“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 36 771
  • 536
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Именно, Merri_An, и ти си комерсиална, ама възразяваш срещу комерсиалността на празника.

# 526
  • Glasgow
И на мен ми харесва такова пълно, не обичам аз самата в тълпата, но като страничен наблюдател ми е ок. В три различни града в UK минах през коледните базари, толкова пълно, че чак ми прилоша на единия от многото различни миризми. Имам чувството, че предни години не беше толкова посещавано, а по български групи пишат "с Великобритания е свършено, нямат право на Коледа и Коледни базари", не знам откъде е тази информация 😅

# 527
Аз пък отменям баба ми да пазарува в тая блъсканица. Предпочитам аз да събирам нерви, отколкото тя. И по-добре мен да блъскат, отколкото някой да ѝ каже “ къде е тръгнала тая дъртата?”.

Днес в кварталния магазин. Взела съм последния буркан крем от бисквити, или някаква такава глупост. Идва дете и започва да се тръшка, че иска тоя крем, но вдига целия магазин във въздуха. Изчаках жената да се препоти и все пак да вземе отношение и на касата дадох бурканчето. Ако си беше замълчала щях да си го взема!

# 528
Може би на възрастните хора им е приятно да излязат и да си напазаруват сами. Човек не иска само да го отменят, иска да е автономен.

# 529
Аз пък отменям баба ми да пазарува в тая блъсканица. Предпочитам аз да събирам нерви, отколкото тя. И по-добре мен да блъскат, отколкото някой да ѝ каже “ къде е тръгнала тая дъртата?”.

Днес в кварталния магазин. Взела съм последния буркан крем от бисквити, или някаква такава глупост. Идва дете и започва да се тръшка, че иска тоя крем, но вдига целия магазин във въздуха. Изчаках жената да се препоти и все пак да вземе отношение и на касата дадох бурканчето. Ако си беше замълчала щях да си го взема!
Нищо не разбрах!

# 530

Нищо не разбрах!

Прочети го пак. Всичко се разбира.

# 531
  • на Мелмак
И аз не разбрах.

# 532
И аз не разбрах, какво стана, че не си взе буркана.

# 533
Съфорумката е изчакала майката  да реагира адекватно на тръшкащото се дете и след това й е дала буркана с крем или каквото е там....

# 534
Съфорумката е изчакала майката  да реагира адекватно на тръшкащото се дете и след това й е дала буркана с крем или каквото е там....

" Ако си беше замълчала щях да си го взема " ...... и това изречение също не го разбирам

# 535
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

" Ако си беше замълчала щях да си го взема " ...... и това изречение също не го разбирам
Ако майката не е била направила забележка, и не е озаптила хлапето, Бела е нямало да им даде последният буркан с калорична гадост 😃

# 536
И аз исках да пазарувам във Фантастико, но се отказах като видях опашката на паркинга. В такива дни паркират и на пътеките, задръстват движението, преди година си одрах вратата на колата, още не е оправена. И си спестих доста пари, защото базовите продукти ги бях купила предварително, кой знае с какви ненужни глупости щях да се напълня. От кварталните магазинчета си купих, каквото ми трябваше, масата ми беше пълна. Събирам се с хора, с които се обичаме и се радваме да бъдем заедно на този празник. Подаръците ми са обикновено в пликче, всички са по-доволни така.

Общи условия

Активация на акаунт