Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават THD, FL и U/S в контекста на бременността?
Можете ли да получите болничен преди началото на отпуска по майчинство?
Какво да правя, ако ми се завие свят и ми стане лошо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават THD, FL и U/S в контекста на бременността?
-
Можете ли да получите болничен преди началото на отпуска по майчинство?
-
Какво да правя, ако ми се завие свят и ми стане лошо по време на бременност?
Ако ви се завие свят и ви стане лошо по време на бременност, важно е да легнете и да си починете. Припомнете си да дишате равномерно и дълбоко. Ако проблемите продължават, консултирайте се с вашия лекар. Тези симптоми могат да бъдат причинени от промени в кръвното налягане и циркулацията, които са често срещани по време на бременност.
-
Какви могат да бъдат причините за различните размери на корема по време на бременност?
-
Какви са 45-те дни преди термина на бременността?
Ами аз се 4увствам толкова скапана от репетициите ,мъжо също (слава Богу ,4е работим заедно!
) и двамата само се цункаме за лека нощ!
,ама има време!Може и да се променят нещата до термина. 
Много се шашнах като видях ,4е вашите са към 100см ,а моята-
Преди забременяването бях 67см.И наистина ве4е втори ден ми се струва ,4е корем4ето ми стана като в 4-5 месец.

! Аз кво да кажа - мойта гони 110
...Ама после, като си гушнеш човечето /моят, да ми е жив и здрав - 3 600 се роди/ си е голям кеф! Защото съм виждала и бебе 2 300 - разлика от небето до земята

Пак сте сътворили чудни красоти.
Не пазя никакви диети ,за Бога!
!И накрая не се сдържах в един магазин и купих на бебчо една шапка, боди и лигавниче!Пазаруването определено ме зарежда с положителни емоций.А да ви кажа моето бебенце вече набира сила и снощи на Music Idol само ме подритваше!Явно е музикално
, въпросните 45 дни преди термина - това 45 работни или календарни дни са????