Звездни Компромати - Ноември'25

• 73 817
  • 936
  •   19
Отговори
# 870
Драмата става, когато купилите дипломи почнат да упражняват професиите, за които уж са учили и уж са издържали изпитите.

# 871
  • Glasgow
Съгражданките, това с Академията от Величко Адамов ли тръгна? Поствали сме го тук навремето с партитата с Десислава и т.н. Ами картината в тях с Тайната вечеря 🤦🏻‍♀️
Моят баща (на 74г) се майтапи, че го е страх да мине покрай ректората, да не го дръпнали да го запишат студент🤐

# 872
Галена - визуално чалга изкуство, Светлана- продава паута...
Звездния живот на България е на много високо ниво, като гледам.
П.С. За Свищо, още по времето когато аз бях кандидатствала 2004 г, имах съученици, които си купиха дипломи направо от там.
Аз ходих да подавам документи за кандидатстване и само като видях града и университета ревнах, че няма да уча там за нищо на света и си тръгнах. Кандидатствах само в София.

# 873
Моля ви се, каква биология в СУ? Прекалено висока топка е за Славена, учила е египтология в Нов Български
Права си. Обърках Славена с Ромина. Тасевска е следвала Биология в СУ

# 874
Съгражданките, това с Академията от Величко Адамов ли тръгна? Поствали сме го тук навремето с партитата с Десислава и т.н. Ами картината в тях с Тайната вечеря 🤦🏻♀
Моят баща (на 74г) се майтапи, че го е страх да мине покрай ректората, да не го дръпнали да го запишат студент🤐

От Величко, и от любовницата му дето стана професор на 30 години и имаше толкова часове преподаване, че излизаше, че преподава по 24 часа дневно. Дали не искаха да я правят и ректор, по едно време? Толкова скандали в тази държава, че се забравя.

А Свищов е много хубав малък град, чувам, че сегашният кмет се опитва да го съживи.

# 875
  • Glasgow
Ей го Величко (м)Адамов и Тайната му вечеря
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/01/22/ … sshe_obrazuvanie/

Много хубаво беше в Свищов. Сега ходя често да се разхождам в Стърлинг или Сейнт Андрюс, малки университетски градчета, страшно се зареждам в такава атмосфера, на млади хора.

# 876
Ей го Величко (м)Адамов и Тайната му вечеря
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/01/22/ … sshe_obrazuvanie/

Много хубаво беше в Свищов. Сега ходя често да се разхождам в Стърлинг или Сейнт Андрюс, малки университетски градчета, страшно се зареждам в такава атмосфера, на млади хора.

Това е някакъв кошмар. Колко комплексиран трябва да си...
Кои са другите изобразени на това чудо на съвременното изкуство!

# 877
  • Glasgow
В скута му е детето, а другите са доценти и асистенти и затова са в повечко. Щеше да трие някои "Юди", не помня вече 🤐😅

# 878
Доста неща мога да напиша и за Величко, и за Теодора Димитрова, 30 годишната тогава проекто-ректорка и скъпа на Адамов, за тези след тях. Но няма да го направя, а и не е тук мястото. Факт е обаче, че по времето на Адамов имаше много студенти. Разрухата и опустяването на академията дойде с тези, които го смениха с преврат. Един министър, който се намеси, където няма право. Дълга история. Фактите са, че тогава имаше бая пошлост и схеми, но много студенти, сега има още повече пошлост и схеми и никакви студенти.
А за кмета, който иска да съживи града, не вярвайте на тези селски, пардон градски легенди.

# 879
  • Glasgow
Новият като че ли има някаква обсесия с фонтани, имам чувството, че колкото пъти си ида (веднъж в годината) има някъде нов, а че чешмяната им вода им не става за пиене/миене май не е приоритет.

# 880
Сърцето ми се къса за Свищов и академията там.
Когато аз бях студентка там много, много отдавна  целият град имаше академичен дух.
Градчето беше пълно.
И даже взех решение да не местя в София, при все, че имах тази възможност.  Изкарах едни прекрасни 5 г. там.
Сега градчето не знам дали наброява 10 К жители.

# 881
Новият като че ли има някаква обсесия с фонтани, имам чувството, че колкото пъти си ида (веднъж в годината) има някъде нов, а че чешмяната им вода им не става за пиене/миене май не е приоритет.

В последните дни на 2024 изобщо нямаше вода! Незабравимо посрещане на Новата година.
Не беше само Величко Адамов корумпиран и схемаджия. За съжаление и за други преподаватели и администратори, които се радват и до днес на добро име, знам, че са предлагали на неуспешни кандидат студенти не просто да влязат в Академията, а според това колко платят дори да си изберат и специалност.

# 882
  • София
Сашо Кадиев и Катерина Евро в клип за банка ДСК против кибер-измамите
Скрит текст:
Мерелин Монро на третата си сватба с Артър Милър
Скрит текст:
Кая Гербер и сина на Ричърд Гиър снимат заедно
30 години след развода на родителите им
Скрит текст:
Тръмп на корица на списание "Плейбой"
Скрит текст:
Британи Мърфи
Скрит текст:

# 883
Британи Мърфи почина преди няколко години.Чаровно момиче беше.

# 884
Помните ли я тази звезда? Хапва кроасан и тя като Тетка

Общи условия

Активация на акаунт