Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 089
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 170
Още няколко хубави снимки на Катрин, на тези се вижда добре цветът на очите ѝ.

Гримът ѝ е много нежен и лек, много ми харесва.

# 1 171
Тези рекламни фотосесии на марки не са показателни за нечий стил, освен за стила на стилиста зад фотосесиите. Статията рекламира дрехи, има навсякъде линкове, обявено е, че се печели комисионна от продажба чрез линковете.

Ето Меган ползва същата пр агенция както КИм Кардашиян, знае, че трябва да прави провокации. Виждам, че дори един и същи стилист им е правил кориците на списанията, ето тази на Ким Кардашиян от същия стилист Carlos Nazario, но във Воуг: https://www.vogue.com/article/kim-kardashian-cover-march-2022

Меган и тя почна да се облича в Balenciaga подобно на целия клан Кардашиян-Дженър. Ходят си на рождени дни, семейни приятели са си, сигурно и децата им израстват заедно, те са и съседи, освен близки приятели.

# 1 172
Тези рекламни фотосесии на марки не са показателни за нечий стил, освен за стила на стилиста зад фотосесиите. Статията рекламира дрехи, има навсякъде линкове, обявено е, че се печели комисионна от продажба чрез линковете.

Ето Меган ползва същата пр агенция както КИм Кардашиян, знае, че трябва да прави провокации. Виждам, че дори един и същи стилист им е правил кориците на списанията, ето тази на Ким Кардашиян от същия стилист Carlos Nazario, но във Воуг: https://www.vogue.com/article/kim-kardashian-cover-march-2022

Меган и тя почна да се облича в Balenciaga подобно на целия клан Кардашиян-Дженър. Ходят си на рождени дни, семейни приятели са си, сигурно и децата им израстват заедно, те са и съседи, освен близки приятели.
Съгласна съм. Стила може да се разбере от снимките преди да има стилисти, скъпи марки и т.н.
Ето няколко такива:

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 00:07 от Chonsi

# 1 173
  • Glasgow
Максима 👑

# 1 174
  • София
Много приятни снимки от едно време. Мегън си е почти същата. И си е облечена съвсем като за времето си. Най-малкото няма цветови недоразумения, освен грозния Луи Вютон. Дънките и са супер, трябва по-често да се показва облечена така.

Максима е много хубава в зелено, но тази горна част...дълга, твърде голяма навсякъде.
Панталон, обувки и гривна обаче са чудесни

# 1 175
  • Някъде там
Много й отива това зелено, както на Матилде синьото.

# 1 176
Сър Дейвид ще създаде градина за цветното изложение в Челси за фондация „Кралят“.
Новооткритата му любов към градинарството и природата му е спечелила легион от неочаквани фенове, включително и краля.

Сега сър Дейвид Бекъм оре нова бразда в изключителната си кариера, като помага за проектирането на отличително царствена градина за престижното изложение за цветя RHS Chelsea следващата година. Бившият английски национал ще създае експонат за Кралското градинарско дружество и Фондация „Кралят“, образователната благотворителна организация, основана от Чарлз, на която той е горд посланик.

В екипа е и колегата посланик и легенда на градинарството Алън Тичмарш, кавалер на Ордена на Британската империя. Двамата ще помагат на градинаря и телевизионен водещ Франсис Топхил, който отговаря за дизайна.

Надяват се, че тяхната „Любопитна градина“ ще насърчи нацията да открие радостта от градинарството и жизненоважния принос на растенията за здравето на хората, местата и планетата.
Сър Дейвид, който редовно споделя радостта си от градинарството чрез своите канали в социалните медии, ще помогне да се насърчат милиони други нови градинари да бъдат любопитни в собствените си градинарски начинания.

Говорейки за участието си в градината в RHS Chelsea, той каза: „Любовта ми към провинцията започна, когато бях дете и посещавах баба си и дядо си.

„Опитах колко възнаграждаващо може да бъде градинарството и затова очаквам с нетърпение да работя с RHS и Фондация „Кралят“ по тяхната „Любопитна градина“ на Цветното изложение на RHS Chelsea през 2026 г. Надявам се да вдъхновим хората да излязат сред природата и да опитат нещо ново.“

Алън Тичмарш добави: „Освен че ще отпразнуваме истинската радост, която градинарството носи в живота ни, ще подчертаем как простото отглеждане на повече растения помага за смекчаване както на кризата с биоразнообразието, така и на климата и следователно защо градинарите, от ентусиазирани нови градинари до невероятно умели градинари, са по-важни днес от всякога.“

„Любопитната градина“ на RHS и Фондация „Кралят“ очевидно ще бъде „пълна“ с идеи за отглеждане вкъщи, за да могат хората да отглеждат повече растения и да създават красиви кътчета от природата, независимо дали е на перваза на прозореца, в градина с контейнери или в частно градинско пространство, казаха организаторите.

