Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 732
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 90
Ивайло Пенчев си търси главен счетоводител и счетоводител от има няма12 години. Поне от толкова следя  обявите. Срещала съм мнения, че не е най-сговорливият шеф.

В залата му по катерене беше искал процент от прихода на инструкторите, които провеждат обучения там. Значи, хората правят курс в работното време на залата, без специална зона, с 10 курсиста, които са си закупили карти, и които после ще останат да катерят там, и той вместо той да им плаща, им иска от техния приход, защото го е яд, че курсистите не ползват неговите инструктори.

На едно от неговите интервюта се виждаше как в офиса му имаше скъпа червена кола, ей така, в средата да блести.

# 91
Аз съм ходила веднъж на интервю в Пенчевата компания. Един от въпросите беше “Какво знаете за нашия основател?” 😁 Държи се на един почти комичен култ към личността.

# 92
  • Sofia
Никола Цолов и Крисия Тодорова (да, същото момиче, което пя на Евровизия) са двойка. Тагнали са се заедно във Фейсбук
Скрит текст:

# 93
Този, на Уолтопия, ни стана противен покрай скандала около Ковид.
Явно е кофти човек.

# 94
И една Есил Дюран в не-Хелоунски тоалет, но за сметка на това напълно озадачаващ, с бозка - свенливо надничаща изпод червената перушина.
Язък й за претенциите за интелект и диплома от Музикалната академия, след като на сцената поддържа визията на жрица на любовта:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 95
Никола Цолов и Крисия Тодорова (да, същото момиче, което пя на Евровизия) са двойка. Тагнали са се заедно във Фейсбук
Скрит текст:

Ако е вярно, жалко, много жалко. Цолов тръгнал по пътя на Божинката (извинявам се на потитателките му тук, но Божинката не е ок в личния живот).

# 96
Оф тази есил винаги е била много трудна за гледане

# 97
Есил Дюран е винаги тясно свързана с перушинести тоалети. Или ги носи, или ги включва в дизайнерската си линия.

Имам чувството, че в минал живот е била някакво пернато, което от време на време излиза на преден план и днес.  Баш патица - не, те са с подредени перца, вайбът е по-скоро на разтревожено разчорлено марабу.

# 98
  • София
От толкова пластични операции, Есил спря да прилича на себе си:
Скрит текст:

# 99
  • на последния етаж
Елвира Георгиева видях тази сутрин при Георги Любенов. Много странно изглежда, без мимики, малко като мумия. И с перука ли е?

# 100
  • Glasgow
Старите фолкаджийки хич не могат да се адаптират в новата реалност, вчера ми мина някакво видео от участие на Луна, ами то е гротеска. Жена на сигурно 60г в някакво боди тип Бионсе на турне, едни неадекватни неритмични движения🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️и пее "тук там да ти го дам" или нещо такова

# 101
Спомням си някаква комична история, в която Есил беше решила да стане улегнала и зряла жена, или “лелка” както тя самата се изрази. И беше опитвала да готви и да прави баница или нещо подобно. Естествено, нищо не се получило и Есил обикаляше студията да обяснява, че се отказва да е лелка 😄

# 102
Само лелките ли готвим? Аз години наред не разбирам защо се счита за не достойно да сготвиш?

# 103
Скрит текст:

Ако е вярно, жалко, много жалко. Цолов тръгнал по пътя на Божинката (извинявам се на потитателките му тук, но Божинката не е ок в личния живот).
И как това, че има гадже Никола Цолов го прави Божинката
Не схващам, моля да обясните.

# 104
  • Glasgow
И аз се чудя как така е позитив и не лелско, че някоя не готвела. Ходят навън всеки ден? Имат персонален готвач? Ядат сандвичи? 🧐 Много важно. Иначе кухни на стойност един имот на село, за красота само😅 аз видя ли тук да постнете нечий дом дето кухнята е в дневната ми е ясно, че не готвят в нея.

Общи условия

Активация на акаунт