Звездни Компромати - Ноември'25

• 79 533
  • 1 012
  •   58
Отговори
# 960
  • София
Чиста Ивана Тръмп на млади години. Все едно е от снимачната площадка на биографичния й филм.

# 961
Ужас. Тия бездарни комици, с когото и да се подиграят, все тая.
На момичето просто не му ходи бритонче. Веднъж ѝ направили кофти стайлинг, и айде. Да не говорим, че освен горнището, аз не виждам нищо друго общо.

# 962
  • Glasgow
GenZ срещу GenX, едните се обиждат на всичко, другите се майтапят с всичко🤷🏻‍♀️

# 963
Някой гледал ли е Андреа при пипито? Излизат ми някакви кратки видеа където ми се струва че леко фъфли.

# 964
GenZ срещу GenX, едните се обиждат на всичко, другите се майтапят с всичко🤷🏻‍♀️
Все повече ще ни липсват 90-те, когато можеше да се пошегуваш или да си кажеш мнението без да настане драма с поне трима обидени.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:32 от Дидичка

# 965
  • Glasgow
аз го гледах по диагонал, защото Пипито ме дразни. Според мен не беше професионална, четеше през цялото време, чак накрая започна да импровизира като попита Андреа колко обувки и бански има. И изпадна в екстаз, говорейки на режисьора или оператор "хайде да ходим да снимаме там следващия път"(гардероба на Андреа).
Андреа изглежда сякаш излиза от дупката, направила е ново видео дето било много скъпо, за него говориха повече.

# 966
  • София
Някой гледал ли е Андреа при пипито? Излизат ми някакви кратки видеа където ми се струва че леко фъфли.

Да, май леко фъфлеше. Каза, че не искала да има момиче, като роди. Защото на жените им било трудно в живота. Искала син. Аз никога не бях гледала нейно интервю. Добре говори, не е като Анелия, например. Чувството ѝ за хумор малко като моето, само ние си го разбираме 🤣🤣. Пита я дали поддържала връзка с бивши гаджета, но не чух отговора.

# 967
Искрено се надявам Андреа да е продължила напред,  аз мисля ,че може да се върне ,ако се събере и пуска песни.

# 968
Елизабет е Олсън, а не Оусън.

# 969
Андреа изглеждаше като ретро звезда, застинала някъде около 2000 година. С лъскава, вечерна, черна рокля. Не говореше като човек, отърсил се от миналото. Говореше с треперещ глас, все едно, че се самосъжалява, а това е признак, че гледа назад, а не напред.

# 970
  • Пловдив
Бачорска ръси мъдрост в новата кола... Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/17YU4pdFUE/

Анелия на концерта на Галена, ама в публиката и мноого назад нещо. До нея Ивон и момче. Пуснете си го без звук Wink
https://www.facebook.com/share/r/1FL62gqdxX/

# 971
  • До морето
Оооо, Ивончето е ъпгрейдната вече! Само сиси й липсваха, са вече е перфектна! Никви други кусури няма, да е жива и здрава!

# 972
Оооо, Ивончето е ъпгрейдната вече! Само сиси й липсваха, сега вече е перфектна! Никви други кусури няма, да е жива и здрава!
Доста е наляла Smiley

Ето и малко от лицето - преди и сега:
Скрит текст:

# 973
  • До морето
Прилича ми на следващата жена на Белия Зъб.
Той такива си ги избира - квадратни!

# 974
  • Glasgow
Защо не танцуват хората или то не е прието🙄не знам етикета на чалга изпълнение извън клуб/кръчма

Общи условия

Активация на акаунт