Звездни Компромати - Ноември'25

• 69 855
  • 908
  •   57
Отговори
# 765
  • Glasgow
JoyJoyJoy тези са ги разделили при раждането

# 766
Стефания Колева беше на гости в "Събуди се" почти се е препарирала, лицето ѝ изразява само една емоция. Предполагам, че е ботокс, щото малко се зачудих дали не набра на водещата, тъй като я наричаше Стефи, а не Щефи...

# 767
  • София
Не съм гледала Стефания Колева, но си спомням, че беше на гости в „Търси се“ преди сигурно 15-20 години и там даваха баба ѝ, на която е кръстена. Жената беше австрийка, ако не се лъжа, и всички ѝ казваха Щефи.

# 768
  • София
Гущерова в екшън с новото гадже снощи. Не е в ред тая жена. https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21674422

# 769
Тази е способна на всякакви излагации, само и само да се говори за нея. Мария, въпреки недостатъците си, има поне капка здрав разум, тази е абсолютна куха хралупа. И е майка, и деца "възпитава", пффф.....

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:56 от #Frozen#

# 770
  • До морето
Нова драма в Гущерландия....

# 771
  • София
Разбирам Рут Колева, но навързва Балканите, алгоритмите, Спотифай и Хазарта в една обща драма, за да излее раздразнението си. Тя нямала пари за PR бюджет, и какво, да й гласуват европейски средства ли. То па всеки е неразбран гений, който само да се докопа до световния пазар и ще го удари в земята с песничката си.
Стана ми интересно колко го слушат Хазарта в Спотифай -> 28000 месечно слушатели, при положение че последната му песен не я знам от кога е. Друг е въпросът Хазарта както какъв ще кара частна компания да си смени алгоритъма на работа. Youtube също не плащат на малки канали.
Скрит текст:

# 772
Т.е. Рут не може да докара 1000 гледания и още много като нея и иска ЕС да накара компаниите да променят пазарния се подход, а не тя или да се откаже да прави музика или да пробва друг тип музика, току виж успее.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:28 от Фрау К

# 773
Свикнали са на държавна ясла и не могат за превключат на пазарна.

# 774
  • София
Стефания Колева беше на гости в "Събуди се" почти се е препарирала, лицето ѝ изразява само една емоция. Предполагам, че е ботокс, щото малко се зачудих дали не набра на водещата, тъй като я наричаше Стефи, а не Щефи...

Тя даже и една емоция не може да изрази с лицето си. Като бетон е. Само се подхилква, защото и широка усмивка не може да произведе. Хи-хи с половин уста. Не може повече да я отвори.

# 775
Мелания била избрана за патриот на годината LaughingLaughingLaughing

Скрит текст:

Мишел Обама си рекламира новата книга, в която учи почитателките си на моден стил. Опра й помага в това начинание.

Скрит текст:

А пък Летисия ги отвява и двете с великолепната си кралска премяна.

Скрит текст:

# 776
Мелания - патриот на годината. Гротеска станаха нещата.

# 777
  • Glasgow
Жената на новия НЙ кмет споделя какво я вдъхновява да твори, това май е български творец
Скрит текст:

# 778
Не знам Летисия какво си е правила по лицето, но се състари с поне 10г. Плюс тая модерна сива коса, която не знам на един човек да стои добре, ама пуста мода

# 779
  • Berlin
Рут Колева има една много хубава песен на английски, Run -https://m.youtube.com/watch?v=xiYuaAbGIpk Ето, да навъртим малко гледания.😀 “Близо” също, ама това е, други не знам. Това, че слушателите не си пускат бг музика в приложенията, си е проблем на артистите, не толкова на алгоритъма.

Общи условия

Активация на акаунт