Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 371
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 340
Кобилката сА праЙ. И просто не ѝ дреме.

Кейт е чудна - и пак омачкана. Линдзито и то много разхубавено.
Жизел много ръбата, но пък естествена.

# 2 341
А, аз не казвам, че Кобилкина нещо ще се засегне, но си е обичайно повод за смях

То с нивото, на което владее английския, може спокойно да прибави още 5-6 езика, овладяни по нейните критерии

# 2 342
Забавно е как всеки път, когато на Кобилката й се случи нещо, каквото и да е - брак, развод, дете, местене, тя го обяснява с някакъв много сложен житейски, вселенски и енергиен замисъл, а не че просто животът си тече.

# 2 343
  • София
Антонио Бандерас
Скрит текст:
Долф Лундгрен
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:
Джордж Клуни
Скрит текст:
Оуен Уилсън
Скрит текст:
Принц Константин Алексиос от Гърция и Деймиън Хърли
Скрит текст:
Мишел Обама, снимана от Ани Лейбовиц
Скрит текст:
Майли Сайръс празнува 33-ия си рожден ден
Скрит текст:

# 2 344
  • Наблизо
Не знам защо да не е ок.Чужд език,вече дори и не трябва да е официален в ЕУ.Европейските представители си шпрехат на собствениците езици и ползват преводач.Често не е от незнаене,а от уважение към собствения им език.
Кобилката вече,не знам какво точно работи и къде е,е друго ако работи на английски.Но за политиците..хъм.

# 2 345
Ами да шпрехат и нашите с преводач, а не да говорят като пакистански емигранти. То вече да не можеш нещо взе да става повод за гордост.

Принцът и Деймиън май ще пият по едно след събитието 😀

# 2 346
Втора серия Joy

Не мисля, че повечето политици не говорят английски или други езици. Често се вижда как си говорят, разменят по няколко приказки, общуват. Може нивото да не е високо, акцетът да е по-тежък, но очевидно е достатъчно за такъв тип комуникация. Вече за официални срещи и изказвания е друго. Май малко се бъркат нещата - едно е да имаш акцент, друго е да не знаеш изобщо какво говориш и това да е очевидно. Вчера се завъртяха клипчета из тик-ток с Ицо Хазарта, който чете някакво изказване от място. Да, произношението му е далеч от перфектно, но видимо знае какво казва, за разлика от Рая. И не, не е нормално. Виждали сме много такива евродепутати да се изказват с акцент и кофти произношение, но видимо знаят за какво става въпрос. От хиляди хора се изисква ниво на владеене на език, учат, усъвършестват се, за да имат по-добра работа и някоя като Рая да им е шефка.

# 2 347
Загледах Майли и се чудя и преди ли беше с такива скули и брада или се е подобрявала като наша Златка

Майли Сайръс празнува 33-ия си рожден ден
Скрит текст:

# 2 348
Майли винаги си е имала ясно изразени скули, а от това, че тренира активно и е намалила много телесните мазнини, лицето допълнително се издължава оптически. Като беше дете, имаше бузи и типичното по детски окръглено лице, затова не си личаха много, но винаги си ги е имала.
Скрит текст:

# 2 349
Той е известен фр. актьор, Daniel Auteuil, имал голяма любов, над 10г връзка и дъщеря с приказната Emmanuelle Béart.
Когато пламва любовта им, тя е на 19, той на 32. Заради нея напуска съпругата си и дъщеря си.
Скрит текст:

Даниел на младини

Еманюел Беар преди години
Чета го обаче в скорошно интервю, да заявява как възрастен да се влюби в млада жена, било патетично.
Скрит текст:
Как бил чувал за истории, в които възрастния влюбен, след краха на връзката, стигал до самоубийство.
И казва по този повод : “На дърти години да се самоубиеш точно от любов, значи си глупак.”
Хм, изненада ме. Той дето с години се влачеше по корем, тотално разбит след края на връзката (и брака) му с Беар.
Ето разни влюбени с големи възрастови разлики:
Скрит текст:

# 2 350
МакЯ му на Деймиън къде е?

Маминка ги снима, сигурно. Не допускам възможността тя да е на повече от 20 метра от него.

# 2 351
Петър Стоянов е завършил английската гимназия в Пловдив, там също се е запознал с жена си Антонина.
По време на комунизма там учител по международна програма от Англия е  била бъдещата жена на Тома Спространов - Джудит. Помня името й в авторите на учебниците по английски от подготвителна година за езиковите гимназии.

# 2 352
Джудит е била любима учителка май, чела съм историята.

# 2 353
  • Glasgow
Пиленцата са обявили някакъв курс за 5000лв как да станеш топ гъзар, и можеш да обикаляш с тях😅 сигурно е популярен, защото ми се появи, а аз не ги следвам. Не разбирам все още- те реални ли са или яко тролят

# 2 354
Боби Михайлов е получил инсулт снощи, има статия в 24часа.

Общи условия

Активация на акаунт