“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 18 736
  • 248
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
И аз мисля, че НЕ е шега.

# 91
  • София
И според мен е сериозна. Особено като прочетох и продължението.

# 92
  • Пловдив
Чудех се дали е за тук или за темата със смешките, но май е за тук:

Цитат
вече към 10 е нямало свободен шезлонг. Тоест, ако не си запазиш, наистина оставаш без. За мой суперкъсмет, децата ми в 6 са будни и през ваканцията и проблеми с резервацията нямаме никакви.
Винаги си носим манджи и водичка от дома със селски торби от Била/Лидъл и си резервираме с тях шезлонзите, за да им е гадно на другите туристи да ни ги отместват. При нас не само на никого не му се е занимавало да маха всичките боклуци от нашите шезлонги, ами и хората до последно избягват да ползват съседните. Цаката е да не отиваш с една гола кърпа, ами да ги задръстиш с дисаги -- поне 10тина колички, супергерои, всякакви легота, банички, лък със стрели, буркани с кисело мляко, дини, мюсли, книжки, децата да се бият и крещят, а ти да ги овикваш. Гарантирам, че на никого няма да му се занимава точно с вашите шезлонзи, а е много възможно и околните да останат свободни.
Аз , както знаете, имам 3 деца за 4 години и НАИСТИНА хората ни заобикаляха и се стараеха да не седят около нас на плажа. И да, стават в 6 моите зверове, в 7.30 са освирепели от глад, отварят закуската, ядем на бегом (за да не срутят ресторанта) и на плажа. Там с облекчение заемам или два чадъра, или кабана, и разхвърлям цирка - кофи, лопати, топки, басейнчета и пояси. По някое време след 8-9 почват да идват хора, като ни видят - стараят се да са по-далече до последно.

# 93
Според мен това с багажите около шезлонга е някаква шега. Въпреки, че хората с най- селски изцепки, обикновено не осъзнават нивото си и нищо чудно да разказват нещата така чистосърдечно.
Пример- преди години компания от млади хора ми разкриха следния пиниз. Инструктираха ме, когато отидем на плажа, да играем на игра на име "К*р" с цел да разчистим повече място. Заемат шезлонги и започват да се гонят около тях и когато гонещия те хване, крещи "К*р!!!!". За нула време нормалните се отместват надалеч, особено тези с деца. Не повторих море с тази компания, която така се гордееше с изобретението си.

# 94
Не са ми нужни разхвърляни шезлонги - и аз бягам далече, когато видя компания от няколко деца. Отишла съм да си лежа на спокойствие, ако мога и да поспя и няколко гонещи се деца около мен не са ми опция. А такава компания обикновено привлича още деца, чиито родители с удоволствие ги пращат по-надалече.

# 95
  • Пловдив
Е, аз к'во казвам - багаха хората. Сега сме ебаси улегнало-пенсионерската група. Седят едни с вид на мъже по шезлонгите, чоплят си телефоните, никой не бяга от нас, а аз си бях свикнала и така да се каже разчитах.

# 96
На мен от всички плажни изпълнения, най-селско ми е да си гасят и зариват цигарите в пясъка.
Плажовете в България са като пепелници направо.

# 97
  • София
Албена - пиниза , е споделила ,че е превела СТРАННО кръглата сума от 5 000лв за дарение - удобно спирайки коментарите под поста. Отне и почти месец.

ЦИТИРАМ

Здравейте, приятели!
Както бях обещала, споделям двете каузи, на които предадох останалата сума от помощта ви.
Йоанка има заболяване ембрионален рабдомиосарком и към момента дължината на крачето й изостава с около 4 см. Мечтата й е да танцува и да пристъпи смело прага на класната стая. https://www.facebook.com/help.ioanaa
Краси е претърпял катастрофа, в която баща му загива, а той е подложен на дълга животоспасяваща, неврохирургична операция. Лекарите установяват парализа на долните крайници и загуба на чувствителност от мишниците надолу. Нужна му интензивна рехабилитация за раздвижване, с мечтата отново да проходи и да води нормален начин на живот. https://www.facebook.com/profile.php?id=100083209936534
Благодаря ви от мое и тяхно име и пожелавам здраве на вас и семействата ви! ❤️

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 18:37 от Moderator2

# 98
  • Deutschland
Ще ми трябва лупата.
Коя е кампанията за Краси? Като цъкнеш на линка, който е дала, отваря нейния профил.

# 99
Тя е превела 2500 на едното дете и 2500  на другото .Като задържиш на снимката и я  отвориш в нов раздел  може да се увеличи .

# 100
  • софия
Аз ....нямам против хора да искат пари....луди са тези, които дават.
Даже шапка й свалям на Албена какъв е айляк. Взе си парите, оправи си засега нещата, и си продължава живото в същия дух...
Винаги съм завиждала на такива хора....аз не мога да спя , ако знам че дължа 5лв на някого.
Това дори не е селски пиниз - това е безочие и нарцисизъм.
Но пак скамове и лишеи съществуват, защото винаги има кой да се върже

# 101
Това явно е станало заразно,гледам си снощи ютуб и едно младо момче разказва как баща му купува преди година къща на село и сега искат да си направят мечтания спа център /сауна ,не помня точно и ако можело ,които иска да преведе /да ги подкрепи чрез някаква сума ,много ще е благодарен.
Ми то и аз искам мечтаната нова баня ама ,седнахме направихме списък и съответната сметка и сега ще работим ,ще спестим и ще си я направим . Не ми е минало през ум да снимам клип и да чакам хората да ми дадат.

# 102
  • София
Много се извинявам , не съм съобразила ,че в платежните има лични данни явно и модератор е премахнал снимката. Текста отдолу е копиран дословно от профила и ,сега проверих първия води към страница - Да помогнем на Йоана , а дуругия - Да помогнем на Краси. Странното за мен е ,че 1. Сумите са преведени от две банкови сметки ,а тя се оправдаваше ,че са задържани в револют ? и 2. Че сумата е кръгла с точност - общо 5 000лв. Надявам се,но се съмнявам - тя просто да я е закръглила в полза на даренията.

# 103
Вече и фб предлага опцията "да съберем пари". Тя може и да е отдавна, но вчера ми излезе в един лайф, пишеше нещо ако искаш да подкрепиш страницата ми,  прати ми 100 нещо си и съответно натискаш. И  аз, като мисля, че ще пращам лайкове, а то по два лева.

# 104
  • Варна
Искат хората, лесно е и безплатно. А баламите да бачкат, да печелят и да дават.

Общи условия

Активация на акаунт