🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 655
  • 475
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Миии, не.
Изрично питах, отново.
Епизодите са 12, първата седмица просто са пуснати два епизода.
То това мисля още в самото начало пак го писах, а и някъде го четох....
Има ясно и точно изискване за времетраенето на епизодите.
Няма серии, това си бяха мои хипотези, след като със съфорумка го коментирахме, ама викам си да не пиша глупости, да си питам.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 22:14 от Merri_An

# 76
За финала гласувах, че ще са Бачорски, Мая, Владо и Георги.

# 77
Колко да не е вярно, като са го сложили на банер дори:

А малкия розов текст на банера прочети ли го?

Ако епизодите са 12, тогава вече излиза бройката за отпадане, иначе поне един увисваше в повече.
Само пълно куку може да си сравни собствената продукцията с британския сезон... Не било Париж, а Мъглиж.

# 78
За мен балканското счупване е, че имаш един праведен, дето май не е разбрал правилата на играта, играе си по негови правила и върши работата на предателите без да е предател, пък те го пазят като щит щото е такава национална легенда и накрая ще стигне и до финала....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е вярно това за хранилището, но вече е на нов адрес и с парола.
Колко да не е вярно, като са го сложили на банер дори:

Все още обслужват и първото място,защото преди 2-3 дни качиха липсващите еп на Франция 5 .
Даже току що приключих сезона. Доволна съм,бих му дала 5/6 . Имаха много силни кадри на Предани.

# 80
И на мен тия счупвания вече ми олекват, а и едно нещо явно родните телевизионери не могат да разберат - играта да се "счупва", да има невиждани прецеденти не е задължително позитивно нещо. Това не се отнася само за Трейтърс, но особено за предавания като Трейтърс, които в същността си са супер интересни. Трейтърс няма нужда да създава напрекъснати прецеденти, за да е интригуващо. И тия последните епизоди не бяха интересни, защото имаше някакви невиждани събития, а защото най-сетне имаше повече от един главен герой. Мая, Бачорски, Глория, Коджабашев се изявиха сериозно по един, или друг начин, а останалите също "блеснаха" с някакъв момент. Май само Петканов остава като декоративна фигура, той явно си е въртял флиртчето с Глория, плюскал е като невидял безплатната храна и го е боляло х.

Ако ще има втори сезон, което по всичко ще личи, че ще е така, нека вместо да търсят и промотират предаването с прецеденти, просто да се научат, че монтажът трябва да дава равен шанс на всеки. И да си отварят очите при кастинга, защото това не е първа публична изява на Петканов, която използва за едното ядене и импровизиран Tinder. Също като ще вкарваш съвсем нови лица в риалити формати като Силвия Петкова и Иван Юруков, се увери, че наистина им се играе. Аз от техните интервюта останах с впечатлението, че са влезли да приберат хонорара, пък каквото стане. Това един добър кастинг директор би трябвало да го види още във фазата на преговори.

# 81
Е, какво са виновни Юруков и Силвия, че ги убиха рано-рано? Какво очакваш да кажат по интервютата? Ако бяха останали, щяха да играят.

# 82
  • Другата България
За Юруков и аз така мисля.
За Силвия съм скептична обаче.

# 83
Силвия щеше да е с играта на Владо Николов, Юруков май щеше да играе.

# 84
Нямаше да играят и двамата.

# 85
  • Другата България
Силвия щеше да е с играта на Владо Николов, Юруков май щеше да играе.
Да, същото мисля и аз.
За него имах надежда, не остана време обаче.

# 86
Кастът е ключов за интересен сезон. В нашия имаше човек, който дори не е гледал предаването, щото искал да е с "чиста глава". И после чакаме рейтинг.

# 87
  • София
+ / - ; прогнози

Епизод 9

За следващия епизод ще ми е любопитно дали ще разкрият Мая или ще хвърлят на вълците Анна-Мария.
Бачорски ще иска да чисти АМ, Владо също, но как ще си изиграе картите Глория? На кого ще каже и как ще разкаже това което видя и евентуално чу? А докъде ще стигне Коджабашев в разследването си?
И най-важното, какво ще е завещанието на Оля? Ами ако Оля каже нещо с което да уличи Бачорски пред всички в погребалната зала? Твърде много неизвестни за да може да се прогнозира. Но все ми се струва, че Бачорски има твърдо ядро зад себе си и едва ли ще го изгонят точно сега. А и ако узнаят, че е Предател, защо да го гонят сега? По-добре да си го пазят за финала, хем е от техния отбор. Там лесно ще го шитнат. Но Мая биха я изхвърлили без да им мигне окото. Така че моята дилема е Мая или Анна-Мария. Може и Ева вместо Анна-Мария, но Бачорски и Владо не харесват АМ и ще натиснат за нея.

+ / -

++
Глория
Кака Гло си ми беше на плюса от самото начало. Така и нямах 2 плюса този сезон, но ето, че вече си имам! 4 епизода преди финала. Е, никога не е късно.
Т.е. на прост български - ако тя не е най-малкото финалист ще съм емоционално разочарован. Това означават двата плюса при мен.

+
Бачорски и Коджабашев

= / +
Владо Николов и Мирела

=
Ева и Петканов

= / -
Анна-Мария и Мая

-
Венци Венц

--
Нямам

Генерални прогнози

Праведни ще спечелят. Аз това си го пиша от месец и нещо, но сега вече след събитията, които се разиграха в миналия епизод шансът им скочи драстично.
95:5% за праведните.

Топ 5:
Венци Венц, Глория, Мирела, Дани Петканов и Владо Николов
-
Победители: Владо, Венци, Мирела и Глория
Ако тези четиримата стигнат финала и там примерно разкрият Предателя (Бачорски или Петканов или който и да е друг) не мисля, че ще искат да продължат, защото всичките са 100% сигурни Праведни. Пари си имат, така че дали трима или четирима ще разделят парите (които няма да са някаква голяма сума) не мисля, че ще е фактор. За тях самата победа ще е от значение. Кой не би искал да се запише като победител в първия сезон на ново шоу...

Топ 5 ми е като миналата седмица, едно към едно.
Ако Бачорски се измъкне от тройната преса: завещанието на Оля, Глория и Коджабашев, то ще е финалист, като най-вероятно ще махна Петканов от списъка си, но засега няма как. Бачорски е яко оголен, благодарение на големия стратег Майчето...

# 88
  • София
Следващият епизод ще е ключов:
1. “Писмото” на Оля.
2. Реакцията на Владо Николов (?). / На път ми е да ми стане “най-омразния” играч 😉/.
Ако Бачорски по някакво ЧУДО оцелее + Владо на финал -> Бачето печели 😂

# 89
Ако Бачорски не остане с Тренера на финал и не му се разкрие на огъня, за да вземе Тренера парите и всички да са доволни и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт