Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 787
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Нали Силвена ни учеше, че се готви с прибрана коса? Или нещо друго работи? Или не ходи в кухнята?
Много ѝ личат екстеншъните.

# 121
  • София
Мъдрости от Силвена Роу. Чудя се как е по-страшна- с филтър или без.
Скрит текст:

Благодаря за темата!

За мен Силвана е ужасна и преди и след 🤣

# 122
Силвена се раздели отдавна с мъжа си,  а докато бяха заедно, се изказваше малко снизходително за него, та сега май се изявява като секси кугър, което в повечето случаи е комично или озадачаващо.

Да, ясно. И аз имах подозрения, че нещата са по-скоро за съжаление и съчувствие, а не за забавление.

# 123
Ау, ами онзи актьор от оргията с доктора бил брат на собственика на БГ мамма. Моля не ме трийте...Това си е компромат.
Скрит текст:

# 124
Може и да е компромат, но това са пълнолетни лица и Любен Белов едва ли би следвало да носи вина за това какво прави Росен Белов.

# 125
Правописът и пунктуацията на шеф Роу ме плашат повече от подобренията ѝ.

# 126
Без значение колко е прекроявана и какво е правила ескалира от леля до това ,което е сега,вкл и тялото. Има си бизнес ,ресторанти изкарва пари ,даже и от прекрояването си се опитва да изкара и така ...работа ,работа ,работа...аз като седя тука на дивана докато чакам боба ми да уври и я коментирам не съм много по  от нея ,нищо че нямам фейслифт.

# 127
Мъдрости от Силвена Роу. Чудя се как е по-страшна- с филтър или без.
Скрит текст:

Излъчване и разсъждения на почетен професор по дълголетието!

# 128
Dakota Fanning
Скрит текст:

# 129
  • В полите на Пирин планина
Поздравления за първия пост на темата. Чела съм преди години "За писането: мемоари на занаята" на Стивън Кинг, тъй като самата аз се увличам по писане и знаех за трудния му и противоречив живот. Идеята на неговите книги не е просто да ни изплаши или дори ужаси, а да насочи вниманието към грозното и уродливото в човешката природа и да го заклейми.
Не харесвам всички негови книги, защото някои са ми твърде хард, но силно го уважавам като писател.

# 130
Ал Пачино и Роберт Де Ниро за Moncler.

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=0ozB9Ifs03Y

# 131
  • Пловдив
Трюдо и синът му на Хелоуин.

Скрит текст:

# 132
  • София
Ивайла Бакалова в снощния лайв на Биг брадър.Състарена ми изглежда.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 133
  • Велико Търново
И на мен не ми хареса, а принципно я харесвам.

# 134
Никола Цолов и Крисия Тодорова (да, същото момиче, което пя на Евровизия) са двойка. Тагнали са се заедно във Фейсбук
Скрит текст:

Ако е вярно, жалко, много жалко. Цолов тръгнал по пътя на Божинката (извинявам се на потитателките му тук, но Божинката не е ок в личния живот).
И как това, че има гадже Никола Цолов го прави Божинката
Не схващам, моля да обясните.

Да, разбира се, веднага обяснявам.
Никола Цолов имаше приятелка Валерия , с която бяха заедно 2 години. Това лято той я доведе в България дори, ходиха на сватба, красива двойка бяха. Сега разбираме, че се е запознал онлайн с Крисия и е залитнал, зарязвайки приятелката си.
Съжалявам, Крисия беше много сладко дете, но отдавна вече не е нито дете, нито е особено сладка и е придобила типичния вид на нашенските фолк дами.
Струва ми се несериозно от негова страна, пак подчертавам , ако това е вярно.
Голям талант е Никола и ще е жалко, ако продължава да върви по този път.

Общи условия

Активация на акаунт