Звездни Компромати - Ноември'25

• 121 811
  • 1 521
  •   9
Отговори
# 1 095
Да, и точно те ще купят този гълъбарник.

# 1 096
За Ники Кънчев аз мисля, че е набеден за "интелигенция". Аз качества не виждам у него. Гала в панталон. Абсолютно безинтересен и скучен. Няма оригинална мисъл, нищо креативно не съм видяла от него. Определено НЯМА визия за телевизия. От млад си прилича на чичак. Даже се дразнех как той остарява, погрознява, коремът му расте, косата побелява, а пък екранните му половинки в Бай Брадър ставаха все по-млади и по-млади. И се чудех толкова ли няма млади и хубави водещи да го отменят малко. Да не говорим колко нелеп и не на място изглеждаше при разговор със световните звезди, които гостуваха в брадъра. Изобщо не му се получаваше. Човек, останал в ограничеността на средата си да говори с космополити! Не ставаше, грам!
Изобщо не съм изненадана, че е влязъл в религиозна секта. "Интелектът" му има нужда от рамки и явно се чувства добре с такива. Дано не го сложат да води пак нещо в най-гледаното време!

# 1 097
Сравнението на Кънчев и Гала е безумно.

# 1 098
Точно там си е Кънчев, до Гала, и нито сантиметър нагоре!

# 1 099
На мен Ники Кънчев започна да ми става неприятен с участията си като водещ на Вип Брадър и с пристрастията си към определени участници.
А това, че беше водещ на "Стани Богат" не го прави ерудиран. Не малко завършили висше в СССР дървени философи познавам.

# 1 100
Синтия Ериво и Дж.Бейли. Без коментар.

Скрит текст:

# 1 101
Ох, милата, като я видя и в главата ми почва да се върти рефрена "те са тук" ...
Ноктите са най-ужасни!

# 1 102
Под публикацията където видях снимката коментират сетчето и предполагат че е ходила на зъбни снимки точно преди да отиде на това събитие.

# 1 103
Ама пък Джонатан Бейли... правилно го избраха за най-секси мъж, освен визията, изглежда и много мил и определено е забавен. Последните години все някакви дядки изтипосваха.

Преслава определено не стана по-красива с новия нос. Конската захапка е трябвало да оправи, не носа.
По-лошото е, че нямаше конска захапка преди тия идиотски фасети. Имаше една от най-красивите усмивки в България с предишните си зъби.

# 1 104
  • София
Ох, милата, като я видя и в главата ми почва да се върти рефрена "те са тук" ...
Ноктите са най-ужасни!
Това видео стана вайръл, заради големите несъразмерни ръце,нокти и плашещата физиономия и имаше коментари, че "те вече са тук на Земята сред нас" Joy

# 1 105
Не на всички хора интериорният дизайн им е хоби и не всички обичат да избират плочки и паркет, пък макар и луксозни. Много не виждат разлика между един диван и друг, стига да е ново и хубаво. То над едно ниво (освен ако не обзавеждаш в точно конкретен стил, а така, да е “модерно”) и няма особена разлика. Предпочитат да дадат ключа на дизайнера, дават бюджет и срок и ще се видим след половин година. Или купуват обзаведено както тук.

# 1 106
  • До морето
Абе малко са и тези много богатите, които пък нямат грам мозък в главата! Това е заблуда на бедните, та да могат да спят спокойно!
Дори и да не обичат да избират плочки и да ползват дизайнери, повечето хора с много пари са обиколили тук - там, видяли са туй-онуй и знаят какво искат! Дизайнер ще го прави, но ще го прави както аз искам, не както Малкодански е решил.

# 1 107
Нещо, което винаги ми е правило лошо впечатление е, че при огледите на тези скъпи дизайнерски домове, почти всички агенти и потенциални купувачи влизат с обувки...
И накрая Ковачев е дал не знам си колко бона за килим на Фенди, който докато се нанесеш ще е отъпкан от сума ти хора.

# 1 108
  • До морето
И на скъпи, и на евтини имоти съм ходила на огледи - винаги дават калцуни.

# 1 109
Интересно, аз имам съвсем друг опит. Хубаво в такъв случай!

Общи условия

Активация на акаунт