Звездни Компромати - Ноември'25

• 89 834
  • 1 133
  •   63
Отговори
# 1 125
Официално е потвърдено, че Никола Цолов ще кара във F2 още тази година!

# 1 126
  • Варна
Краката на Галена
Скрит текст:

Какво се случва с нея? Защо е стигнала до живи мощи..
Какво в живота си изпуска от контрол, което се опитва да компенсира с контрол на теглото си?

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:59 от missNoir

# 1 127
Скрит текст:

# 1 128
  • София
Краката на Галена
Скрит текст:

Какво се случва с нея? Защо е стигнала до живи мощи...
Да не би и тя да е на модерното лекарство.

# 1 129
Е, тя отдавна е на него, мина мярката също отдавна. Някой каза че е 39 кг?!?!! Безумно е. Лифтинг вече има, после на къде. Припадала е на участие и с лекар е ходила и защо?! За да е паЛуна?! Тя е певица, кой в излъга че физиката на 9 годишно е ок за нея?! Жалко…

# 1 130
Не на всеки издържа психиката на тоя ритъм... Вижте, че повечето се направиха на нищо и то години, след като вече се водят успели в своята област.

# 1 131
Аз бих купила изцяло обзаведен апартамент, разбирам предимствата. Но къща за 5 милиона евро в България в завършен вид, много се съмнявам да има гора от ръце.
За тия пари и в Париж може да си купи човек жилище, на 5 крачки от айфеловата кула, че ще му останат и малко над милион в касичката.
Луд е този да иска такава сума, не вярвам някой да я плати.

# 1 132
  • Враца
Аз бих купила изцяло обзаведен апартамент, разбирам предимствата. Но къща за 5 милиона евро в България в завършен вид, много се съмнявам да има гора от ръце.
За тия пари и в Париж може да си купи човек жилище, на 5 крачки от айфеловата кула, че ще му останат и малко над милион в касичката.
Луд е този да иска такава сума, не вярвам някой да я плати.
Така е на теория, но там за всеки цент ще искат произход, съответно тези българи, които имат пари и могат да отговарят на френските изисквания, ще бъдат в пъти по-малко.
Тук нещата са малко по-различни, за добро или за зло.
Алекс Ковачев може да е досаден, неотстъпчив и да се налага над клиентите, но вече си има самочувствието на най-известният дизайнер и съответно си играе по неговите правила. Играе го по-тежък от клиентите един вид.
Но това "зведите ми го говорят", от видяното по ТВ си извадих извода, да не помислите, че съм сред клиентите му Wink

# 1 133
Понеже стана дума за какво легло искала Николета, Ковачев работи с няколко фабрики и най-вече пробутва на всички Vispring (зашеметяващи цени). Та той си работи с тези фабрики и каквито легла имат -такива ще ти сложи.

Общи условия

Активация на акаунт