Звездни Компромати - Ноември'25

• 70 302
  • 912
  •   58
Отговори
# 855
Liam Neeson
Скрит текст:

# 856
  • Враца
Не харесвам чалга! Но винаги съм нащрек за някой компромат/издънка от неин представител;)

Княгиня Калина била се съгласила да стане патрон на Бизнесдама на годината.
И била "облечена повече от съобразително с цветовете на българското знаме."
Тоз Генчо, как ги къдри... Признавам го!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21673597

# 857
Славена Вътова не беше ли завършила Биология в СУ. Сега второ виСШо ли има?😜

Моля ви, кажете че снимката с Л. Иванова е фалшива! Имайте милост

# 858
17%, друг път. Те затова излизат по 50 нови на година, пълнят зали и вземат по 10 бона за час плейбек.

# 859
Да бе, взимат по 10 бона само най-известните. Другите статистки ги взимат както Диона и просто имитират успешна кариера.

# 860
Тези висши ги раздават като топъл хляб.
Кога Славена учи, че и пътува до Свищов, за да завърши? И защо именно висшето е от университет в Свищов, след като Славена работи и живее в София.
Интересни неща съм чувала за този университет...

# 861
В Свищов Стопанската Академия я съсипаха отвътре част от самите преподаватели и администрация. Съсипаха я с корупция и с работата си в интерес на мутрите. От това пострада целият град и като икономика, и като културен живот.

# 862
  • София
Светлето е влязла в обяснителен режим, че не е имало инцидент, а жълтата преса я мразела ( статията беше от 24 часа). Иначе се занимавала с паУта😂😂😂

# 863
Моля ви се, каква биология в СУ? Прекалено висока топка е за Славена, учила е египтология в Нов Български, но след първата година се прехвърлила икономика, дистанционно.😄

# 864
Светлето е с паУто от паЛун😆

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:46 от Чи лу

# 865
Да, на Loro Piana е пуатът на паутото. И малко Hermes от лявата страна по шева има.

# 866
По-добре паута, отколкото да почне и тя да пише “книги”.

# 867
Ох 😭😭😭 Палун с пауто.
Тези платове на Loro Piana ги има във всяка шивачница. Минали са покрай LP сигурно.

# 868
В Свищов Стопанската Академия я съсипаха отвътре част от самите преподаватели и администрация. Съсипаха я с корупция и с работата си в интерес на мутрите. От това пострада целият град и като икономика, и като културен живот.
За жалост е точно така. От 10 000 студенти до преди 15 години сега я има, я няма 100. Съсипана академия от самите преподаватели...Познавайки доста добре "учебния процес " в СА, Славена е идвала в Свищов 2 пъти - да се запише и да си вземе дипломата. Отдавна академията няма нищо общо с авторитета и качеството на обучение, които имаше.

# 869
Аз съм чувала и на хора с основно образование да им продават дипломи.
Всичко е толкова пропаднало, че изобщо не е драма, че някакви хора продават и купуват образования на хартийка.
Славена неслучайно си е взела диплома, явно има някакви обещания за позиции, където се изисква такава специалност.

Общи условия

Активация на акаунт