🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 615
  • 475
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ооо, аз "също" имам огромно доверие в потенцЯла на ВВ на кв.: винаги би ми разрешил да взема щит и винаги би казал на всички, че съм взел. Принципно. Simple Smile
Малей, Гло вече става за момичето на Бонд! Очаквам да се появят Шварци, Ван Дам и оня с възможните мисии - а Бъч да ги утрепе с едно замахване на щеката за билярд.

ПП. Бачорски не би могъл да го изиграе това... рече интелектуалното недоразумение (неостра цивилка, глашатай на щитовете) - ВВ. Въх.

# 181
Глория открадна шоуто (на Бачорски). Много добре почна епизодът.

# 182
Венцата не вярвал...

# 183
  • Stockholm
Бачорски е отвратително арогантен в отношението си към Мая на конклава. На нейно място го отстрелвам веднага с помощта на Коджабашев. Но тя ми се вижда търпелива и вероятно свикнала с такива доминантни партньори, дори не реагира на унизителната му реплика, че може да последва пътя на предишните двама предатели.

# 184
  • Разпиляна във въображението
На Анна-Мария са й потънали гемиите.

# 185
  • Другата България
Милия Владо, той все още не знае къде се намира, но поне не се притеснява да си го каже.
Но поне разсъждава в правилна посока.

# 186
На Бачора физеономията като казаха, че Оля нещо е оставила!

# 187
Бачорски така е омотал Владо... А повечето слушат Владо какво говори. Авторитет им е. Голяма грешка.

# 188
  • Другата България
На Бачора физеономията като казаха, че Оля нещо е оставила!
Толкова му пролича на Бачорски, сега за първи път му пролича наистина много.

Нова обработка на кептъна, и както предположих - Анна - Мария.
Чак не е за вярване колко е лесен Владо, чудя се дали сега като се гледа не му става поне малко неудобно?

# 189
  • София
Бъч, едно че положиха ръка над завързаните ти очи в еп.1, ама най-много да благодариш на Мейкърите, че ти дадоха "играч" като Владо Н.
(Писали сме почти едновременно, Мери.)

# 190
Бачорски как врътка Владо на малкия си пръст, не е истина. Направо срам да те хване.

# 191
Според вас не беше ли по-добра стратегия Глория да разкаже пред всички кои са Предателите? Включително и пред тях?

# 192
  • Другата България
Бачорски как врътка Владо на малкия си пръст, не е истина. Направо срам да те хване.
Ако щеш вярвай, мен ме хвана срам.
Не може да е такова делулу, не е за вярване!

Ева е голяма бяла птица, абсолютна!

# 193
Според вас не беше ли по-добра стратегия Глория да разкаже пред всички кои са Предателите? Включително и пред тях?
Ще гръмне първа. 3-4 епизода съм гледала, ама всички са коне с капаци и повечето се кланят на Владо. Смятат го за най-умен, най-прозорлив и всичко най.

# 194
Мая имаше шанс да подхлъзне Бачора и така да се спаси, но не се възползва...

Общи условия

Активация на акаунт