Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 270
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 385
Много тъжно ми стана за Борислав Банев, да почива в мир. От поколението на cool батковците, които пишеха страхотно и можеха до безкрай да говорят за хубава музика. Толкова много започват да ми липсват хората като него Cry
И особено на фона на героите на деня...

# 2 386
  • София
Айде стига с тоя английски, англичаните да не да знаят български… 😀

# 2 387
Мария Петрова не е фея, но сред дамите във Федерацията по художествена гимнастика е светлинни години напред по интелект и държание. Със сигурност ще се кандидатира за президент на световната федерация, в момента е вице и като нищо да се пробва после да оглави цялата гимнастика, авторитета го има, остава да скрепят и договорките. На мен ми стана тъжно за нея, миналата седмица получи толкова награди и голям празник и тази здравето на Михайлов.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 20:52 от sunrise_sunset

# 2 388
  • Наблизо
Някой знае ли дали Дарина,жената на Никола Тод и снаха на. Ан Тод и Мишел Йео,е българка?
Много много красива жена.

# 2 389
  • Sofia
Със сигурност ще се кандидатира за президент на световната федерация, в момента е вице и като нищо да се пробва после да оглави цялата гимнастика,

Как на световната? Не е ли вице на българската? Мисля, че е съдийка на световно ниво, но не е вицепрезидент на световната федерация. Може пък и аз да бъркам.

# 2 390
Мария Петрова е вицепрезидент на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната федерация по гимнастика.
https://www.gymnastics.sport/site/pages/viewauthority.php?positionID=6
Раева е президент на Българската федерация по ХГ.

# 2 391
Какво ви става, че жалите Боби, който разби футбола и краде за 3 живота напред? А и той си е жив, не е гушнал букета, за разлика от спорта, който ръководеше .Пък Мария Петрова колко да е прекрасна с такъв съпруг? И с живи лампи за юбилей! Тия двамата са търкулнало се гърнето и си намерили похлупак

# 2 392
  • Glasgow
Стилиян Петров пожелава възстановяване на Боби.Ама Боби бил симпатяга на младини, бях забравила, аз по друг си падах, ама ме е срам да кажа
Скрит текст:
Рамацоти, ако трябва да съм честна повече за семейството му ми беше жал, който е имал близък с инсулт, обездвижен, знае за какво става въпрос.

# 2 393
Е, какво да ни става?
Жаля и него, и семейството му като човек, изгубил баща и баба след инсулт, с майка с мозъчно-съдови проблеми и съдов инцидент (слава богу, без последици).
Като малка и аз го харесвах, после тотално се компроментира, злоупотребите и кражбите са си факт, но чисто човешки няма как да не съчувствам и на него, и на близките му в подобна ситуация.

За Мария Петрова имам особено мнение - много е красива, изглежда чудесно, постигнала е много в професионален план, но не ми е сред най-симпатичните, не знам и аз защо точно, даже не е и заради Боби.

# 2 394
Студена  е, не е активна, не дава  на обществото каквото наистина може. Кюта си забравена на добра, висока длъжност. Красива е ,но не показва пълнеж, имали го , няма ли го. Може ад е разкошен състезател в миналото, после  е тишина.

# 2 395
  • Sofia
И аз винаги съм се чудела какво е намерила Мария в Боби Михайлов, тя е красива и сигурно е имала голям избор на мъже.
Знам, че си имаме отделна тема за делото Блейк/Балдони, но покрай него една ютубърка е отишла да посети бившата робска плантация, където Блейк и Раян са се оженили. Честно казано съм изумена, че някой може да намери мястото подходящо за сватби. Красиво е, но да си направиш тържеството до робските колиби...що за идея?
Ето, за който иска да види: https://www.youtube.com/watch?v=_hKzjmK9NNo

# 2 396
Боби също беше симпатяга като млад, супер звезда, на върха на славата, та никак не се чудя какво е намерила в него.

А думите на Стилиян Петров са наистина мил и трогателен жест от човек, преживял тежко заболяване, въпреки че многократно го е критикувал като президент на БФС и е от отбор "Бербатов".

# 2 397
Певицата Севдалина Спасова във фейсбук:

Скрит текст:
Скъпи приятели!
Понякога се чудя — ние, българите ли сме прекалено доверчиви или някой друг е прекалено безотговорен?
Това е резултатът от няколко хапки риба, закупена от голяма търговска верига у нас.
Развръзката тепърва предстои!!!
В очакване на резултатите!

Скрит текст:

# 2 398
Художествената гимнастика не е спорт, в който да си избягаш отсечката най-бързо и да спечелиш. Важно е какви договорки има, какви са сферите на влияние, какъв е правилникът. Не е бездейна Петрова, но и не прави нещо, което може да се види и пипне особено ако не се интересуваш от спорта. Но не искам да ѝ адвокатствам, защото има доста неща, които ме озадачават и реално никой не е черно-бял.

# 2 399
Какво се е случило на Севдалина Спасова? Парализирала се е от рибата или трябва да е в количка докато е в болничното заведение според тяхната политика?

Общи условия

Активация на акаунт