Звездни Компромати - Ноември'25

• 73 817
  • 936
  •   22
Отговори
# 885
Коя е тази?
Пред глада всички сме равни....

# 886
Да не е Лесли Биб?

# 887

Ще ти се.

Паломата определено е пак на пазара.
Скрит текст:

# 888
Не е ли бившата говорителка на Гешев?

# 889
Не е ли бившата говорителка на Гешев?
Тя е. Сийка Милева

# 890
  • Пловдив
Светлето е с паУто от паЛун😆
Е ми така, де - след палуна е запомнила как се пише там, където се чува Л - паун, пауто.

# 891
  • Glasgow
У Безосови имало тематично Джеймс Бонд парти по случай 70-тата годишнина, май майката Кардашиан го организира. Малко снимки- Хари и Меган, Селма Блеър, Марк Зукърбърг, Бийбър, Бил Гейтс
Кардашиановите както може да се сетите са полуголи, даже не ми се занимава да ги качвам Simple Smile Такава благодатна тема да се пооблекат, пак сиси и задници.
Скрит текст:

# 892
Ха ха, готина идея Simple Smile! Аз видях снимки на Зукърбъргови и разбрах, че са с “костюми”, ама не прочетох закъде.

Марк З. сигурно е с тия очила да не го хванат като наднича в сютюена на Безова 😂

# 893
  • Glasgow
SobSobSob тя може да ни изненада и да ги покрие. Нямаше техни снимки. Не виждам и на Зуки жената, как ли се е облякла. Много обичам такива теми

# 894
Кардашияните, ако не са им циците и задниците, са кръгла нула, как ще ги скрият.

# 895
Ма стига с тия кроасани вече. Ей тук бай Тошев да ви покаже малко класа. Еклери набива байчото Laughing Че и мъдри думи реди....
Скрит текст:

# 896
Една прекрасна летяща Стилияна.
Скрит текст:

# 897
Струва ми се, че ПаЛуна нарочно е написала “паУта”.Ако беше го написала правилно нямаше да я обсъждаме в новото ѝ начинание.Евтин трик за реклама, въпреки че имайки предвид IQ-то, може и без да иска да е 😄

# 898
  • Варна
Лили Иванова:
Скрит текст:
Не мога да повярвам!?!

# 899
  • In The Middle Of Nowhere
Тази снимка е сигурно отпреди 20 г...

Общи условия

Активация на акаунт