Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 230
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 505
Бих се чувствала като в менгеме в тоалета на Максима.

# 2 506

Нищо около тези хора не е чисто и ясно.

# 2 507
Това ли е дъщерята на Азис,която той толкова крие?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:48 от Moderator3

# 2 508
Ники Михайлов също е разказвал , че втората жена на баща му го е отгледала , не знам какво са тези спекулации.

# 2 509
Ариана Гранде е вечно учудена - като Пинокио с тия вежди; раменете и те - все вдигнати, с изпъкнала гръдна кост. Дали е разбрала, че снимките на Wicked са приключили не знам, но не ми харесва цялото това маниерничене, придобито от филма.
Проблемът на Глория са кебабчестите устни, с които докарва малко на Стефан Рядков в Каналето (ако си спомняте женските му образи).

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:51 от Michone

# 2 510
Това не е ли Мила Роберт с Азис?
Тази кралица може да е със смешни аутфити,но е много усмихната и симпатична.Особено със зеленият тоалет.

# 2 511
И на мен на Мила Роберт ми прилича

# 2 512
Съжалявам да го кажа, но Ариана Гранде ми заприлича на 1 героиня от филмчето "Булката труп".

Скрит текст:

# 2 513
Има в hbo филм за децата звезди и разни педофилски истории , Адриана Гранде беше замесена и имаше нейни клипове в уж детски филмче, но с непристойни движения с един банан май беше. Просто отвратително, режисьорът бил доказан педофил, nickeloldin май се казваше телевизията, за която са снимали. Ще мръдне, как няма да мръдне….

# 2 514
  • Glasgow
Аз съм гледала едно за същото шоу, и заради което Аманда Байнс е това, което е сега. Режисьорът мисля беше насилник. И едно изнасилено момче имаше, но там не беше режисьор, а друг от екипа и е съден.

# 2 515
  • До морето
Аз съм израснала с Аманда Байнс и филмчетата, в които се снимаше. Направо ми се гади от всичко, което видях в този филм. Въпросният продуцент е абсолютен перверзник, има безумни сцени с деца - ближат банани, смучат кисели краставички, хвърлят им кисело мляко по лицето....И всичко това години наред се излъчва в цял свят.

Не е случайно, че 90% от звездите на нашето детство превъртяха играта - или са били тормозени сексуално, или са умишлено пристрастяваниили, за да ги държат под контрол, или са ги побърквали от работа, или в най-лекия случай самите им родители са някакви изроди, които гледат на тях като куче-касичка и ги експлоатират до откат.

# 2 516
Съпругата на милиардера Ричард Брансън е починала. ''Беше най-добрата ми приятелка, моята опора, моят пътеводител, моят свят.''

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21787119

# 2 517
  • Glasgow
Помниш ли, че единствената нормална майка беше на едно тъмнокожно момче. И тя каза- ако не играеш по свирката- не преподписва друг сезон. Тя дето все е питала това защо, онова защо

# 2 518
Първо дават мило и драго да са известни, но в крайна сметка тази известност ги съсипва. Ариана, Бритни, Джъстин Бийбър, Арън Картър....сигурно има много други. На детските снимки са толкова мили и невинни, после влизат в света на известните и богатите, случват се различни неща и психиката им не издържа, накрая са едни счупени личности.....

# 2 519
Ива Екимова е слаба и си остарява нормално за годините и теглото. Освен това е отдадена на дъщеря си и нейната кариера. Сама я е отгледала и не се е чуло да е имала връзка след смъртта на Дими. За разлика от много други на нейната възраст, които са по съсредоточени в себе си и си правят всевъзможни “подобрения”.
О, чу се....

Общи условия

Активация на акаунт