сметка защо е гласувала за Ева, а не за Оля. Ева сигурно си мисли, че му е близка, защото се държи малко като мажоретка, но Владо както сега организира хората срещу Оля, така няма да се поколебае да ги организира против нея, когато дойде ред да останат само шестимата.

Грешката на Мая с гласуването не е заради самия глас, а защото настрои Владо срещу нея. Тя явно все пак има желание да играе с Бачорски, щом толкова много го търси за консултации ама кого да отровят, ама кой да го направи, ама как да стане. Цялата драма с показното убийство беше причинена от него, защото се заинати тя да го направи, макар да не ѝ е в натюрела изобщо.

За финал гласувах, че ще са Владо, Бачорски, Мирела и Венци.

Общи условия

Активация на акаунт