Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 900
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ерик Робъртс мнооого остарял ми се стори...
Скрит текст:

Луна във вихъра Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:48 от mystic woman

# 151
Разочароващо за Кинг, пореден, който без жена си е за точно никъде. Не бих казала, че неговите книги са най-страшните в жанра, но като фен на трилъри и хоръри със сигурност е от най-добрите в създаване на реалистични и триизимерни герои, действителност, сюжети. А кактусче трябва да издава книги или поне да започне разкази, ако още не го прави. Рядка комбинация от талант за писане и аналитичен ум, в комбинация се получава хем интересно, хем структурирано  ограмотяващо. Благодаря ти, всеки път това ми е най-интересното от темата.

# 152
Zoey Deutch
Скрит текст:

# 153
Еха, каква красавица!

# 154
Благодаря за информацията за Любен Белов.
Не бях чувала досега за него, но си пуснах участието му в подкаста на Мони Дочев и нямам търпение децата да си легнат, за да го доизгледам.

# 155
Крисия беше готино дете и пееше като звяр. И до там. Нещо се обърка при порастването.
Внушиха ви, че пее, че е много, много добра и това се превърна в истина... А не беше баш така. Както и Дивна, впрочем. И двата медийни "продукта" просто не са готини! Както и Мишето Маринова в допълнение. То па да нямаш една молекула харизма... Или поне една да са си поделили трите... Ма не са.

# 156
Премиера на  "Die My Love" в New York

Robert Pattinson и Suki Waterhouse
Скрит текст:

Jennifer Lawrence
Скрит текст:

Martin Scorsese
Скрит текст:

LaKeith Stanfield
Скрит текст:

# 157
И този, номер 1 по сексапил за не знам си коя година... Няма толкова противна външност като на Патинсън! За кого е секси тоя човечец?!
Дженифър Лорънс много се разхубави!

# 158
Надявам се това, което е обул да не се наложи като тренд за следващото лято...

# 159
  • Пловдив
Драгана в Пловдив...
Скрит текст:

# 160
Драгана на живо е по-хубава.

Страхотен първи пост, благодаря!

# 161
Благодаря за новата тема! Първият пост ми беше много интересен.

Райна Кабаиванска вчера на "Тоска" в Teatro dell'Opera di Roma по случай 125-тата годишнина на операта
Скрит текст:

# 162
Патинсън и Суки позират с такова отвращение и липса на всякакъв гламур и изобщо интерес един към друг и към събитието, че са просто трагични. И двамата изглеждат малко пияни, ама не от онова холивудското секси, а като да са ги вдигнали от хоремага.

# 163
  • На морето!
Каква изключителна жена е Райна Кабаиванска! Невероятна е във всяко едно отношение 😍

# 164
  • Sofia
Е, хайде сега, Детска планета беше любима на всички деца и се въртеше нон-стоп в детската градина Simple Smile Всички деца много я харесваха, а Крисия беше сладко дете тогава.

Общи условия

Активация на акаунт