Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 303
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 2 355
И аз четох за Б.Михайлов.
Скоро съпругата му Мария имаше юбилей и имаше доста статии, колко пищно е било тържеството. Направи ми впечатление и то лошо, че описваха как на тържеството имали жива украса.
Живата украса била момичета, които били облечени като полилеи и стояли да красят. Стори ми се отвратително. Навява ми мисли за нацистите, които са правили полилеи от човешка кожа.
Наистина ли има толкова самозабравили се хора?

# 2 356
Ам то като има предлагане за тая услуга…

# 2 357
  • Glasgow
Дано се оправи заради семейството си, да не е обездвижен. Иначе с този начин на живот може да се очаква...

# 2 358
Марчето в Гърция - страшен танц. Как пък с изключение на едни Малдиви с Дзвера не напусна тоя континент 😀
Скрит текст:

# 2 359
Пиленцата са обявили някакъв курс за 5000лв как да станеш топ гъзар, и можеш да обикаляш с тях😅 сигурно е популярен, защото ми се появи, а аз не ги следвам. Не разбирам все още- те реални ли са или яко тролят
Реални са. Познавам момичето. Много бели косми е образувала на родителите си.

# 2 360
  • софия
Класа и стил с пари не се купуват. Кое е детето?

# 2 361
  • Glasgow
А гласът така ли и е бил винаги? Мислех, че може да е роля, в uk социалките има няколко пародийни персонажа в роля на местни chavs и умирам от смях понякога, но все има и неразбрали и им пишат гневни коментари 😅
Това детето на Мара1 ли е?

# 2 362
Относно носът на Марчето,   да има корекция, много леко стеснено нослето, отворено е разстояние между горната устна и носът.
Първата снимка е от нета от преди 10 години още .
Скрит текст:

На втората снимка Мария е като момиче, много чаровна от малка, но разстоянието от носа до горната устна е буквално 1 см, дори когато не е усмихната. И когато устните и не са били като две наденици.
Скрит текст:

Намерих статия от преди повече от 10 години за певиците с най-много пластични операции и Мария води още тогава с най-много пластични операции на лицето. За тяло и лице бяха Глория и Галена.

# 2 363
Сторито е на сестрата на Мария. Тя го е споделила.

# 2 364

Тоест съвсем насериозно се вземат и смятат, че са с нещо по-хай от останалото население, така ли? И нямат огледало вкъщи, не знаят как реално изглеждат отстрани?

Неприятна ситуация с Боби Михайлов, дано да се оправи!

# 2 365
Пиленцата са обявили някакъв курс за 5000лв как да станеш топ гъзар, и можеш да обикаляш с тях😅 сигурно е популярен, защото ми се появи, а аз не ги следвам. Не разбирам все още- те реални ли са или яко тролят
Дали може малко повече информация за тази "фамозна двойка"? Гледала съм ги тук-там и просто не мога да разбера какво им има.

# 2 366
Аз недоумявам на външно красиво същество като Мария за какво му е било да се резили. Виждала съм я преди корекциите на живо. Като капчица беше. Аз, дето съм жена, не можех да отлепя поглед от нея. За характера и културата ѝ не коментирам, но външно беше приказна. И горната снимка го доказва.

# 2 367
Калина Крумова Flushed

# 2 368
# 2 369
Да не е бременна?
Прилича на Rebel Wilson преди отслабването.

Общи условия

Активация на акаунт