🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 573
  • 475
  •   1
Отговори
# 30
Владо Николов заслужава да стигне до финал с Бачорски и да му вземат победата под носа. Той е много състезателен и иска да победи винаги, но тук не играе играта правилно. Целта е да се търсят предатели, а не да си крепим конфорта. Иначе искам и Глория и Георги на финал и те да спипат Бачо или Мая и да си разделят парите.

# 31
Според мен Глория ако е хитра нищо няма да каже. Ще си мълчи, защото в момента тя не е заплаха. Има други за гонене - Анна-Мария, Ева. Според мен ако докара до финал с някой от предатели, които вече знае кои са - това е сигурна победа.

Ситуацията не е на страната на Владо Николов, защото ако стигне финал и каже, че няма предатели просто губи играта.

За водещия - блестящ според мен. Присъствие, начин на изразяване. И все пак имам впредвид, че има и сценарий.

# 32
  • Другата България
И накрая - относно “счупването„ на играта - ще се въздържа от коментар, защото моето “птиченце“ ми донесе една “мухичка“, че всъщност счупването НЕ Е само това с равенството при гласуването в миналия епизод.
Дори по-скоро НЕ Е това.
А досега “песничките“ на птиченцето бяха в правилната тоналност, та ще изчакам все пак да видя дали не ме е метнало на клона този път. Blush

Въздържаш се в смисъл, че предстои да гледаме, или в смисъл, че е изрязано и трябва да остане тайна?
Предстои да гледаме. Blush
Не знам кога обаче, в кой от оставащите епизоди, нито знам с кого и какво е свързано.

# 33
Те обявиха още в началото, че 8ми епизод "се чупи играта", така че очаквам или нищо, или да замажат с някоя друга глупост.

# 34
  • Другата България
Ако теориите на съфорумката, че епизодите са 11, но сериите 12, тоест, тоест - първия епизод е бил в два дни, и че предстоят още 4 серии, то следващият вторник всъщност е 8-ми епизод. Ако смятам правилно. Или 9-та серия.
Това вече са си мои спекулации и разсъждения. Blush

# 35
Според мен продължавате да търсите под вола теле с грандиозното счупване. Точно прегласуването си беше  "счупването", както преди това беше бруталния епизод , какъв обрат беше анонсиран още по-рано и т.н. Наистина не разбрах какво му беше балканското. А Глория да изтича при Карамазов да му каже "Аз знам предателите" не е никакво счупване. Там постоянно има някой който е сигурен че някой друг е предател на 100%, 200%, до 1200% са стигали. Важното е да убедиш останалите че ти казваш истината, а често и това не е достатъчно защото си има кръгове на доверие, пазене на предполагаеми предатели които пазят тебе, запазване на предател за да не се губи нишката след като той бъде сменен с нов, пък дори и просто симпатии или глупост. И пак не се счупва нищо - гонят 1, вербуват 1 - шоуто продължава

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 10:17 от spidrer

# 36
  • Другата България
Лично аз нищо не търся.
Има въпрос в анкетата - коментирам го, иначе вероятно нямаше.
По темата е, свързано с формата, тук толкова хипотези и предположения се изписаха, а на мен ми го каза човек, свързан с предаването. И то само защото и аз коментирах, че това “счупване“ всъщност не беше дори пропукване.
Може пак да е нищо, може да е “партенка“, всичко може.
Говорим си.

# 37
О, да, ако искат да направят невероятен телевизионен момент, непременно Владо и Бачорски трябва да са последните останали на финала. Владо, безрезервно вярвайки на Бачорски, под негово наставление изгонват третия и четвъртия, убеден, че двамата са победили и честно и спортсменски ще си разделят наградата. В този момент Бачорски се разкрива и физиономията на Владо става като на онзи клет човечец в края на първия австралийски сезон. Заслужава си три месеца чакане за такъв телевизионен бисер.

# 38
И аз да се потопя в новата, както винаги отлично оформена тема (жалко, че пиша по две мнения на кръст в темите, но толкова ми е капацитета - явно нямам какво толкова да кажа, или по-скоро ме мързи да напиша каквото имам да кажа). Смятам, че на финал ще са Бачорски и Николов, голям тандем са. Бачорски няма нужда от друг колега-предател с такъв приятел-праведен. Предполагам и Мирела ще е на финал, с протекцията на Боса. Сега обаче е важно Бачорски да съумее да острани Георги, за да оцелее.

Счупването според мен е станало, когато Глория е подслушала разговорите на Мая и Бъч и е разбрала, че са предатели и предполагам е изтърчала да каже на продукцията. При положение, че всички предатели са разкрити, предполагам, че играта трябва да се прекрати, поради което са я накарали да замълчи и да не раздухва за наблюденията си пред останалите, а да продължи играта без да ги излага на показ пред другите. Все пак, теориите на конспирациите са хубаво нещо, защото и с тях и без тях - все тая. Не водят доникъде.

Защо ще казва на продукцията, при положение че продукцията много добре знае кои са предателите?

# 39
Благодаря за новата тема, Дяволче🤗До финал искам да стигнат Мая, Жорката, Мирела и Глория. Ръкоплясках пред екрана на страхотното следене от страна на Глория и синхрона на сезона, че предателите са Мая и Бачора, както и на моя друг фаворит - Жорката. В тях ми е надеждата, нямам търпение за вторник отново😄

# 40
Според мен Владо има съмнения и към Бачорски, но това за него няма никакво значение. Той играе друга игра. Както казаха и в Надкаст, този сезон на Игра на Предатели се превърна в Игра на коалиции. Което си е част от играта по принцип, но лично за мен не трябва да е основното. Та Владо и да знае, какво му дреме, нали си има стабилна коалиция, ще стигне до финал. Пък и той върза две и две - някой негов човек го пази. Но както виждаме не прави нищо по въпроса да разбере кой е той. Не знам дали ще се израдвам ако на финала са двамата с Бачора и Бачора прибере парите, Владо ще му стисне ръка за играта и толкова. Няма да има драми. Между другото е много вероятно ако Бачо спечели, да дари парите за благотворителност.

# 41
Гледах подкаста на Бачорски, каза, че е отишъл там да печели и иска само да смае хората с шоу. Дори и да спечели със сигурност ще дари парите според мен.

# 42
Гледах подкаста на Бачорски, каза, че е отишъл там да печели и иска само да смае хората с шоу. Дори и да спечели със сигурност ще дари парите според мен.
Забравих да кажа колко ми хареса под каста с него. Въпросите бяха добре подбрани и лично аз получих някои отговори относно играта му.

# 43
Хайде да хайпваме Ряпата!

# 44
  • софия
За мен финалисти ще са Бачорски, Дани, Венци и Гло.
 Счупването минa, не чакайте друго. 😀

Общи условия

Активация на акаунт