Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 757
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 105
Кактусче, както винаги увлекателен и пълен с любопитни факти пост, благодаря ти🙏🌺🙏

Биляна Йотовска станала Мисис нещо си.

# 106
Биляната добре, но мъжът ù с разпасана увисанала риза, дъщеря ù с тежък грим и още по-тежки чупки, каква е тази мода красивите жени да си сексуализират дъщерите, не знам. Не само известните, и в обкръжението си имам доста такива примери. Нещо инфантилно има сякаш в тях.
Скрит текст:

# 107
Самата Есил сигурно гледа да не яде, синът им е голям и все някак са го отгледали, мъжът й явно се спасява някак. Поръчват храна или ядат навън. Много мои приятелки поръчват по телефона от най-близкото място и като се прибират, минават с колата да го вземат. Бориса Тютюнджиева и Вики Терзийска редовно ги виждам с по две торби с кутии в близкия ресторант.

Просто Есил с една превъзбудена физиономия обясняваше (визирайки себе си): “Защо се преструваш? Мъжът ти не иска са си лелка! Синът ти не иска да си лелка!” и си я представяш с някой перушинест тоалет пред изгорялата мусака 😁

# 108
Няма как да имаш дете и да не можеш да готвиш. Да не се правят чак на принцеси. Но то и принцесите готвят - и Катрин, и Мегън....
И всяка вечер от ресторант ще ти излезне колкото един частен готвач на половин ден да наемеш. Да не говорим колко гнусна е вече храната масово по заведенията в София. Включително и в скъпите!

# 109
Никола Цонев си хванал гадже и вече е Божинката, ох, ще ме уморите от смях с някакви супер крайни изказвания.

Прочетох също, че на Биляна дъщерята била с тежък грим и едва ли не родителите й я "сексуализирали".
WTF Joy Гледам, пуля се, търся го този тежък грим на снимката, ами няма го. Момичето е много нежно и красиво и много добре и фино гримирано. Имам чувството, че някои тука живеят в манастир Laughing

Прави ми впечатление, че Салма Хайек е от тези некъсметлийки за мен, които с годините се сдобиват с все по-пищен и по-пищен бюст. Не съм любител изобщо на големите гърди, няма нищо фино и елегантно за мен в такива големи ц...мби, а и предвид ръста и тялото на Салма я правят да изглежда по-едра и груба, а тя като цяло е страхотна и много я харесвам.

# 110
Ed Sheeran
Скрит текст:

# 111
  • София
Цолов доскоро пускаше снимки с някаква манекенка, много красива. Крисия хич не я харесвам, много се лигави и плези. Ама щом се харесват младите....

# 112
Idris Elba
Скрит текст:

# 113
Страхотен мъж е Идрис Елба! Много го харесвам!

# 114
Мъдрости от Силвена Роу. Чудя се как е по-страшна- с филтър или без.
Скрит текст:

# 115
Силвена Роу изглежда страхотно за 60 годишна .

# 116
Тази Силвена ми е много странна птица на мен. Чудя се, дали доходите й зависят от това да се показва по медиите и да е активна в соц. мрежи. Защото тя определено се въобразява на красива и сексапилна жена, парадира с това. Ето, показва ни - даже без филтър се въобразява на красива. Все пак е жена на години, с кариера, нали е готвачка. Семейство си има, работа, внуци.....не знам за какво една успяла жена ще се занимава с хейтърчета в нета. Има нещо неизяснено - пари ли не й достигат, мъжко внимание ли, или просто си е такава.....

# 117
Силвена Роу изглежда страхотно за 60 годишна .

Тя е толкова прекроена, че и майка ѝ няма да я познае. Добре, че интернет помни.

# 118
  • Glasgow
На първата снимка с Идрис Елба е Риз Ахмед, британски актьор от пакистански произход, много добър.

# 119
Силвена се раздели отдавна с мъжа си,  а докато бяха заедно, се изказваше малко снизходително за него, та сега май се изявява като секси кугър, което в повечето случаи е комично или озадачаващо.

Общи условия

Активация на акаунт