Звездни Компромати - Ноември'25

• 89 947
  • 1 134
  •   68
Отговори
# 1 125
Официално е потвърдено, че Никола Цолов ще кара във F2 още тази година!

# 1 126
  • Варна
Краката на Галена
Скрит текст:

Какво се случва с нея? Защо е стигнала до живи мощи..
Какво в живота си изпуска от контрол, което се опитва да компенсира с контрол на теглото си?

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:59 от missNoir

# 1 127
Скрит текст:

# 1 128
  • София
Краката на Галена
Скрит текст:

Какво се случва с нея? Защо е стигнала до живи мощи...
Да не би и тя да е на модерното лекарство.

# 1 129
Е, тя отдавна е на него, мина мярката също отдавна. Някой каза че е 39 кг?!?!! Безумно е. Лифтинг вече има, после на къде. Припадала е на участие и с лекар е ходила и защо?! За да е паЛуна?! Тя е певица, кой в излъга че физиката на 9 годишно е ок за нея?! Жалко…

# 1 130
Не на всеки издържа психиката на тоя ритъм... Вижте, че повечето се направиха на нищо и то години, след като вече се водят успели в своята област.

# 1 131
Аз бих купила изцяло обзаведен апартамент, разбирам предимствата. Но къща за 5 милиона евро в България в завършен вид, много се съмнявам да има гора от ръце.
За тия пари и в Париж може да си купи човек жилище, на 5 крачки от айфеловата кула, че ще му останат и малко над милион в касичката.
Луд е този да иска такава сума, не вярвам някой да я плати.

# 1 132
  • Враца
Аз бих купила изцяло обзаведен апартамент, разбирам предимствата. Но къща за 5 милиона евро в България в завършен вид, много се съмнявам да има гора от ръце.
За тия пари и в Париж може да си купи човек жилище, на 5 крачки от айфеловата кула, че ще му останат и малко над милион в касичката.
Луд е този да иска такава сума, не вярвам някой да я плати.
Така е на теория, но там за всеки цент ще искат произход, съответно тези българи, които имат пари и могат да отговарят на френските изисквания, ще бъдат в пъти по-малко.
Тук нещата са малко по-различни, за добро или за зло.
Алекс Ковачев може да е досаден, неотстъпчив и да се налага над клиентите, но вече си има самочувствието на най-известният дизайнер и съответно си играе по неговите правила. Играе го по-тежък от клиентите един вид.
Но това "зведите ми го говорят", от видяното по ТВ си извадих извода, да не помислите, че съм сред клиентите му Wink

# 1 133
Понеже стана дума за какво легло искала Николета, Ковачев работи с няколко фабрики и най-вече пробутва на всички Vispring (зашеметяващи цени). Та той си работи с тези фабрики и каквито легла имат -такива ще ти сложи.

# 1 134
За Ники Кънчев аз мисля, че е набеден за "интелигенция". Аз качества не виждам у него. Гала в панталон. Абсолютно безинтересен и скучен. Няма оригинална мисъл, нищо креативно не съм видяла от него. Определено НЯМА визия за телевизия. От млад си прилича на чичак. Даже се дразнех как той остарява, погрознява, коремът му расте, косата побелява, а пък екранните му половинки в Бай Брадър ставаха все по-млади и по-млади. И се чудех толкова ли няма млади и хубави водещи да го отменят малко. Да не говорим колко нелеп и не на място изглеждаше при разговор със световните звезди, които гостуваха в брадъра. Изобщо не му се получаваше. Човек, останал в ограничеността на средата си да говори с космополити! Не ставаше, грам!
Изобщо не съм изненадана, че е влязъл в религиозна секта. "Интелектът" му има нужда от рамки и явно се чувства добре с такива. Дано не го сложат да води пак нещо в най-гледаното време!
Права сте !И аз се чудя от години как успява да е навсякъде с досадното си присъствие...
Но както казва Зуека-Важно е да си посочен!

Общи условия

Активация на акаунт