Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 827
  • 3 043
  •   3
Отговори
# 135
  • София
Ще го канселираме ли сега тоя безсрамник задето си е позволил да погледне друга жена?

# 136
Emilia Clarke
Скрит текст:

# 137
  • София
Никола няма 19 години. Не са сериозни подобни писания, да се ожени за гаджето от гимназията ли очаквате.
Какъв е тоя зор да се бъркате в личния живот на хората - Божинката, Гришо, сега и Никола. Че и за волейболистите имаше коментари в същия дух.

# 138
Не всяка снимка е връзка. Сетих се за снимка на Вергов с една спортистка. Кво стана?

# 139
Хлапета се срещат с живота. Нормално опитват .

# 140
Тъпо е да го кажа ама Крисия ми е много неприятна. Има нещо..ужасно нагло във физиономията ѝ. Освен детската планета, която може да ми докара желание да си забия химикал в окото, друго нейно творчество не ми е познато.

# 141
  • Бургас
Това за Цолов в темата е толкова абсурдно и смешно,че няма къде повече!
Момчето е на 19.Тепърва ще прави още избори,както всички млади хора.
Божинов заряза жена с дете.
Няма паралел!

# 142
Ще го канселираме ли сега тоя безсрамник задето си е позволил да погледне друга жена?
Най-малко, даже предлагам публичен линч да му организираме.

# 143
Ако смени още 2-3 за кратък период и започне внушително да губи в спорта, тогава.

# 144
Emilia Clarke
Скрит текст:

Да не са я изненадали с часа на събитието и да не ѝ е останало време да си облече роклята от бързане? Защо по пеньоар и зърна? Поне лепенки да беше сложила 🤦‍♀️

# 145
От "дано не тръгне по пътя на" някои хора се разфантазираха и доукрасиха доста, то "жена с дете", то "линч", то чудо...Ама моля ви четете първо и не слагайте ваши думи в чужди постове и после да се афектирате.
Да, дано Никола не тръгне по този път.
Крисия е продукт на Слави, а от него и окръжението му нищо хубаво не излезе.
Може ли да имаме различно мнение една от друга? Или всички трябва да мислим еднакво?

# 146
Леееко беше минал моментът с това всички да ходят полуголи и чисто голи и пак се опитва да се завърне. Дори при жени със страхотни тела като Дакота, Марго Роби, ходенето по пеньоари, сиси и дупета е леко жалко. Никой не казва да се огащят, разбира се.

# 147
Крисия беше готино дете и пееше като звяр. И до там. Нещо се обърка при порастването.

# 148
  • На морето!
Крисия беше готино дете и пееше като звяр. И до там. Нещо се обърка при порастването.
Крисия беше малко като от детско издание на Златния Орфей. Съгласна съм, че около Слави Трифонов много таланти изгоряха като бенгалски огън на Нова година, Крисия е поредния пример.

# 149
  • София
С това не мога да се съглася и заявявам отговорно, че тя като дете викаше, а не пееше.
Сега вече пее.

Общи условия

Активация на акаунт