Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 297
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Sofia
Може да е на хормонално лечение за бебче 🍀

Като попаднах вчера на клипа,ми заприлича на една от герб-Цвета Караянчева 🙄
Тенчева и тя ли подкасти взе да прави?

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 15:28 от Doli

# 2 371
  • Наблизо
Не изглежда дебела,а много много подпухнала.

# 2 372
Е, чак с най-много пластични операции не е Мария , ако е пипала носът и е станал много сполучливо. Устните за съжаление няма как да оправи , но винаги си е била хубава.

# 2 373
И аз четох за Б.Михайлов.
Скоро съпругата му Мария имаше юбилей и имаше доста статии, колко пищно е било тържеството. Направи ми впечатление и то лошо, че описваха как на тържеството имали жива украса.
Живата украса била момичета, които били облечени като полилеи и стояли да красят. Стори ми се отвратително. Навява ми мисли за нацистите, които са правили полилеи от човешка кожа.
Наистина ли има толкова самозабравили се хора?
Angry
Пърформансът около "полилеите" ли е бил, да изпъкне на фона им?

# 2 374
Стори на Мария 😀 харесвам иронията и... Намек към бившата 😁 но важи и за нея с пълна сила.
Скрит текст:
[spoiler/]

# 2 375
Бях в Пловдивската езикова, точно по времето, когато и английската, и немската, и френската, и руската бяха заедно в един двор “ на края на града” , след нас вече беше кър🙈
Английските паралелки бяха щастливи с Джудит, абсолютни легенди се носеха за нея🙌 Всички благородно им завиждахме за този невероятен късмет!
Нашият французин пък беше парфюмиран, ухаеше великолепно отдалеч и носеше копринени чорапи (в кожените мокасини), в същия десен като копринената кърпичка в джобчето на сакото му😅 Нас ни говореха пък, че сме късметлии да гледаме култови филми в неговите часове : Le Grand Bleu с Жан Рено, направи фурор тогава; Le Cercle des Poètes disparus (Dead Poet’s Society) с незабравимия Робин Уилиямс, Итън Хоук, Джош Шарл и т..н; по комунистическо време, се осмели да ни пусне анимацията Le Roi et l’Oiseau (Кралят и птицата) и се втрещихме пред тази открита критика на тоталитарните режими.
Бяха будни, блажени години тогава, учехме здраво и доста успешни професионални кариери, тръгнаха от пловдивския кър💪😅

# 2 376
Това с момичетата украса го имаше преди няколко години в Черешката на тортата с участието на Кулагин и за неговата персона, го приех за що годе нормално като знам, че търси провокацията навсякъде. Ама Мария Петрова я мислех за по-човечна.

# 2 377
  • Glasgow
Мария Петрова за да е толкова години с Боби ми се струва, че е далеч от образа, с който е описвана тук.

# 2 378
  • София
Уинона Райдър за списание Interview
Скрит текст:
Мишел Йео за  L'Officiel
Скрит текст:
Рууни Мара за Givenchy
Скрит текст:
Ева Грийн за списание Infrarouge
Скрит текст:

# 2 379
Мария Петрова за да е толкова години с Боби ми се струва, че е далеч от образа, с който е описвана тук.

И аз не знам защо Мария Петрова е описвана като някаква фея тук. Жената има приятно присъствие, без фрапантни сиси и джуки, но за нещо друго не сме чували.

# 2 380
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
"Sometimes I feel I'm gonna break down and cry (so lonely)
Nowhere to go, nothing to do with my time
I get lonely, so lonely, living on my own"....

На днешния ден се навършват 34 години без Фреди Меркюри.
Няма втори като Фреди с такова завладяващо присъствие на сцената,
толкова ярък, толкова талантлив, винаги ще липсва на меломаните.
А песните на Queen и Фреди са класика, никога няма да ми омръзне да ги слушам.
Скрит текст:

# 2 381
  • Glasgow
Видях ъпдейт за Боби, добре е, адекватен е, но ще остане в болница 72 часа под наблюдение.

# 2 382
Да, и аз тъкмо прочетох, че е контактен и адекватен. Дано е добре и се възстанови напълно, защото иначе е голям кошмар.

# 2 383
Марчето на тази снимка като дете мургавее. Но аз като я видях, даже бяла ми се стори в сравнение с изявите й по ТВ. Не знам, може да е била със светъл фдт. Но помня, че беше с някакъв нюанс червено червило, което страшно й ходеше. Не я харесвам като личност, но не мога да си изкривя душата, че беше красиво момиче.

# 2 384
По-добре бил Боби. Дано се възстанови, доколкото е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт