Звездни Компромати - Ноември'25

• 74 095
  • 938
  •   17
Отговори
# 930
А Серина Уилямс как отслабна толкова и тя?
Скрит текст:
С модерното лекарство. Даже му е рекламно лице и не крие колко кг е свалила и за колко време.

Има и рекламни видеа: https://www.instagram.com/p/DNnxUpiuZVs/

# 931
Серина е рекламно лице на въпросното лекарство за отслабване. Въпреки че и с него и без него, изобщо не я харесвам, еле пък с тая руса косица.

# 932
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Серина е рекламно лице на въпросното лекарство за отслабване. Въпреки че и с него и без него, изобщо не я харесвам, еле пък с тая руса косица.
Значи белите не можели да си правят плитки, расти, щото това било културно наследство на черните.
Хубаво, а защо черните се изрусяват тогава?
Двойни стандарти?

# 933
"Черните" (в по-широк диапазон, който включва и нашите)  навсякъде се държат като онеправдани и всички им клякат в знак на някаква смахната толерантност. За тях всичко може, сбъркан свят.

Гледам отпадналите от Трейтърс при Деси Стоянова, Ана Мария така си е изрязала носа, че прилича на човек с някакъв вроден синдром! Егати съсипията, как може доброволно да си причиниш подобен нос?!

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 22:58 от DiaMia

# 934
Що да не могат, правят си и „белите” плитки, расти и други, обаче тена на кожата има огромно значение за това дали даден цвят на косата ще ти отива. Виж за това дали ще си с плитка или с права коса, вече е субективно.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 00:12 от Rimmona

# 935
Азис на концерта на Галена.
Скрит текст:

# 936
Ох и аз вчера видях Анна-Мария и се уплаших.. имаше хубав нос според мен и въпреки другите интервенции я намирах за симпатична.. а сега ужас.

Преди:
Скрит текст:
След:
Скрит текст:

IG

Деми Ловато наистина изглежда много зле, от няколко ивента, на които споделяте снимки изглежда на някакви субстанции сякаш. А какво си е направила на лицето не знам.. аз си я спомням съвсем различна и нея..

# 937
И Деми Ловато беше на онова лекарство, може нещо да ѝ е навредило.

# 938
Деми Ловато просто се е напълнила с филъри, като нашенка. Устата я държи сластно отворена, все едно не е поп звезда а наша Андреа.

Общи условия

Активация на акаунт