🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 565
  • 475
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ами той си каза директно, че накрая ще останат само няколко праведни, така че ще има жертви по пътя. Не мисля, че твърди, че играе за всички.

Иначе досега и на мен не ми харесваше, дразнеше ме неимоверно, почти колкото Бачорски, ако не и повече Simple Smile Затова писах, че вчера се събуди и разбра в коя игра е.

# 451
Владо Николов първи бие камбаната, ако някой има дързостта да играе за себе си. Виждаме каква драма настава всеки път, когато някой вземе щит. То не са лекции, фасони, обиди дори (нали, жалкари са всички, които предпочитат щит, но не и той, моралният стожер, непомислил за щит преди заветните 100К).
С какви очи си позволява да съди другите, които откровено заявяват, че играят за себе си, като неговата игра не е по-различна? А, да, сетих се, защото той е Капитана на нацията и всички останали трябва да се самопринесат в жертва в името на неговата победа.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 20:15 от Дидичка

# 452

Проблемът е, че твърди, че не е така, а че играе за отбора.

Може би защото си мисли "Отборът - това съм аз"
Satisfied

# 453
Естествено, че стратегията на Владо е идеална за него, той за себе си играе, не за комшийката Simple Smile

Да. А иначе, аз вчера вечерта изгледах пак последната маса и за мое най-голямо съжаление трябва да обявя Коджабашев за най-големия делулу за момента - той не само не разбира целта на играта и това, че е стратегия, изключително е объркан за това какво се случва, но и на всичкото отгоре той дори не е осъзнал, че най-големият бос е ВН! През цялото време си мисли, че Ева и Дани Петканов дърпат конците. Това направо е делулу на ента степен. Може ли така, Жоро? Аз също възлагах големи надежди на теб...

# 454
Малко ми е странно, че Жоро не усети плана и им се ядоса, с което си навлече потенциални проблеми, но и логично не му казаха, след като е близо до Мая.

Аз не знам дали обсъдиха с него изобщо името на Ана Мария, не помня, на второ гледане ще следя. Може и да не е излъчено. Обикновено обсъждат с него. Виждайки вота ще усети, че е извън уговорките, но поставяйки се на негово място по-скоро бих помислила, че аз съм на пангара следваща, ако видя, че ме изолират, а не че крият нещо от мен, за да не кажа на друг.

Съгласна съм, че плана на ВН е добър за него, затова се учудих, че Ева така се съгласи, ма тя пък взе щит.

п.п. не знам дали някой го е написал, та още една прична да не иска да маха предатели, е че Владо не би желал да го изнудват, защото ще трябва да откаже и да свърши за него играта.

# 455

Проблемът е, че твърди, че не е така, а че играе за отбора.

Може би защото си мисли "Отборът - това съм аз"
Satisfied

Тук не мога да се съглася, защото вече на много синхрони, а и в разговори Владо декларира учудването си, че не е отстрелян. И това означава, че със сигурност не драпа за финал, защото играта му е прозрачна и точно това го наведе на мисълта, че предател(и) го пази. Разбира се, при това положение ще се възползва, аз също бих. Все пак играта е стратегия и трябва да си луд да не ядеш баницата, ако ти се поднася на тепсия. Освен това ако не друго, все пак играе за отбор, от който ако стигнат Ева или Мирела на финал, той каза, че ще е доволен.

# 456
Накратко:  Венц и Ева са най-кухите лейки на терена, че дори засенчиха патешката човка, която беше готова да си реже главата.

Абсолютно съм съгласна

# 457
Моето мнение за стратегията на Владо Николов не е, че е идеална за него, а просто е приложима само при него. Тя се гради изцяло на почитанието, което солиден контингент участници имат към него извън формата. Ако беше Владо Николов - бившия певец при Слави, никой нямаше да го държи толкова дълго в сезона и щяха да му бият шута на първата малоумна стратегия при игрите, а какво остава за налагането кой и как да взимал щитове. Така че да, той се възползва от един уайлдкард, който само той има на разположение. Вероятно всеки на негово място би го направил, така че не го виня, но и няма да му давам почит на големия стратег.

Изобщо такива като него не трябва да бъдат вкарвани във формата, имайки предвид българската тенденция да се прекланяме на успешни спортисти като че ли са божества. Не е негова вина, но и не може един участник още от влизането да е с десет хода напред. Но български нрави в крайна сметка Grinning и аз почнах последния британски вариант с известни личности и в играта са вкарали Том Дейли, медалист за Великобритания от последните четири олимпиади, но не виждам това обожествяване и приготвяне на шпалир към финала.
А имаме ли други национални герои освен спортистите ни?

Посочете една област от обществено-културния живот, с която да се гордеем.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:06 от фрох

# 458
Моето мнение за стратегията на Владо Николов не е, че е идеална за него, а просто е приложима само при него. Тя се гради изцяло на почитанието, което солиден контингент участници имат към него извън формата. Ако беше Владо Николов - бившия певец при Слави, никой нямаше да го държи толкова дълго в сезона и щяха да му бият шута на първата малоумна стратегия при игрите, а какво остава за налагането кой и как да взимал щитове. Така че да, той се възползва от един уайлдкард, който само той има на разположение. Вероятно всеки на негово място би го направил, така че не го виня, но и няма да му давам почит на големия стратег.

Изобщо такива като него не трябва да бъдат вкарвани във формата, имайки предвид българската тенденция да се прекланяме на успешни спортисти като че ли са божества. Не е негова вина, но и не може един участник още от влизането да е с десет хода напред. Но български нрави в крайна сметка Grinning и аз почнах последния британски вариант с известни личности и в играта са вкарали Том Дейли, медалист за Великобритания от последните четири олимпиади, но не виждам това обожествяване и приготвяне на шпалир към финала.

