Неравнопоставеността на работното място

• 2 015
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Е, аз като съм - голям келепир. Тъй де.

Това е друга тема, Янтра. Доволна, недоволна от  придобитата квалификация.

В последно време често козметички се представят за дерматолози, завършили едногодишен курс към някой университет - за юристи и пр.
Широта на разбиранията Simple Smile

# 31
  • Пловдив
Абе аз като се знам какъв инженер съм - да ме е страх да отида на лекар. Ама тапия имам.

# 32
Е, аз като съм - голям келепир. Тъй де.

Това е друга тема, Янтра. Доволна, недоволна от  придобитата квалификация.

В последно време често козметички се представят за дерматолози, завършили едногодишен курс към някой университет - за юристи и пр.
Широта на разбиранията Simple Smile

Да не говорим за всичките 20-годишни нутриционисти, диетолози, фитнес-треньори и прочие... Познавам такива, които са завършили онлайн курс, платили са за доставка на сертификат, и - Voila - дай тука едни 300 лв да ти направя хранителен и двигателен режим Smiley

Хубаво е думите да имат някакво значение, все пак.
Тя, ако имаше някаква диплома за инженер, щеше да знае поне как се пише думата.
Според мен просто заема щата на инженер, но няма нужния ценз и може би това се отразява на заплатата. Предполагам само...

Янтра, тя не е завършила ТУ, а „бизнес мениджмънт бакалавър в Англия“. После СофтУни.
Може наистина да е добра в работата си, не отричам, просто коментирам, че не е инженер.

Да, това би било логично обяснение.

# 33
На мен цялата история ми звучи като опит някой малко над нея да я накара да се махне, за да сложи някой познат. Най-вероятно му е разваляла колектива от 'добри момчета' в главата му, защото просто не е смеел да уволни мъж.

Общи условия

Активация на акаунт