“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 6 449
  • 79
  •   4
Отговори
# 75
Сега видях и другата молба за пари от инфлуенсър. Много уважавам написаното от нея, но това може да го прави и на страницата във ФБ. Освен това има цени и за консултация. То да започнем да събираме пари и за наема като влезем в някое магазинче- купил, не купил пускаш 20 лв за наем. 
За боклука не ми се отваря дума, че ще ме баннат. До контейнерите е вечно мазало. Минават, събират и някой идиот хвърля до контейнера, а не вътре. Кучета и котки го разнасят и става красота. Контейнерите са с капак, отваря се лесно с педал, педалите работят и не са счупени, ежедневно се извозва боклука. Е защо по дяволите не го хвърлят вътре?!?

# 76
  • Deutschland
Имаше една кулинарна група във ФБ, наистина много добри и разнообразни рецепти. Качваха и собственичката на групата и разни членове.
По едно време обаче тя решила, че труда й не е безплатен и достъпа стана платен. Искаш достъп, плащаш. Това във ФБ група. Не знам колко е било законно и как се развиха нещата в последствие, защото жената почина и мъжа й пое командването там. В момента не знам даже някой поства ли нещо, защото отказах да плащам за нещо, което мога да си го намеря в ютюб или в блогове разни. Все пак тя не беше измислила боба на фурна или печения картоф, за да й плащам.

# 77
Не бих плащала, за да разглеждам рецепти, при положение, че навсякъде е пълно с тях. Но жената все пак е предупредила. Едва ли е имала големи постъпления

# 78
  • Deutschland
Има много възрастни обаче, които се подават на сладки приказки и с радост превеждат парички, за да сготвят нещо вкусно за внучетата. Не че не знаят рецепти, ама като ги подлъжат, че кюфтета се правят не така, а иначе и хоп. Готови са.

# 79
Сигурно има и такива. Това пък ми е странно - цял живот да готвиш и на стари години да даваш пари, за да разбереш как се правят кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт