Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 078
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Някъде там
Тези снимки съм ги пропуснала от 4 октомври.
Княжеското семейство на  Монако с удоволствие беше домакин на Световния гала-концерт за подаръци за първи път тази събота, 4 октомври . Доказателство за това бяха усмивките на членовете му на снимките, направени на събитието, на което Ева Лонгория отново е патрон
Мари изглежда много добре красива рокля. Както и Стефани на тези години каква стегната фигура има.
Камий и тя е с хубава рокля.
Ева си е Ева. Много я харесвам.
Младежа  си е изцяло на майка си. Добре че не е взел гена за косата от баща си.

Много ми харесват черно-бели снимки.

Трети ангажимент  е имал Фредерик вчера, той поне на закрито. Комисия на която е председател избира спортно име на годината от 15 от най-добрите спортисти за годината в Дания.

# 1 186
Щом журналистите не са останали гладни преди Меган, няма да останат и след нея.
Точно защото продължава да дава материал за тях, затова ѝ пишат. Ако се държеше нормално, не се появяваше в места с много известни хора, не искаше да ѝ обявяват името като влиза в нечия чужда стая, тогава какво щяха да пишат за нея?
Ако беше продължила толкова успешно защо продължава да говори за кралския си живот и да изкарва пари от него и да се държи толкова здраво за титлата си?

Интересно, че уж е толкова успешна, а трейлъра ѝ за коледната версия на кулинарското ѝ шоу не е никак харесван от хората.

# 1 187
  • София
Eва е с излишно провокативна рокля. Много е красива, но е можело по-прибрано да се облече.
Камий и Мари много ми харесват.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 00:13 от Moderator3

# 1 188
Кралското семейство позира с новите рицари на прочутия орден на Златното руно.
Кралица Доня София става първата жена в качеството си на кралица-консорт, получила Ордена на Златното руно, на церемония, белязана от близостта със сина ѝ, крал Фелипе VI. С това връчване Дон Фелипе приравнява Доня София с друг изтъкнат кралски съпруг от миналото: Франсиско де Асис де Бурбон, съпруг на Изабел II, който получил Руното, преди да се ожени за кралицата на Испания.
Май този път са нацелили момичетата как да ги облекат, но още няма хубави снимки в цял ръст.
А доня София е много елегантна.
Летисия тотално не и трябваше да избере друг цвят да не са в еднакъв със свекървата.

# 1 189
Испанците празнуват 50 години от възстановяването на Монархията. По този случай Фелипе е връчил на доня София ордена на Златното руно "за нейната всеотдайност и ангажираност в служба на Испания и Короната.“ Утре в двореца Пардо ще имат частен обяд, на който ще присъстват и Хуан Карлос, инфантите Елена и Кристина с децата си. На обяда е поканено и гръцкото кралско семейство.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 13:06 от dPova19

# 1 190
Да, девойките са добре облечени този път. Харесва ми червения костюм на Леонор, май и друг път е носен.
Само прическата на София не е добре.

# 1 191
Нямам търпение младата София да пребори най - после тая младежка свенливост и да изправи гордо шия. Такова хубаво момиче е !

# 1 192
  • София
Цялото семейство изглеждат чудесно!

Единствено ръкавите на Летисия са в повече бухнали и на нейната фигура не стои толкова добре.
Момичета са много хубави. Червеното много отива и на Леонор, както на майка ѝ.
София ми се струва леко напълняла в лице - може затова да не иска да я прибере от лицето си тази иначе красива коса.

# 1 193
Този път доня София обира точките и засенчи снахата, страхотно е облечена, всичко седи страхотно. Къде са красивите елегантни рокли на Летисия, да престане с тия лелченски изпълнения..

# 1 194
И възрастен може да е хубаво облечен.

# 1 195
Действително, доня София е най-елегантна.

# 1 196
Мен ме радва как са се мачнали двете в розовичко Heart Eyes

# 1 197
Ох, че са хубави обувките на Летисия.
Доня София винаги е много елегантна

# 1 198
Летисия носи костюма по време на държавното посещение в Италия миналата година.

Като говорим за доня София, в края на октомври, четох че, по време на ремонтните дейности за превръщането на двореца Татой в музей, гръцкото правителство е открило 70 038 артефакта, вариращи от бижута и книги до сватбената рокля, носена от кралица Ан-Мари. Сега е разкрито, че много от личните вещи на кралица София също са сред съкровищата, включително официални рокли, които е носила в младостта си, които никога не е успяла да си върне. Сред тях са обувките, които е носила в сватбения ѝ ден.

Роклите, които е носила при обявяването на годежа си с крал Хуан Карлос, както и роклята от предсватбената вечеря.

Други две нейни рокли. За първата не е ясно на какво събитие я е носила. Втората е носена на 29.06.1958

Не разбирам гръцки, но мисля че това е галерията с откритите в двореца предмети - https://tatoicollections.culture.gov.gr/el/collections

Калина и Китин Муньос от Бизнес дама на годината 2025

# 1 199
Хубава е на Калина полата. Тя понякога се пуска прекалено етно, но този път е добре.

Общи условия

Активация на акаунт