Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 90 170
  • 1 710
  •   2
Отговори
# 1 695
Леле, Фрезия сега видях мястото в Гугъл мапс, май досега не съм виждала толкова нисък рейтинг за който и да е Ризорт, 2.2 от 5, пишат че Хари и Меган са купили имот. Че е унищожена природа, че е място за милионери с частни самолети 😓
Не се връзва нещо. Какви са тези смотани милионери, които си купуват ваканционни имоти на такова компрометирано място.
Виж, недоволството на местните, особено ако са лишени от обществен плаж/парк е обяснимо, да.

# 1 696
птица, комплекс с над 300 къщи не е насочен към истинските милионери, а по-скоро към средната класа.
Бях качила схема на комплекса, една до друга са постройките.

само времето ще покаже дали ще се разпродаде комплекса или това ще е поредното бетонирано кътче природа, което не е успяло да се разпродаде и ще запустее.

# 1 697
Лейди Кити Спенсър от декемврийския брой на Elle Испания

Балът на дебютантките. Събитието е с благотворителен характер. Този път събраните средства са дарени на Детската болница „Мария Фарери“ в Ню Йорк, водещ център за изследвания на детския рак и на Асоциацията за кардиологични изследвания от фетуси до възрастни (ARCFA) в болница „Некер-Енфантс Маладес“ в Париж, най-големият европейски център за лечение на сърдечни заболявания в детска възраст. Момичето с роклята на точки е Каролина Лансинг, внучка на дизайнерката Каролина Ерера.

Принцеса Еулалия де Орлеан Бурбон и Алберт Уиндзор

Скрит текст:

# 1 698
  • София
Бурбонката с много неподходяща рокля.

# 1 699
Кое ѝ е неподходящото?  Голямото деколте 😃
Млада е, всичко ѝ е позволено и ѝ стои добре.
На мен тази с точките ми е малко никаква.
Най-много ми харесват крайното момиче вдясно (на втората снимка) и чернокожото девойче, много е усмихнато.

Леди Кити да не я е снимал фотографът на Меган от Базар? Същите пози, столове, стойки 😁

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:17 от птица

# 1 700
Млада е ама не е холивудска знаменитост, подобни роднини на роялите е хубаво да спазват някакво благоприличие при обличане на официални мероприятия.
На мен и тиарата ѝ не ми харесва как седи на нейната глава.

Кити няма нищо общо с Меган, тя поне знае как да позира естествено. Много опит еече има покрай Долче и Габана, а и дрехите са идеално подбрани за фигурата ѝ.

# 1 701
  • София
Голямото деколте, което няма какво да покаже. И винаги Балът на дебютантките е бил символ на това да се покажат аристократични млади жени, които за първи път официално влизат в обществото, чисти и невинни като сълзи.
Не споменавам и фигурата. Липсващият бюст смачкан, широкият ханш подчертан, полупрозрачна материя и т.н. По-подходящ е тоалетът за Мет Гала, отколкото за дебютантски бал. Който сам по себе си е чиста отживелица. В ОК го отмениха именно за това.

# 1 702
Това пък защо?
Да, човекът не е красавец, отдавна не е и младият симпатяга отпреди 30+ години, доста е погрознял, натежал и загрубял вече, но чак пък да плаши до настръхване?
Не знаеш ли за изнасилената от него манекенка, която после удобно е вкарана в лечебно заведение като това, в което жена му прекара не малко време?
Случайност или просто има абонамент ?!

Изключително неприятен ми е, как бива лансиран и лъснат,  пък пострадалите... техен проблем.

Аз също мисля, че Шарлийн не е щастлива в този брак, жалко, че не можа да избяга и я върнаха за сватбата. Толкова нещастна булка, както тя никога досега не бях виждала.

Всяка снимка на Албер ме кара да настръхвам. За мен доказа, че е истински престъпник с власт. Не искам да виждам и чувам за него.

Обяснявам си много неща от поведението на Шарлийн, които са ме озадачавали.

# 1 703
Хубави, млади момичета. Май само едно е заложило на бяло.
Другите модернизират и те монархията Simple Smile

# 1 704
Нищо и няма на роклята на Бурбонката,няма нещо, което да наднича компрометиращо от младата и пазва. Уви,кавалерът е по- нежен от дамата си..

# 1 705
Намерили са хлапе да я  изведе на пазара, колкото отживяло да е, за шоуто си го направили. Млади , хубави хора, дори да е само младостта е достатъчно.

# 1 706
Дано и тази година всички гости на Катрин за Коледния концерт ни изненадат с красиви тоалети.
Надявам се Кейт да заложи на тъмно зелено този път, но и на бордо съм съгласна.
Ето какво носиха през годините:

# 1 707
  • София
Много изкуствена ми е Кити, доста се е тунинговала и не я харесвам вече. Сестрите и все още изглеждат нормално и са много по-красиви.

От бала на дебютантките изпъкват ярките рокли и тази на точките. Останалите ми се сливат в бяло-кремава маса. Иначе Бурбонското момиче е фино и хубаво. ♥

# 1 708
Албер изобщо не ми пречи как изглежда или колко е стар. Това, което прави, решенията, които взема и които влияят на живота, тялото, психиката и здравето на други за мен са непростими.

# 1 709
Много ми харесват тоалетите на всички дами, присъствали на коледните концерти на Катрин. Беа всяка година присъства, а и като цяло има в пъти повече ангажименти, свързани с кралски каузи от сестра си.

Кити и сестрите й са големи красавици, имат много стройни фигури. Някой помни ли коя за кого се омъжи, всичките ли са омъжени?

Общи условия

Активация на акаунт