Мога да посоча, но не са във сфери, които са интересни за масовата публика, така както е лесно да "консумираш" един двучасов волейболен мач и бързо да се ориентираш кои са добрите играчи. Съвсем друга тема е и дали спортист с регистриран допинг случай (или директно казано измамник) като Владимир Николов трябва да е считан за национален герой.

Но няма да влизам в офф-топик романи. Хората сами могат да решат дали да величаят спортисти, или не, но и след като не може да се разчита да се диференцира между участника в предаването и спортиста навън, тогава всеки сезон с подобен участник, ще си има един човек с нарисуван път към финала. Ако съм на Йордан Йовчев, отсега изявявам желание за участие в сезон две - лесни пари Grinning

# 459

Мога да посоча, но не са във сфери, които са интересни за масовата публика, така както е лесно да "консумираш" един двучасов волейболен мач и бързо да се ориентираш кои са добрите играчи. Съвсем друга тема е и дали спортист с регистриран допинг случай (или директно казано измамник) като Владимир Николов трябва да е считан за национален герой.

Но няма да влизам в офф-топик романи. Хората сами могат да решат дали да величаят спортисти, или не, но и след като не може да се разчита да се диференцира между участника в предаването и спортиста навън, тогава всеки сезон с подобен участник, ще си има един човек с нарисуван път към финала. Ако съм на Йордан Йовчев, отсега изявявам желание за участие в сезон две - лесни пари Grinning
Не ми отговорихте на въпроса имаме ли други национални герои освен спортистите?

# 460
В това предаване няма значение кой е национален герой и кой не. Всички тук са участници на равна нога и както виждаме, за играта е пагубно да се кланяме на някого само заради успехите му в други области. А със светкавичното нарочване на всеки, дръзнал да спомене името му, Владо Николов показа отмъстителност, която съвсем не приляга на ореола му на национален герой. Кофти.

# 461
Национални герои са Левски, Ботев, цар Борис и подобни. Останалите са хора с постижения в различни области. Има много такива, извън спорта, ето една малка от тях в наши дни. Иначе от от близкото минало имаме и ключови постижения в науката и технологиите.

Скрит текст:
Делян Аспарухов: Предприемач в Силициевата долина, основател на компанията Varda Space Industries. Тя работи по създаването на първата фабрика за лекарства в Космоса.
Владимир Койлазов: IT специалист, носител на награда „Оскар“ за технически постижения през 2017 г. за разработката на 3D технологията V-Ray.
Кристина Цветанова: Изобретателка на първия в света таблет за незрящи хора. За това си постижение печели наградата „Изгряващи иноватори на ЕС“ през 2017 г.
Даниел Георгиев: Създател на софтуера Iris, който предпазва очите при работа с компютър и помага на хора с далтонизъм да виждат истинските цветове.
Стоян Кендеров: Предприемач в Силициевата долина, основател на компанията за дентални плащания Wisdom и бивш изпълнителен директор в Plastiq.
Татяна Миткова и Велизар Шулев: Основатели на успешната онлайн платформа за компенсации при отменени полети ClaimCompass.

# 462
  • София
Владо Николов нямаше да стигне дотук, въпреки авторитета си, ако предателите / Б. + групичката около него/ не го подкрепяха - т.е. Не играеха заедно. АМ , Оля + отстреляните по-рано можеха да му видят сметката, без да се притесняват от името…

Стратегията, която предложи Владо е добра, но не и най-добрата. Идея:
1. 9-та маса - гонят 1 предател
2. вербуване + убийство или
    Вербуване-отказ-убийство-=> ново вербуване…
Тук може да се проточи - счупи играта😉…
На масата праведните знаят единият предател, но се опитват да нацелят вербувания / Вече са малко и се познават по-добре и могат да усетят промяната в някой от тях…
Ако някой е успял да проследи мисълта ми, тази тактика е по добра, защото на масата няма да им се налага да съзнателно да убиват праведни 😜

# 463
Имам чувството, че въобще не разбрахте въпроса ми. Който беше реторичен.

И не, нямаме съвременни национални герои. Всички, изброени от Вас, не са такива.
Че аз казвам същото Simple Smile В този контекст и Владо Николов, и никой друг спортист не е и няма как да бъде национален герой, както твърдите Вие.

Знаете ли значението на "реторичен въпрос" ?😊😊😊

Посочете къде твърдя каквото и да било за Владо Николов, щото аз през живота си не съм използвала това име. Simple Smile

# 464
  • Пловдив
Чета ви от доста време, нямам време да пиша.
Честно казано хейтът по ВН ми идва в повече. Не е национален герой, но е изключително добър пример за борещ се в България пенсиониран спортист и стойностен българин.

Скрит текст:
По отношение на това, че колко пък да бил успял - имал бронзов медал от световно - ето толкова:
Обявен е за най-добър диагонал в света 2010. Има редица титли с клубните си отбори и който следи волейбола на национално ниво знае, че никога не е отказвал да играе за националния отбор. За разлика от други звезди...
Има 4 деца, видяхме всички как ги възпитава и какво постигат децата му.
Върна се да живее в България и се бори тук да успява. Притежава Левски (волейболният клуб), заедно с двама партньори. Направиха прекрасна зала и прекрасна школа на световно ниво в България.
Според мен е успял човек в професията и в живота и заслужава уважение. А хейт на личностно ниво е отвратителен.

Общи условия

Активация на акаунт