Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 227
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 520
На Ариана Гранде сегашната визия и проблемите свързани с нея не са ли резултат от трагичния концерт в Манчестър? Колко жертви имаше? Помня, че на следващата година, дали не беше и на същата дата, тя пак изнесе концерт там.

# 2 521
  • Sofia
По-скоро изтрещя след новата си любовна връзка. Нали разведе някакъв младеж с малко дете. Май не издържа на критиките и се чуди как да е интересна.

И аз съм на достатъчно години да помня добре, че Боби Михайлов изобщо не ми харесваше на визия и че жена му беше избягала от него, зарязвайки децата. Те и децата са го споделяли. Никога не е имало съмнение, че Мария го е развела. То по-скоро й се чудех на акъла да вземе тоя мъж с две малки деца.

# 2 522
Благодарение на вас, дами, научих за Теди Суимс тук❤🙌❤ И ви благодаря!
И понеже си слушам радио в колата на път за работа, онзи ден чувам фр. коментатор да ми рекламира Теди Суимс и Давид Гета в дует, заедно😳😳😳
“Песента, вика се казва Гън, Гън Гън.”
И аз си мисля : “Тези двамата уж сладури, пък за пищови ще ми пеят!” И се озадачавам сам-самичка пред радиото, слушайки парчето, леко разсеяно.
По-късно обаче решавам да потърся въпросната песен и да се информирам, аджеба, за пусти проклети пищови - идея, контекст и т.н.
И попадам на това :
Скрит текст:
Убийствен се оказа само акцента на французите като заговорят на английски.
Превърнаха от раз Gone Gone Gone в Gun Gun Gun 🙈
Добре се посмях.
А, и парчето е убийствено💪💪💪

# 2 523
  • софия
Надявам се Теди Суимс да не изплиска от известността. Гета поддържа английския с френски акцент.

# 2 524
  • София
Меган Трейнър
Скрит текст:
Лили Рейнхарт
Скрит текст:
Оливия Колман
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Джеймс Франко
Скрит текст:

# 2 525
  • Пловдив
Нелина...https://www.facebook.com/share/r/1AT1EeDgbg/
Все едно е кукла или робот Grin

# 2 526
  • София
Или направено с AI Grinning
Наистина има нещо неестествено в движенията.

# 2 527
От много време само ви чета, но не се сдържах да не питам какво се случи с cancellation-а на Джеймс Франко? Явно пак са почнали да го канят по разни събития, но имало ли е конкретна причина (оправдателна присъда по някое дело или нещо такова) или просто тихомълком му мина "наказанието"?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:39 от Gripping

# 2 528
Понеже тук се спомена Иво Сиромахов - че е отказал предложение да е рекламно лице на хазарт. Честно казано, не съм много сигурна, че той е получил такова предложение наистина. Това си е мое мнение, не съм чела нещо.

# 2 529
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Мегън Трейнър не прилича на себе си. Колко сладка, забавна и леко шантава беше. Сега с тези свалени килограми и нова визия ми е като клонинг на останалите, много жалко.

# 2 530
Изглежда като леко неадекватна. Бретона кърти мивки.

# 2 531
  • Наблизо
А и Мегън никога не е била болно дебела,сега изглежда просто странно и състарена.

# 2 532
Драгомир Драганов. Честно, харесвах го, но напоследък много мрънка! Станал е супер досаден, вглъбен в себе си мрънкалник. Не искал да се харесва на другите, а на себе си. Ама му влияеше, когато го обсъждаха като беше едър. След операцията, която си направи погрозня и стана мрънкач ужасен ! Все недооценен и все жертва.
Скрит текст:

# 2 533
Ще се окаже вярно, че душата на човек е в стомаха...

# 2 534
Не е случайно, че 90% от звездите на нашето детство превъртяха играта

Всъщност трагедиите на децата-звезди от доста по ранни времена не са в никакъв случай по-малки. Само си припочнете историите на Джуди Гарланд или Робертино Лорети... Бьорн Андерсен, който почина наскоро...
Много тъмни страни има шоу бизнеса, и донякъде е добре, че у нас нямаме развит такъв.

Общи условия

Активация на акаунт