Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 812
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Някъде там
Благодаря, чудех се дали е умишлено, защото много изпъква така.
Daviz, супер, особено се впечатлих за Властелинът, ще потърся после самите илюстрации.

Ето част от тях
Скрит текст:

Елена Испанска е последната, Ули.
А тази която прилича на Хиацинт е сестрата на Хуан-Карлос, Пилар.Grinning
 Аз за това казах че има преди са носели много странни и смешни шапки, сега са доста умерени. Максима също.

Ха ха ха ха не мога..
 Елена ми е фаворит с това безумие.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 11:13 от daviz

# 1 666
  • София
...
“ Минс Пайът с кайма е сладък пай от английски произход, пълнен с кайма, представляваща смес от плодове, подправки и лой. Пайовете традиционно се сервират по време на коледния сезон в голяма част от англоезичния свят.
Грешката вероятно идва от името, но наистина някога в далечните години назад са слагали малко агнешка или телешка и от там всъщност възниква и името.

# 1 667
  • Враца
Тази актриса Хана Уодингам ако сте гледали Game of thrones е монахинята от прословутата сцена с Церсей, дето минава гола пред "плебса" и една монахиня повтаря "Shame"😈
Гугъл смешно е превел, пайовете с кайма 😅 това са едни коледни сладки с плодове, mince pie
Скрит текст:

Сега я гледах Хана точно в един нов филм- The woman in cabin 10.
Не направих връзка с Игра на тронове, а физиономията й е доста отличителна.

# 1 668
На Камила също и отиват много широпололи шапки.
Явно форумският редактор се е намесил, но се е получило много забавно - пололи лоли 😂
Вярно са били прекалено екстравагантни шапките преди години. Не съм го отчитала досега. Мислех, че шантавите шапки са само Аскот традиция, а то се оказва, че и аристократките са имали подобни грехове 😃 Камила и до днес такива си обича, сигурно сладки спомени от по-младите ѝ години.

# 1 669
Херцогът и херцогинята на Единбург присъстват на турнира за купа Coral Gold на хиподрума Newbury в Нюбъри днес.
Единствено не ми харесва, че панделката на шапката не е бордо като чантата, иначе всичко друго е много хубаво. Палтото с тая панделка е много кокетно за този период.
Тази шапка иначе изключително много ѝ ходи на Софи, прави я още по-свежа.

# 1 670
Хиацинт само в кралската тема не се бе появявала, ама като се замисля - има връзка с нея 🤣🤣. Жокер, тези плодови пайове, без кайма дали са хубави-хвърлила съм им око да ги правя за коледни сезон?

# 1 671
  • Glasgow

Не направих връзка с Игра на тронове, а физиономията й е доста отличителна.
Кралица Елизабет беше ходила на снимачната площадка, но отказала поканата да седне на трона. Когато гледах сериала бях се абонирала за всякакви фен страници и така си остана, после когато почина Кралица Елизабет една фен страница я беше обявила с името ѝ във филмовия стил - Елизабет, Втора с това име, от Дом Уиндзор, повелителка на 7-те кралства и т.н, един екран титли, много готино.

Денезира, ако трябва да съм честна ако бяха с кайма бих ги харесала 🤣 за моя вкус са прекалено сладки и то всеки подарява за Коледа, подмятат се в офиса до февруари. Ако харесваш типа сладост на коледен щолен ще ви хареса.

# 1 672
  • Някъде там
На Максима свекърва й е ходила с много по странни шапки от нейните на всякакви събития.
Добре че сме от сегашните поколения и модата е по обикновена.
Скрит текст:

Леонор в нова снимка, споделена от Военновъздушните сили, на която се вижда по време на занятията си в Академията.

Виктория на заседание на информациония съвет вчера.

Много яка снимка

Такива хубави дечица

# 1 673
  • Glasgow
На първата шапка може да сервира някое кафе😅Аз харесвам кичозните с пера. Не чак цяла умряла птица като онази на Максима, но като акцент. Камила има, Фърги и тя май имаше с перо пауново

# 1 674
Принцеса Юджини заведе децата си в Зимната страна на чудесата за пица, хот-дог и всички забавления на панаира на открито в Хайд Парк, Лондон, в петък.

# 1 675
  • Glasgow
А Хиацинт сигурно е била и преди в темата, актрисата е Dame, лека и пръст

# 1 676
С много малко изключения ми харесват шапките на Беатрикс Simple Smile

# 1 677
Пайовете ще се пробват 😉няма само англичаните да ги опитват 😄. Аз и сладките Алфахорес от Максима си харесах, страхотни станаха. А тя самата като да е дъщеря на Беатрикс, така да са се уцелили на вкус към екстравагантното. Като си помисля, че доста я критикувам за някои модни избори, добре, че не сме във времената на свекърва й.

# 1 678
Не си позволяват обаче да показват лицата на децата на Беа и Южени. Нищо, че са на ОК територия.
Принцеса Юджини заведе децата си в Зимната страна на чудесата за пица, хот-дог и всички забавления на панаира на открито в Хайд Парк, Лондон, в петък.

# 1 679
  • Пазарджик/Лондон
Харесвам ги пайовете - затоплени, с малко custard са чудни. Но аз и Earl grey с мляко харесвам, та не знам до колко може да ми се има доверие:).

Общи условия

Активация на акаунт