🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 563
  • 475
  •   1
Отговори
# 15
  • Stockholm
Моята финална петица- Капитан Планета, Бачо, Венци Венц, Ева и Мирела. Защото Капитанът си държи и на Мирелка и на Ева, значи той ще избере коя.

Ако Бачо трябва да избира между Мая и Капитана, определено избира Капитана по популистични причини, а и жена му да не се сърди Joy

Може и да не се напрегне много да защитава Мая на масата. Видя, че не го слуша много и че си шушука по стълбите с Коджабашев.

Дяволо, хубава анкета Blush

# 16
  • София
Благодаря за новата тема! 🌷
За анкетата:
1. Отлично изиграно - съвсем естествено 😊
2. Не, но… / Големият бизнес има други правила 😉/
3. Пропуснах - Мая не искаше, но и нямаше как.
4. Мая, но не искам.
5. Бачорски
6. Да, но се преекспонират.
7. Бачорски - с неговото бутане при Мая
8. Венци - хем му е верен, хем може да се отърве от него.
9. Коджабашев
10. Ще го метне — или тя , или той.
11. Мая
12. Не / по скрити причини /
13. Параван, но и симпатия 😉
14. Не.
15. Да. - По този начин ги изваждат от обсесията и им дават възможност да погледнат по-широко. / друг е въпросът, че те пак тръгнаха по стария път - който ми е най-малко симпатичен/.
16. Повече положителни - имаше добри моменти и крейзи такива, но е различен образ 😉
17. Йордан - безразличен
18. Оля - положителни
19. Глория фор евър 😂
20. Ана Мария
21. Мая, Коджабашев, Мирела, Дани Петканов / това е много условно и въобще не вярвам, че ще се получи 😂/

# 17
  • София
На 9 въпрос си сложил Йордан, който го няма вече.
На 21 въпрос не може да се гласува за повече от двама.

Значи някъде на предните въпроси си цъкнала повече от веднъж.
21 въпроса - 24 опции, защото баш финалистите са четирима и за това 4 гласа.
Всички останали въпроси са за 1 отговор (не че не може да гласуваш за повече хора ако искаш).
А за Йордан, ами здраве да е. За едно излишно име няма да редактирам и да се осере всичко.
Системата не позволява качествена редакция, а размества всички подотговори и става каша.
Ако някъде нещо е объркано, просто прескачайте и не гласувайте за него.
Нямах много време да преглеждам темата, защото бързах за старта на Игри на волята.

# 18
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за разкошната тема!

Все още си държа на мнението, че Бачорски ще е аут. Ако се намери сгоден случай ще го отстрелят първи. Мая е лесна и явно нова в предателството. Бачорски ги върти от много време, бе в заговорите за убийство на праведни. Ще искат да му забият ножа.

# 19
  • Stockholm
Започна есенният сезон на шведския Traitors с известни- ютубъри, телевизионери, полицейски инспектори, екстрасенси, писатели и журналисти и комедиен актьор. Равен на нашия водещ Карамазов обаче  няма, шведският  не може на малкия пръст на Карамазов да стъпи. Но за сметка на това   цивилките са много по-умни от нашите, още от закуската започнаха провокативнин въпроси кой кога е заспал снощи, как е спал, как е спал предната нощ и единият Предател се омота. Другото, което ми хареса беше, че водещият , когато трябваше да избира предатели, не тупна никой по рамото и после има каза, че не е избрал. Те се изнервиха на макс. След това имаха коктейл и водещият започна да звъни по един старинен телефон и да говори с много участници, но не със всички. Така по телефона информира избраните трима, ей така по  между другото в разговора. Когато говори по телефона с някой, всички останали гледат. На втория Предател също леко му пролича. Много интересно. Първият убит беше известен криминален инспектор. Изгонен на първата маса беше едно момче, понеже се изчервява Joy Съмнения към истинския предател имаше от 4 цивилки още първия ден, предполагам на втора маса ще го думнат.
.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:47 от silsto

# 20
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами Владо не е нищо особено като водещ на предаването,не знам на база какво го сравнявате,че другите не му били на нивото? Освен по визия,не виждам по каква друга мярна единица сравнявате ябълки,круши,портокали и дюли.
Водещите са в роля, изиграват един сценарии,който им е написал от екипа на предаването и толкова.

За мен от водещите (гледала съм УК,Щатите,Франция, НЗ и Австралия), този на Франция е омега забавен с култови реплики,но това е защото сценаристите такива думи са му сложили в устата.

