Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 011
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 545
Харесвам Летисия,но върви към мумифициране на живо. Жизнерадостната, усмихната Софи няма как да бъде омаловажена от дребнави подмятания. Рядко лъчезарна и прекрасно изглеждаща за възрастта си дама е,в отлична форма и неуморно работеща за Короната.

# 1 546
Тино е права, Летисия попринцип си ги носи тиарите доста назад, не е само днес.

Доня София ги е носила по-добре.

# 1 547
Хари и Меган са здрави с безкрайно много свободно време и гъвкав график + осигурени безплатни частни самолети и имоти от техни приятели. При желание винаги могат да се качат на някой частен самолет и да докарат децата си до Вашингтон, постоянно четем къде да ходили с частните самолети на приятелите им и в какви техни ваканционни имоти отсядат. Абсурдно е да се мисли, че Кралят с 400 ангажимента годишно ще тръгне с вътрешни полети из САЩ, за да ходи по домовете на приятелите им.

Но да се абстрахираме, че е Крал, дори и да е обикновен дядо. Мислите ли, че. е нормално който и да е обикновен 70г+ дядо, дори и да не е раковоболен да бъде каран да прекоси океана, за да зърне внучетата си, при положение, че внучетата и родителите разцъкват с частните самолети на приятелите си по целия свят.

# 1 548
Много ми харесват испанците тази вечер. Страхотна тиара.

# 1 549
Леонор кога ще може да присъства на подобни събития?

Германската първа дама е доста ретро, ще я видим другата седмица в Англия на какво ще заложи.

# 1 550
На някои от снимките в колажа горе Летисия е като изписана. Като се добави и осанката й тя най-много ми прилича на истинска кралица. Дори и това, че е смятана и критикувана за това, че излъчва студенина на мен не ми влияе. Намирам, че е достатъчно ангажирана в отношенията си с хората и с ролята, която има. Естествено, това са косвени впечатления, основно по снимки, но каквато и да е, на мен не ми бие на фалш от нея.

# 1 551
  • София
Чудесна е Летисия!
С все грешно поставената ѝ тиара.
Да, доста е слаба, но въпреки това не изглежда зле, винаги е била фина и грацилна, няма едър кокал.

ПП Роклята има една идея нужда от стесняване в горната част. Но пък красив замисъл с малките ръкавчета.

# 1 552
Не схванах за какви други ,сравнени с Летисия   е заяждането. Голям зор е писане без  заяждане.
 Може да има мнение човек, но постоянно  негативно към някого  или постоянно позитивно - пристрасти е   и  го отнасям заяждане със събеседниците. Извинете.
 Нито сме кралици , нито принцеси, а няма и да станем. Даже роднини няма да сме. Чужди хора са.Такава пропаст ни дели във всичко.

# 1 553
Не схванах за какви други ,сравнени с Летисия   е заяждането. Голям зор е писане без  заяждане.
 Може да има мнение човек, но постоянно  негативно към някого  или постоянно позитивно - пристрасти е   и  го отнасям заяждане със събеседниците. Извинете.
 Нито сме кралици , нито принцеси, а няма и да станем. Даже роднини няма да сме. Чужди хора са.Такава пропаст ни дели във всичко.
Миналата седмица се писа за Катрин, че изглеждала болна и не знам какво още беше, намеци за анорексия и т.н.
Под болна не се имаше предвид публично оповестената болест, а нещо друго.
Пък другите слаби и здрави все много добре изглеждали.

Ми и тя е жилеста, че вече и увисване има около мишниците.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:46 от Tinо

# 1 554
Да, никаква прилика на косите на Максима и Софи...едната с 3 см корен, другата с 2, еднакво рошавки иначе.

Много зле стоящ костюма на Софи също така.
Не колкото едни ансамбли от преди 2-3 седмици (които май не бяха удостоени с публикация тук), но все пак, зле.
Но тя нали не се бори да е модна икона, простено ѝ е...

ПП Как пък един кралски колорист не успява да докара добър рус цвят.
Я, нидерландската кралица е вчесана и даже има бонус - с чиста коса е! Рядко виждано наистина.

Испанската кралица е много, много слаба. Надявам се, че причините не са свързани със здравето й.

# 1 555
# 1 556
Кейт все едно преди болеста е била 100 кг. 😂

Винаги е била слаба и с много мускулесто тяло. А след боледуването е много злобно да се коментира, че изглежда болна.

# 1 557
  • Glasgow
Хари и Меган готвят за благотворителна кухня. По добре е с шапка 😅🧢

# 1 558
Зара Тиндал и дизайнерката Ребека Валанс присъстват на специален коктейл, организиран от Ребека Валанс в Aki London.

Близначките Спенсър на наградите, които връчва Уилям.

И маркизите на Бат на същите награди.

Майк Тиндал на същите награди.

# 1 559
Зара какво краче извади, в страхотна форма е тя в последноте години.
Зара също присъства на наградите.
Страхотно е, че Тиндал подкрепят за пореден път работата на Уелс.

Братовчедките Спенсър са много елегантни.
Роклите им са на Safiyaa.

С наградените тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт