Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 109
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 470
Е, аз не съм и писала на инстаграма или "На село, за дядо" . Но това са гадни обвинения, едва ли нормален човек ли искал да ги влачи на гърба си, особено при публичността, която я съпътства. Пък и се отразяват на социалните отношения - хората не биха поканили някой, известен с това, че обича да си взема неща за спомен от визитата.

# 1 471
Най хубавата рокля е свила Меган, има вкус 🤣Дано е свила и белия сет от последната сесия, и в бяло е много готина.
(предполагам тази драма е от различни разбирания на американци и британци за задържане на тези вещи🤷🏻‍♀️
Всъщност "драмата" е създадена от американци. Журналистката е американка, подкастът, в който е казала тези нелицеприятни неща, е американски, жълтите медии, които го раздухват с днешна дата, са все американски. Явно не от различните разбирания. Wink

Сега закономерно се очаква херцогинята на Съсекс да заведе дело срещу клеветническите медии в САЩ така, както го правеше в UK. И да го спечели, щом всичко е долна клевета.

Моят пост с информацията за този "скандал" беше с цел да докажа, че практиката на АКС  да не задържа дизайнерските дрехи, а да ги връща или да си ги купува, е правилната. Защото другото те прави уязвим.
Иначе в Холивуд, в който според някои имало практика да се задържат дрехи и бижута от сетове,  другите имена, замесени в такава "драма", са доста малко: Линдзи Лоан, Фара Фосет, Бритни Спиърс и Марая Кери.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:07 от Ирена_

# 1 472
  • На топло
Казват, че недоволството е тръгнало от снимачните площадки, където всички служители на една мизерна заплата са изнасяли фотосесиите на гърба си.
Не е тайна, че в модните среди, този, който работи най-много е третиран като роб.

При роялите е закон да си плащат дрехите от марките.
А обикновените инфлуенсъри ги спукват от проверки за два евтини парцала, дали са спонсорирани или подарени Disappointed Relieved

# 1 473
  • Glasgow
Издръжката на мигранти от бившите колонии сигурно струва няколко диаманта на месец на данъкоплатците.
Крал Чарлз щял да ходи в САЩ по покана на Тръмп, да отбележат 250годишнитата. Как мислите, дали ще се види с деца/внуци?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:44 от Jokerr

# 1 474
  • София
...Крал Чарлз щял да ходи в САЩ по покана на Тръмп, да отбележат 250годишнитата. Как мислите, дали ще се види с деца/внуци?
Много се съмнявам.

# 1 475
  • в сърцето на един мъж...
Раджуа е разкошна в този тоалет - и цветът й отива, и моделът е много интересен, а тя грее! Хубава жена си е избрал престолонаследника Simple Smile
Максима на тая визита няма равна - тоалетите й са потресаващи, не знам какво изразява с тях, но залита във все по-странни комбинации и цветове. А косата й продължава да има собствен живот.
Реакцията на Албер към закона за абортите е меко казано престъпна!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 12:37 от Moderator3

# 1 476
Те май няколко варианта циркулират Simple Smile Чарлз и Камила да идат през април за новата бална зала, Кейт и Уилям за 250 годишнината от независимостта.
Не е ясно кой и дали някой ще иде, но всички са сигурни, че няма да се видят с Хари и Меган Simple Smile
И аз не мисля, че биха се видели.

# 1 477
  • Glasgow
Те момиченцето не са виждали на живо, нали?

# 1 478
Не съм сигурна,  върти ми се в главата, че май за първия й рожден ден бяха там и бяха празнували, но май само Елизабет я беше видяла.

# 1 479
  • София
Колко модерно - британската монархия ще чества независимостта на една от най-големите си колонии.
Не смятам, че който и да е ще отиде на барбекюто в Монтесито.
Но ще се изненадам приятно, ако стане Simple Smile

# 1 480
Момиченцето по - вероятно е да срещне дядо си Маркъл най- напред, че е по - наблизо. Няма доказателства за среща с Елизабет. И като се има предвид страстта на Мегън да документира всичко, очевидно такава среща няма.

# 1 481
Жокер, питаш сякаш сме присъствали. Имаше спекулации, но кой реално се е виждал с децата не стана ясно. Ако е имало срещи, не вярвам да не изтекат снимки.

# 1 482
Мда, дядо й Маркъл, който се оказа, че е придружаван къде ли не от една определена журналистка.
Границите са хубаво нещо и е добре, че ги слагат.

# 1 483
Е, той и дядо и Чарлз не ходи непридружаван.

# 1 484
Разбира се, ролите им са абсолютно еднакви и изискват журналистка да ги придружава дори и на съмнителни пътувания до Филипините Joy

Общи условия

Активация на акаунт