Освен това ще „подкрепя любопитството“, насърчавайки хората да отглеждат и размножават повече сортове растения и да откриват защо и как градинарството може да повлияе положително на здравето, щастието и планетата.

Ще участват чираци и стажанти по градинарство както от градините на Фондация „Кралят“, така и от Кралската образователна служба (RHS), а дизайнът ще отпразнува специализираните традиционни умения на студентите и завършилите Фондация „Кралят“ в областта на дърводелството и други занаятчийски дейности.

# 1 177
  • София
Максима и Матилде са страхотни и двете в тези визии. Оригинални, изчистени и красиви. В Натан ли са пак?

На мен също много ми допадна ефектът “без грим” в сесията на Харпърс базар. Отива и на Мегън, тя си има естествена красота и е младолика.
А за пореден път се показа и огромния интерес, който генерира всяка нейна поява.

# 1 178
Максима както обикновено прекалила и прев,рнала иначе хубавия замисъл в модно недоразумение.

# 1 179
Разкошни са двете кралици. Страхотни цветове са избрали. Обиците на Матилде много ми харесват също.
Изобщо и двете са си намерили стила и изглежда да се чувстват добре в кожата си.

# 1 180
  • Glasgow
Максима и Матилде са страхотни и двете в тези визии. Оригинални, изчистени и красиви. В Натан ли са пак?

да👌🏻 много харесвам този цвят

# 1 181
  • в сърцето на един мъж...
От последните снимки на кралските дами Летисия много ми харесва, особено в червения тоалет. Даже парчето, добавено долу не ме дразни. Много й отива червено и я прави да изглежда огнена. Софи също е прекрасна с всичко, което носи в последните дни, много ми харесва стила й. Винаги изглежда много нежна. Матилде и Максима са ми по-скоро не. На последните тоалети, единствено цветовете ми харесват, останалото не им стои добре. Амалия е много хубава в червено, харесва ми. Може би е добре да носи повече ярки цветове. Шарлийн единствено с бялата рокля ми хареса, прическите й обаче не. Преди е имала много по-добри попадения с тиарите и прическите.
Катрин е прекрасна в зелената рокля! Прилича на принцесата от приказката "Принцесата и граховото зърно" - изящна, деликатна, като статуетка. Чудя се дали нямаше да е по-оригинална комбинацията, ако с Уилям се бяха мачнали със зеленото кадифено сако? Но и така са много красиви заедно.
Снимките на Мегън изглеждат странно.

# 1 182
Тамара Андерсън пише в Telegraph —

През близо 15-те си години като член на кралското семейство, принцесата на Уелс се е превърнала в майстор на меката дипломация – не само с чара си по време на кралски обиколки и държавни посещения, но и с визуалните и символични послания на дрехите, които носи за тях.

На Кралското вариететно представление в Роял Албърт Хол в сряда вечер станахме свидетели на нов инструмент в нейния арсенал: преддипломатическо облекло, преди държавното посещение на германския президент Франк-Валтер Щайнмайер във Великобритания, което ще се проведе в началото на декември.

Нейната рокля, тъмнозелено кадифено творение, отдаде фина почит, тъй като е дело на базирания в Мюнхен лейбъл Talbot Runhof. Наречена Bobonne, тя е с широко V-образно деколте и пола тип „рибена опашка“. Моделът вече не се предлага за закупуване, което показва колко предварително принцесата и нейният екип планират тези ангажименти.

Макар да е ясно, че принцесата се наслаждава на модата и отдавна е една от най-добре облечените жени в света, гардеробът ѝ е по-скоро като библиотека с униформи заради безбройните роли, които трябва да играе в професионалния си живот. Подобно на покойната кралица, тя ще обмисли цвета, историята, дали трябва да отразява британското производство или дали облеклото като цяло трябва да остане на заден план.
Всяка дреха и аксесоар на всеки ангажимент е съзнателно избран и с поемането на по-висока позиция преценката ѝ стана още по-прецизна. А що се отнася до отличното ѝ чувство за стил? То е просто черешката на тортата.

# 1 183
На Максима оригинално е мислена като рокля горната част ли? Нвйният вариант с панталона повече ми харесва плюс сивите обувки Heart Eyes

# 1 184
  • Варна
Максима ми харесва, добре и стои костюма и цвета и отива ,но защо отново косата и е в това състояние. Изглежда неизмита и несресана.

Общи условия

Активация на акаунт