Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 007
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 335
Някак е странно как на единия му син към титлата херцог на Кеймбридж му се добавят още две - едната е уникална - има само един принц на Уелс, а херцози много; другата пък е подплътена с имущество на стойност поне милиард лири. А другият даже не е упоменат нито с рождената си титла принц, нито с херцогската.
Може пък да няма умисъл, но имайки предвид, че това са педантичните британци, е по-вероятно да е добре премислено.

# 1 336
За мен речта на краля е достатъчно красноречива. След всички обявявания на новите титли и отговорността към новия херцог на Корнуел, Кралят говори за общественозначимата роля на Уелс на лидери и вдъхновители и пожелава успех на Съсекс в граденето на живота си в чужбина. Кратко и ясно, не виждам друго тълкувание на речта.

# 1 337
Скрит текст:
Днес, от 13:30, телевизия Arena life, филм Денят, в който Кейт и Уилям се ожениха. Много интересен (поне за мен)

# 1 338
  • в сърцето на един мъж...
Абе и от двайсет кладенеца вода да се извадят - Херцогът на Уестминстър без териториално херцогство има достатъчно власт, за да си позволи да не покани Камила на сватба, както и Хари - особено за втория демострацията е много сериозна - дори и принц, вече не е висшо общество в Англия Simple Smile А Чарлз и Елизабет пожелаха на любимия син и внук прав му път зад граница и да намери щастието си. Естествено без любимите му титли Simple Smile Докато Уилям и Катрин са обявени като притежатели на една от най-старата и богата титла, за любими син и снаха и за новатори във всичко, което правят. Пък нека Хари има 20 милиона от баба си Simple Smile

# 1 339
  • София
Няма такава реч, стига измислици за днес.
Има я речта, обаче аз не виждам проблем Чарлз да нарече сина и снаха си по име. Това не означава, че не им признава титлите, а обръщението е по-топло и нежно. Щеше да е доста студено да ги нарече Съсекс.
Освен това, за пореден път, титлите не са им отнети. Само нямат право на Royal Highness.

# 1 340
20 те милиона ще стигнат само за входната зала на Уиндзор. Имаше я речта на краля,но се затри нейде.

# 1 341
  • в сърцето на един мъж...
Има я речта, обаче аз не виждам проблем Чарлз да нарече сина и снаха си по име. Това не означава, че не им признава титлите, а обръщението е по-топло и нежно. Щеше да е доста студено да ги нарече Съсекс.
Освен това, за пореден път, титлите не са им отнети. Само нямат право на Royal Highness.

Е да де, т.е. не трябва да я използват с комерсиални цели Simple Smile

# 1 342
Снощи лейди Амелия и лейди Елиза Спенсър направиха ослепителна поява на церемонията по връчване на наградите Fashion Trust Arabia 2025 в Националния музей на Катар в Доха – и изглеждат невероятно.
Zahir Murad трябва да се носи по-често от кралските дами, има страхотни рокли.

# 1 343
  • Glasgow
ставаше дума за друго, но се три и редактира и се промени смисълът.
Шеиха Моза 😍 много искам поне веднъж в живота си да имам повод да облека нещо такова 🤐🫣Гледам Ейдриън Броуди вляво и той одобрява
Скрит текст:

# 1 344
  • София
Моза е много красива и стилна жена, при това с ограничените възможности за въображение в женското облекло при арабския лайфстайл.

# 1 345
  • Някъде там

Шеиха Моза 😍 много искам поне веднъж в живота си да имам повод да облека нещо такова 🤐🫣Гледам Ейдриън Броуди вляво и той одобрява
Скрит текст:
  За някое парти защо не. Grinning

И Рания е присъствала, но е много замазана снимката.

https://www.instagram.com/reel/DRZn-rbinZ8/

# 1 346
  • Glasgow
Това на първата снимка бившата редакторка на Воуг ли е?
(чакам да ме поканят на някоя азиатска сватба 👌🏻)

# 1 347
  • Някъде там
Това на първата снимка бившата редакторка на Воуг ли е?
(чакам да ме поканят на някоя азиатска сватба 👌🏻)
Да, Ана е.
Ето още една снимка.

А ето и по ясна снимка на Рания, но сега видях, че всъщност е била на друго събитие в Катар.Присъствала е вчера вечер на учредителния гала концерт на Фонд Франка, организиран от Нейно Превъзходителство шейха Ал Маяса бинт Хамад Ал-Тани в Катар.

# 1 348
Принцесата на Уелс, патрон на „Forward Trust“, отправи трогателно послание по случай Седмицата на осведомеността за зависимостите, която се провежда от 23 до 30 ноември.

Принцесата на Уелс призова за прекратяване на „стигмата“, пред която са изправени хората със зависимости, и обществото да покаже „състрадание и любов“ към страдащите от зависимост.

„Forward Trust“ води кампания за справяне със стигмата, свързана със зависимостите, от 2021 г., когато принцесата на Уелс за първи път стартира кампанията „Taking Action on Addiction“.

# 1 349
  • София
Мириам де Унгриа на събирането в Пардо онзи ден за 50 годишнина от възстановяване на испанската монархия.
Много елегантна дама е...

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:26 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт