Звездни Компромати - Ноември'25

• 23 406
  • 273
  •   65
Отговори
# 45
Честит празник!
Един истински скаднал, свързан с България. Цеца вчера имала концерт във Велес, Македония, и развяла българското знаме, а публиката я освиркала и изгонила... най-вероятно от екипа й са мислили, че има доста българи в публиката. Преди няколко месеца го развяла и в Ниш, Сърбия, не е имало такова поведение от страна на публиката. Трябва да се работи, защото дупката помежду ни става все по-голяма.
Скрит текст:

В тик-ток гледах видеото от друг ъгъл, виждаше се и гърбът й, знамето е на Палестина, не е българското, поредният измислен скандал.

# 46
И от двамата е взела Петя, а стайлинга е на майка ѝ с тоя будуарен вид, но просто да се откаже от него.
Скрит текст:

# 47
  • Пловдив
Мармозетс, сериозно ли мислиш, че ония на концерта освиркват така злостно с идеята, че това е знамето на Палестина? Уверявам те, че не е така, каквото и да е имало на гърба на Цеца.

# 48
  • София
Аз също съм от феновете на Краля. Изкуплението Шоушенк, който е един от най-любимите ми филми, е по негова новела. Но съм започнала в тийн годините си с То, Гробище за домашни любимци и т.н
Мисля, че в САЩ е забранен романът му Гняв, защото е за стрелба в училище.

# 49
Мисля че Кинг сам изтегля Гняв. Чела съм го навремето, според мен следващите му книги са по-добри.

# 50
  • София
Петя Дикова с много ретро прическа, сякаш я състарява. Не че майка и е с по-добра LaughingLaughingLaughing

# 51
Гледала съм постановка на Гняв от завършващ випуск на НАТФИЗ. Погледнах в нета да си припомня годината и ми излязоха заглавия, че това е било дипломна работа на випуска на Мариян Бачев и компрометирания отскоро актьор и режисьор Белов. Жълтите медии чак толкова назад се върнали да търсят особена връзка между двамата. Прекалено е.

# 52
Ами ето пишат се книги за стрелби,убийства в училище и се дават идеи на престъпници.. и непълнолетни.А  детската психика лесно се впечатлява и имат развинтено въображение...Ох,спирам,че има много фенове писателят тук и по света.Но се сетих за малолетният убиец от Сърбия(следя историята му)и бях меко казано потресена.

# 53
Дожаля ми за жената на Стивън Кинг, много е изстрадала, че и децата заченати и родени, докато се е друсал яко.

# 54
  • София
Е, хайде сега. То по тази логика само любовни романи трябва да се пишат. Че иначе всеки може да намери стимул за психопатията си.

# 55
И ти си права.

# 56
Всъщност Гняв дава добро разбиране на причините да се стига до такива крайности. И изобщо не почва тормозът в у-ще от книгите на Кинг, а те по-скоро са като предупреждение до какво може да доведе тормозът.

# 57
Преди векове искали да забранят книгите на Дьо Сад,понеже предизвиквали садизъм и перверзии у хората. Страшна логика.

# 58
Аз много пъти пиша за  психическата издръжливост от ранна възраст. Пазенето под похлупак вреди, срещите със "злото", страха, умело  разисквани в семейството/не търсете училището за такива тънки неща, няма време за индивидуален подход/  изграждане на защита и  преценка  у подрастващите ,каляване нас психиката , ей такива неща.
 За мен са правилни и полезни, да надмогнеш, да разсъждаваш, да се измъкваш от клопки.
 Физически и психическо развитие ,растеж, са равни  и свързани.
 Това във връзка ,че книгите вредят. И подстрекават.

# 59
В мярката е тънкостта. Нито прекаленото пазене, нито прекалените срещи с лошата страна на живота са добри, според мен. Колкото човек да се кали, колкото да израсне и на правилната възраст. В тези рани години да водиш дете в заведение за ментално болни... Наистина майка му явно не е имала други варианти или не си е давала сметка...
Кинг не е автор за всеки, въпреки че преди няколко страници написаха толкова хубави думи за таланта, с който пише, че бих прочела негова книга, стига да не е ужас. Но в преобладаващото си творчетво Кинг не е за всеки и правилно е подбран за откриване на хелоуинска тема.

Общи условия

Активация на акаунт