Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 004
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 120
  • Glasgow
Ок, де, но щом има стилист още преди да е била омъжена за принц, а тази стилистка е работела за RF доста преди това, как точно сме сигурни, че това е нейн стил, това питах. Тази стилистка е работела с RF отпреди това, така че малко ме съмнява да е личен стил. По скоро начислен кралски "гардеробиер".

# 121
Кой е казал, че е работила със стилист преди да се омъжи?
Наташа има слухове, че започва работа в кралското семейство на личен асистент.
Когато обявяват годежа си през 2010 г. Натала започва да работи с Кейт неформално. Арчър  по това време е част от кралския персонал, но не е официално назначена като стилист.

# 122
  • в сърцето на един мъж...
И? Какво общо има с Наташа.
Както едни се познават, така и други вероятно.
Наташа се познава с приятели на Мегън? Добреее...

Служебно всички се познават. По една или друга причина.
Шарлийн не ми харесва как се е облякла. От Египет всички имат интересни тоалети.

# 123
Стилът е личен, защото е одобрен от нея, последователно го налага и облеклото и е разпознаваемо като стил, именно наложен от нея. Всеки може да предложи нещо, но едва ли се облича безропотно от този, на който е предложено.

# 124
  • София
Но не ставз въпрос за служебни отношения.
Все едно - всеки си е направил изводите.

# 125
Аз пък изобщо не разбрах каква е връзката между напускането на тази Наташа и следването на нечии приятели?!? И понеже няма пряка видима връзка, се предполага, че нещо се намеква между редовете , ама не се изказва и започна безумна дискусия за пореден път, в която всеки си говори за нещо си.

# 126
  • Glasgow
И защо не си е избрала сама тогава стилист, а ползва вече работещ там. Всеки чете информация различно, но да говорим за личен стил при някого, който не се облича сам. Че то в Лондон стилист и Кобилкина направи да изглежда шик по британски и да захвърли временно кича.

# 127
Не разбирам-какво значение има кой го е избрал. Нали това е стилисти, чиято работа е името да помага за изграждане на нечий стил. Този стилисти може да помага на още 2-3ма и всеки от тях ще има.свой личен стил, изграден с помощта на професионалист.

# 128
Принц Уилям получава ключовете на града от кмета на Рио де Жанейро Едуардо Паес по време на посещение на Захарната глава.

# 129
  • Glasgow
Ето например Сара Ф не мисля, че е имала. Кралска снаха, а как са я оставяли така да се показва навремето, имаше тези дни класация за най лошите ѝ тоалети. Толкова е нелепа, че чак ме кефи какво перде е😅
Скрит текст:

# 130
Наташа се справи отлично,дано има успех и за в бъдеще. Видяхме и ежедневни,и царствени тоалети, дрехи по мярка и със стил, както се писа по- горе от конфекцията до висшата мода( Ах, роклята от Йордания!!!). Наследничката и ще трябва да е на висота, нямам търпение да видя коя ще е и какво ще предложи.

# 131
Сара наистина е била доста нелепо облечена като млада. Според мен, по онова време само кралицата и най-много принцесата на Уелс да са ползвали стилист. Едва ли е било толкова разпространено това да си ползва стилист.
Относно следването не съм съгласна, че си коментираме кой кого следва. Това все пак е в контекста на темата и актуалното обсъждане. Ако това следване няма.връзка с темата, значи не му е мястото тук. Ако има връзка, аз не я разбрах.

# 132
Меган утвърди или просто влязоха на мода и всички започнаха да ги носят?
И не бих казала, че преди нея не са се носили.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:58 от Chonsi

# 133
Ауууу, страхотна снимка!!!
Принц Уилям получава ключовете на града от кмета на Рио де Жанейро

# 134
  • София
Костюми с панталон се носят от години, не са се появили сега, но определено след Мегън в кралското семейство зачестиха.

Но птица е права - никой не е ходил гол и бос и преди.

Харесвах стила на Кейт преди години, в първите ѝ години като херцогиня. Беше елегантна, но не беше скучна и не изглеждаше сякаш е с 20 г по-възрастна.
Това че не се води от тенденциите изобщо не е вярно, даже напротив.
Личният стил е когато успееш да съчетаеш модното така че да изглеждаш добре и себе си, а не просто да облечеш нещо, защото е на мода.
За да в справедливо - и Мегън не се справя винаги, даже често не ми е по вкуса.
Но то всичко това е субективно.
За мен Мери е най-добре облечената кралска дама. И тя не винаги, но в най-голяма степен.

Общи условия

Активация на акаунт