Звездни Компромати - Ноември'25

• 78 696
  • 1 002
  •   66
Отговори
# 975
  • Пловдив
Цвети Пиронкова показва, че имат традиция да правят лютеница семейно Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1C5CKpoY7h/

# 976
Прилича ми на следващата жена на Белия Зъб.
Той такива си ги избира - квадратни!
Ама как следващата? Тази вече не му ли беше?  Ана Мария и Полина.

# 977
Кръщене на най-малкото дете на Ива и Антон Божкови. Без така модерната напоследък суета, която няма нищо общо с тайнството на кръщенето, без кичозни украси, рокли и тоалети, букли, прически и пр. Скромно и семейно. Хареса ми.

# 978
  • До морето
И Дърева са поканили, гледам 😃

# 979
  • Пловдив
Ива ми е прекалено неглиже.

# 980
Някой гледал ли е Андреа при пипито? Излизат ми някакви кратки видеа където ми се струва че леко фъфли.

Да, май леко фъфлеше. Каза, че не искала да има момиче, като роди. Защото на жените им било трудно в живота. Искала син. Аз никога не бях гледала нейно интервю. Добре говори, не е като Анелия, например. Чувството ѝ за хумор малко като моето, само ние си го разбираме 🤣🤣. Пита я дали поддържала връзка с бивши гаджета, но не чух отговора.
Не звучи като да е преодоляла всичко.

# 981
  • София
Ева Лонгория с нова прическа
Скрит текст:

с Марк Антъни и последната му съпруга
Ритон
Скрит текст:

Ромина Тасевска е пуснала обява за две свободни
работни места в "Съдебен спор",
може и един да ги работи, ама дали ще взема 2 заплати?
Скрит текст:

# 982
Кръщене на най-малкото дете на Ива и Антон Божкови. Без така модерната напоследък суета, която няма нищо общо с тайнството на кръщенето, без кичозни украси, рокли и тоалети, букли, прически и пр. Скромно и семейно. Хареса ми.

Снимките от кръщенето на малкото детето на Николета видяхте ли ги? 😀

# 983
Оооо, Ивончето е ъпгрейдната вече! Само сиси й липсваха, сега вече е перфектна! Никви други кусури няма, да е жива и здрава!
Tова дете на колко години е? Изглежда нелепо с тези присадени гърди...Flushed Надявам се, че има 18.

Тази майка няма никакъв мозък!

# 984
Декември 2003 Simple Smile Скоро има рожден ден. Що се учудвате, не живее с професор все пак, майка ѝ е фолк певица. Такива като големия син на Емануела са по-скоро изключение.

# 985
Оооо, Ивончето е ъпгрейдната вече! Само сиси й липсваха, сега вече е перфектна! Никви други кусури няма, да е жива и здрава!
Tова дете на колко години е? Изглежда нелепо с тези присадени гърди...Flushed Надявам се, че има 18.

Вече е  на почти 22. Това с корекциите по лицето започна още на 14-15, сега наливането на бюста е просто черешката на тортата.

# 986
Ева Лонгория споделя, че ако имала възможност да посъветва своето съвсем младо АЗ, нямало да му каже да не се омъжва за един конкретен човек, дори напротив. Било житейски път и трябвало да си го извърви, за да може да бъде там, където е днес.
Тя много обичаше Тони Паркър. И още продължава да говори за Лимож и известния тамошен порцелан, които откри благодарение на брака си с фр. баскетболист.
Остана й болка и неудовлетвореност от този брак, но пък Тони си показа истинската същност впоследствие и не мисля, че Ева трябва да съжалява.С Барън и хлапето са си супер!

Лиза Кудроу от Приятели празнува 30г брак с французина Майкъл Стерн. Стават двойка година след началото на хитовия сериал, а синът им Джулиън е на път по време на 4ти сезон. Преди години даже се дипломира.
Скрит текст:

# 987
Освободили Саркози от затвора.

# 988
Ивон съм я виждала преди няколко години тихо и мило момиче .

# 989
Това отдавна е известно Laughing

Много готини Лиса Кудроу и мъж

Ивон съм я виждала преди няколко години тихо и мило момиче .
И като е тихо и мило, се моделирало защото майка му така каза или е личен избор?

Общи условия

Активация на акаунт