# 21
И аз да се потопя в новата, както винаги отлично оформена тема (жалко, че пиша по две мнения на кръст в темите, но толкова ми е капацитета - явно нямам какво толкова да кажа, или по-скоро ме мързи да напиша каквото имам да кажа). Смятам, че на финал ще са Бачорски и Николов, голям тандем са. Бачорски няма нужда от друг колега-предател с такъв приятел-праведен. Предполагам и Мирела ще е на финал, с протекцията на Боса. Сега обаче е важно Бачорски да съумее да острани Георги, за да оцелее.

Счупването според мен е станало, когато Глория е подслушала разговорите на Мая и Бъч и е разбрала, че са предатели и предполагам е изтърчала да каже на продукцията. При положение, че всички предатели са разкрити, предполагам, че играта трябва да се прекрати, поради което са я накарали да замълчи и да не раздухва за наблюденията си пред останалите, а да продължи играта без да ги излага на показ пред другите. Все пак, теориите на конспирациите са хубаво нещо, защото и с тях и без тях - все тая. Не водят доникъде.

# 22
  • София
Благодаря за новата тема!

Като цяло съм на мнение, че накрая е редно да спечели предател/и заради некадърните праведни, но очаквам победа на същите некадърници - защото предателите в лицето на Бачорски ще го осигури.

За мен Глория, Ева, Ана Мария и може би, ама само може би, Дани Петканов, наистина мислят кои може да са предатели. Останалите - или като овце гласуват или по симпатии.

Следващия сезон се надявам или да е с неизвестни или с "известни" инфлуенсъри фенове на стратегическите игри и като цяло - тотално неизвестни един за друг.

# 23
  • София
Много ме кефи шапката на темата 😂. Забравих да го спомена.

Абе, тая Глория никакво възпитание няма - не са ли я учили, че не се подслушва - тц, тц, тц…

# 24
Janelle в теорията ти за счупването има пропуски: Глория и всички предатели да е видяла, няма никаква гаранция, че другите ще й повярват. И по-важно: на всеки цикъл се гони само по един човек. Няма как да се изгонят двамата наведнъж. А като остане един предател, той задължително избира втори.

# 25
И накрая - относно “счупването„ на играта - ще се въздържа от коментар, защото моето “птиченце“ ми донесе една “мухичка“, че всъщност счупването НЕ Е само това с равенството при гласуването в миналия епизод.
Дори по-скоро НЕ Е това.
А досега “песничките“ на птиченцето бяха в правилната тоналност, та ще изчакам все пак да видя дали не ме е метнало на клона този път. Blush

Въздържаш се в смисъл, че предстои да гледаме, или в смисъл, че е изрязано и трябва да остане тайна?

# 26
  • София
Благодаря за новата тема! Отивам да гласувам.
За богомолката от последното мнение на предишната - аз отбелязах, че е много подходяща аналогията с Мая.
Ако е сложена нарочно, браво за кинематографията! 😊

# 27
И накрая - относно “счупването„ на играта - ще се въздържа от коментар, защото моето “птиченце“ ми донесе една “мухичка“, че всъщност счупването НЕ Е само това с равенството при гласуването в миналия епизод.
Дори по-скоро НЕ Е това.
А досега “песничките“ на птиченцето бяха в правилната тоналност, та ще изчакам все пак да видя дали не ме е метнало на клона този път. Blush

Въздържаш се в смисъл, че предстои да гледаме, или в смисъл, че е изрязано и трябва да остане тайна?

И аз бих искала да знам.

# 28
И аз да се потопя в новата, както винаги отлично оформена тема (жалко, че пиша по две мнения на кръст в темите, но толкова ми е капацитета - явно нямам какво толкова да кажа, или по-скоро ме мързи да напиша каквото имам да кажа). Смятам, че на финал ще са Бачорски и Николов, голям тандем са. Бачорски няма нужда от друг колега-предател с такъв приятел-праведен. Предполагам и Мирела ще е на финал, с протекцията на Боса. Сега обаче е важно Бачорски да съумее да острани Георги, за да оцелее.

Счупването според мен е станало, когато Глория е подслушала разговорите на Мая и Бъч и е разбрала, че са предатели и предполагам е изтърчала да каже на продукцията. При положение, че всички предатели са разкрити, предполагам, че играта трябва да се прекрати, поради което са я накарали да замълчи и да не раздухва за наблюденията си пред останалите, а да продължи играта без да ги излага на показ пред другите. Все пак, теориите на конспирациите са хубаво нещо, защото и с тях и без тях - все тая. Не водят доникъде.

Това пък ако го е направила Глория, ще е най-тъпото парче на света завинаги!  Иначе и аз мисля, че ИСТИНСКОТО счупване не ни го показаха. И едва ли някога ще го разберем. Две -три -пет прегласувания заради равен брой гласове, не са никакъв непредвидим момент. Пък и нищо "балканско" не видях в това.

# 29
Кажи, кажи 👂 👀 😁
Дори по-скоро НЕ Е това.

Общи условия

Активация на акаунт