Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 056
  • 1 710
  •   2
Отговори
# 1 260
  • Glasgow
90г съм чела и аз. И основната част е за Чарлз, което не значи че и другите не получават нещо, което на общото състояние сигурно е прашинка, но не и по стандартите на простосмъртните.

# 1 261
  • София
Последната огромна сума получи на 40-ия си рожден ден, около 10 млн от прабаба си. Но май има и много имоти, пак от нея, на по-голяма стойност.

И аз не виждам проблем, да ползват парите на бенефактори. От край-време плебсът се е опитвал да се доближи до аристократите, да се отърка в тях. Жената е богата и успешна и единственото, което не може да си купи е титла. Затова си плаща и държи до себе си човекът с титлата. Нито тя прави нещо нередно, още по-малко Хари.

# 1 262
  • Glasgow
Щом от прабаба си има 10 милиона, а тя има към 10 правнука (не ми търсете кусури не съм ги броила), можем да предположим от баба си че има поне толкова.

# 1 263
90г съм чела и аз. И основната част е за Чарлз, което не значи че и другите не получават нещо, което на общото състояние сигурно е прашинка, но не и по стандартите на простосмъртните.

Според мен е ключово, че не искат да се знае за какво лично състояние става дума, защото ще е умопомрачително.
Покойната Елизабет доста добре се е погрижила за личните интереси на семейството със закони и промени в тях и ако веднага след смърта й или тази на Филип излязат подробности за мащабите на богатството им, не знам дали ще се отрази добре на монархията.

# 1 264
Ако благодетели не са престъпни или скандални личности, не е нещо нередно. Но пък потвърждава мнението, че тия титли се осребряват и за това така се държи да се представят с тях.

# 1 265
Чудех се откъде ми е познато палтото на Шарлийн. Оказа се, че и Софи има същото от близо година. Миналата Коледа го е носила за пръв път.

# 1 266
Всъщност по-важният въпрос е какво получава благодетелят в замяна.
И е доста по-тревожно коя титла се осребрява. Хари и Меган са частни лица, а не работещи рояли. Виждаме, че и работещите рояли и то на най-високо ниво го правят, а там замяната е на съвсем различно ниво.

# 1 267
Интересно, Хари дарява близо милион и половина само по време на няколкодневната си разходката из Англия, отделно непрекъснато по-дребни суми за какви ли не други каузи, пък нямали били пари с Меган. Не се връзва някак.
И пари има, и е щедър човек.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 10:34 от птица

# 1 268
Четох за 20 млн от Даяна,  със сигурност от нейния род има още,  а от Бети вероятно постепенно ще получава ,като това за 40 години. Няма да проси. Но има и големи разходи.
 А Меган може да си работи,  по-добре да има нещо свое,  имаше 5 млн при женитбата. Бети втора се смета за 14 млрд лично имущество, като се капитализират имоти ,не е в пари само. Това знам. Дано паметта ми не ме лъже.
 Короната Бог знае на колко се изчислява, там  само бижутата са значителни, замъците, но това не е лично богатство.
 Имат много земя по света ,в бившите колонии, лична земя.
 И все пак това са  външни изчисления ,може да варират, от първа ръка няма звук.

# 1 269
  • Glasgow
Гугълнах, но моят мозък не може да асимилира такива цифри и се отказах, на въпроса ми в гугъл излиза тази корица с принц Уилям от суб в reddit "като баща мисля непрекъснато за това какъв свят ще наследят децата ми",което предполагам е в контекста от екологична гледна точка, но хората са написали буквално какво ще наследят, това са милиарди в имоти, бижута, изкуство.
Скрит текст:
Все нещо са дали и на Хари.

# 1 270
Нормално е бъдещият крал на ОК да наследи милиарди, не разбирам учудването. Хари е получил дребни суми на фона на брат си. Въпроса за мен е: Защо хора, които имат милиони използват чужди апартаменти и самолети из Америка?!

# 1 271
  • Glasgow
Ако говорим за същия мъж дето споменаваха при Опра- местят се там след като дейлимейл им споделят локацията, а точно тогава нямат и охрана. И този мъж им предлага да живеят там с охрана, докато намерят друг вариант.
Вижте, четем една и съща информация по различен начин и тази дискусия не е продуктивна. Ако за някои е компромат, че се събират с богаташи и си правят услуги един на друг нека е така. За други това е ежедневието на хора от тези кръгове. Ходят си на гости, партита, разширяват контакти. И при Йорките така е започнало и никой не ги обвинява за това, защото не се е знаело че този мъж е престъпник. Проблемът е че продължават контактите и след като знаят, че е престъпник. Затова за мен поне са несравними.

# 1 272
Хубаво е,че Хари и жена му имат приятели с къщи и самолети,дано и те на свой ред предоставят на тия приятели собствени имения и луксозен транспорт в замяна. От написаното излиза,че са също толкова богати.

# 1 273
Ако Хари и Меган можеха да си позволят да водят живота, който искаха, Хари нямаше да седне при Опра и да се оплаче, че баща му му е спрял парите и са разчитали на малката сума от майка му. Меган в интервю е казвала, че имотът в Монтесито всъщност е бил много по-скъп, отколкото могат да си позволят.

Нямаше милиардери да се хвалят, че плащат полетите и дават имоти на Съсекс - първо Тайлър Пери, сега тази жена с козметиката.
Нямаше пиарите на Хари и Меган да ги обявят на страницата си като хора, които могат да бъдат наети срещу заплащане за говорители на конференции. Ето сега Хари има ангажимент на някаква конференция за имоти в Канада.

И няма нищо лошо Хари и Меган да мечтаят за ултралуксозен живот, но разчитайки на благодетели е рисковано, защото не се знае дали им е чиста работата. Ето Фърги е била финансово подпомагана от Епщайн, виждаме, че единия финансов благодетел на Съсекс, който им е плащал за охрана, частни самолети и имоти го съдят за ужасни неща, но Хари и Меган не са се дистанцирали от него. https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/tyler-perry- … rview-1236309879/

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:58 от FreesiaR

# 1 274
  • София
Айде пак 25 евро, предполагаемо на Вилем.
Макар, че самият автор на поста да се коригира, че не се знае кой е...
Една лъжа повторена...

Хари и Мегън не са живяли у Пери в Канада, а Щатите.

Общи условия

Активация на акаунт