Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 90 183
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 680
За Южени нали пишеше, че живеят в Португалия? В последно време тя все си е в Лондон. Явно тяхното живеене е ту тук, ту там, когато и където си искат. И тя като сестра си навън е с прическа все едно у дома.

# 1 681
Не съм сигурна дали живеят в Португалия, по-скоро е ваканционен дом. Тя като цяло си прибивава май в Лондон.
Прическата ѝ е без коментар..

# 1 682
  • Някъде там
Май скоро ще трябва да правя сладки ако продължавам да ви чета:joy:

Много ми харесва Шарлийн от четвъртък.
Много дейни тези дни те.
Тържествено честване на 8-та годишнина на Икономическия социален и екологичен съвет (CESE) в Океанографския музей в четвъртък.

# 1 683
  • Glasgow
Шеиха Моза пак са я замазали като абитуриентка

# 1 684
Всяка снимка на Албер ме кара да настръхвам. За мен доказа, че е истински престъпник с власт. Не искам да виждам и чувам за него.

Обяснявам си много неща от поведението на Шарлийн, които са ме озадачавали.

# 1 685
Всяка снимка на Албер ме кара да настръхвам. За мен доказа, че е истински престъпник с власт. Не искам да виждам и чувам за него.

Обяснявам си много неща от поведението на Шарлийн, които са ме озадачавали.
Това пък защо?
Да, човекът не е красавец, отдавна не е и младият симпатяга отпреди 30+ години, доста е погрознял, натежал и загрубял вече, но чак пък да плаши до настръхване?

# 1 686
За Южени нали пишеше, че живеят в Португалия? В последно време тя все си е в Лондон. Явно тяхното живеене е ту тук, ту там, когато и където си искат. И тя като сестра си навън е с прическа все едно у дома.
Южени и децата живеят в Лондон, през 2023 в подкаста  Table Manners тя разказваше как си вика доставка на храна до портите на двореца Кенсингтън и я взима по анцунг, децата й са на детска градина в Лондон, разказва колко е хубаво да растат заедно с другите роднини, ще запишат децата на бординг скуул в Англия, но не чак толкова рано, когато мъжът й Джак е бил записан.

# 1 687
Зара Тиндал връчи наградата SailGP Great Briton the Impact Award в Абу Дубай днес.

# 1 688
  • Някъде там
Фредерик и Мери палят  свещта за първата неделя от Адвента ( четирите недели до Коледа).

В Швеция честитят Адвента с клипче с музика.
https://www.instagram.com/reel/DRrBgh5jH_u/
В Норвегия получават джинджифилова къщичка.
https://www.instagram.com/reel/DRrHgUBCAFP/

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 18:07 от daviz

# 1 689
Добре са се съчетали Фредерик и Мери, уютно изглежда снимката. На Зара и завиждам, че е на топло, по лятна рокля. 😀 А за Южени се зачудих, защото покрай драмите на Андрю срещнах инфо, че Сара щяла да се установи да живее в Португалия при тях, в онзи комплекс. Но, като се замисля, това не пречи тя да си е там, а те в Лондон, ако е вярно, де. Аз чисто по български съм решила, че щом.тя ще е там, то и те ще са там 🤣.

# 1 690
Добре са се съчетали Фредерик и Мери, уютно изглежда снимката. На Зара и завиждам, че е на топло, по лятна рокля. 😀 А за Южени се зачудих, защото покрай драмите на Андрю срещнах инфо, че Сара щяла да се установи да живее в Португалия при тях, в онзи комплекс. Но, като се замисля, това не пречи тя да си е там, а те в Лондон, ако е вярно, де. Аз чисто по български съм решила, че щом.тя ще е там, то и те ще са там 🤣.
Зет й се опитва да продава ваканционни имоти в този комплекс и затова непрекъснато се появяват статии как еди коя си кралска особа щяла да живее там. Прави си пр човекът. Честно казано съмнявам се която и да е кралска особа или звезда от шоубизнеса да си вземе имот там и да е сред още 1000 човека от другите ваканционни имоти в комплекса.

# 1 691
  • Glasgow
Не, не да живеят там, уж бяха ходили на гости и по този повод имаше снимки от мястото, от друг ъгъл😅 Изглеждаше ми тип между Ахелой и Поморие зоната, запазена природа. Така отгоре е друга картинка, явно поредният застроен ризорт

# 1 692
То не беше ли някъде по морето? Тук само ниви и ливади виждам.

# 1 693
  • Glasgow
Леле, Фрезия сега видях мястото в Гугъл мапс, май досега не съм виждала толкова нисък рейтинг за който и да е Ризорт, 2.2 от 5, пишат че Хари и Меган са купили имот. Че е унищожена природа, че е място за милионери с частни самолети 😓

# 1 694
То тогава не бе почнало строителството, помня понеже имаше много статии за протести на местните срещу презастрояването, всъщност комплексът приватизира обществен плаж и го прави недостъпен за локалните хора. Иначе дори не е луксозно, 300 малки къщички, обзаведени по калъп. Според мен Хари и Меган просто са искали да помогнат приятелски на Джак като му ударят рамо с продажбите и популяризират комплекса, за мен няма шанс да са платили пари и да притежават ваканционен имот там. Защо им е да се бутат при простолюдието, като благодетелите им им осигуряват истински луксозни и усамотени ваканционни имоти с персонал и охрана.

Мъжът на Южени всъщност не е успял да завърши университет, напуснал е, след това е бил много време барман и други позиции по заведения. Стигнал е до мениджър на бар Mahiki, който е бил посещаван от Хари. Сприятеляват се. ПОсле през 2018 покрай друг приятел на Хари (тогава ) - Джордж Клуни, Джак бива назначен в компанията на Джордж Клуни за текила, където отговаря за маркетинга на бранда. Явно се справя добре, защото сега работи за съдружника на Джордж Клуни в текила бизнеса - Mike Meldman, който строи и продава имоти в Португалия

Общи условия

Активация на акаунт