“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 18 747
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
Никой така и не разбра колко е сумата над 35 000. Ясно е, че не я е дала цялата. Изключването на коментарите е много удобно. Ако всичко беше ясно и прозрачно, нямаше да има въпроси и да ги блокира.

# 106
  • Deutschland
Интересно защо е заключила коментарите под поста за даренията. Мислех, че се радва на почести, на благодарности, на коментари от сорта колко слънчев, мил човек е.

# 107
Не е ли дала отчет колко пари е събрала? Че тя може 50 к да е събрала и сега хвърля едни 5 к да се покаже, че е дарила. Много, много ми падна в очите тази жена, а харесвам рецептите, но вече с друго усещане ще ги гледам, ако въобще отворя блога й.

# 108
  • Другата България
Никой така и не разбра колко е сумата над 35 000. Ясно е, че не я е дала цялата. Изключването на коментарите е много удобно. Ако всичко беше ясно и прозрачно, нямаше да има въпроси и да ги блокира.
Същото си мислех и аз.
Като разбрах колко бързо се е събрала сумата, и колко хиляди последователи има тази жена, със сигурност са били доста повече.

# 109
  • Deutschland
Не, не е давала отчет. За нея законите не важат, а и последователите й я уверяваха, че не е длъжна да се отчита колко е събрала и не е длъжна да дарява сумата, която е в +.
Догодина пак ще търси, убедена съм.

# 110
Догодина пак ще търси, убедена съм.

Ако истината е такава, каквото беше логично да се предположи - хазартна зависимост и проблеми със събирачи на заеми - то проблемът няма да се разреши с вълшебна пръчица. Ако част от сумата е вложена в лечение, може и да има смисъл от цялата работа. Важното беше доверието, и подигравката с него. Ако беше казано директно - има такъв и такъв проблем, трябва да защитя детето си, помогнете, е едно. Но "дайте да дадем", с уклончиви обяснения е съвсем друго. Едно на ръка, че заради тази уклончивост изключително много хора бяха останали с впечатлението, че става въпрос за здравословен проблем.

Нямам против в това човек да събира пари, за каквото и да е - винаги ще се намери кой да е на същата вълна. В случая остана горчивина за лъжа и измама, и това ще изиграе лоша шега на госпожата дългосрочно.

# 111
  • here and now
И аз съм на мнение, че ако за това, за което мислим, че са, то няма да е за последно.
Дарилите не са ѝ направили услуга, а напротив. Следващия път сумата ще е още по-голяма. И не вярвам пак да успее да я събере толкова лесно и бързо.

# 112
Е, трябва и за нова Фурла да остане. Нали е нормално да монетаризира... Сега, че друго е обявила, кой ти гледа.

# 113
Една нейна фенка е писала във фейса, че е казала да спрат да събират пари и е дарила останалата сума.😄😄😄 Много наивни хора, на техен гръб оцеляват такива тарикатки.

# 114
  • София
Поредна нагла нахалница Joy
Тя сама си признава, че е такава Joy
От фейсбук групата "Как да направя ремонт у дома"

# 115
Хората изкукаха Joy

# 116
А кристален полилей не желае ли, да ѝ ходи на пълнените чушчици Grinning

# 117
  • София
А кристален полилей не желае ли, да ѝ ходи на пълнените чушчици Grinning

Не вярвам да откаже, ако някой ѝ го качи до етаж номер 4 и монтира, разбира се Joy

# 118
  • In transit
Хахаха, че и скромна... сушилня и миялна иска.

# 119
  • Deutschland
Иначе е в София център, не е в Долно Камарци 😀.

Общи условия

Активация на акаунт