Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 264
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 445
Какво и е на Глория? За 52 годишна жена изглежда супер.

# 2 446
Десислава
Скрит текст:
Скрит текст:

За жена на прага на 50- те и с три автоимунни, за които е споделяла, мисля, че изглежда доста прилично. По- добре така, отколкото да пуска снимки, минали през 100 филтъра, да се тъпче с модерни лекарства за отслабване, да се боде до безкрай и да прилича на карикатура.
А тази прическа (не зная нова ли е, не я следя "изкъсо") ѝ придава допълнителна свежест. Като цяло, поредното доказателство, че не е нужно косата задължително и на всяка цена да е дълга.

# 2 447
На мен ми е жал за Гло, защото това с младото гадже най-вероятно й се отразява много зле
Е,тя си го каза скоро във профила си,че едвам се е съвзела от това предателство!Обаче все по-трудно ще става да се представя по плакатите като 20 годишна ,а като се появи на живо да се получават такива снимки!
Малко по-реалистичен поглед трябва при саморекламата....

# 2 448
Десислава
Скрит текст:
Скрит текст:

За жена на прага на 50- те и с три автоимунни, за които е споделяла, мисля, че изглежда доста прилично. По- добре така, отколкото да пуска снимки, минали през 100 филтъра, да се тъпче с модерни лекарства за отслабване, да се боде до безкрай и да прилича на карикатура.
А тази прическа (не зная нова ли е, не я следя "изкъсо") ѝ придава допълнителна свежест. Като цяло, поредното доказателство, че не е нужно косата задължително и на всяка цена да е дълга.
И на мен ми харесва.
Много са се променили критериите и възприятията, за съвсем нормално изглеждащи за възрастта си жени се пита какво им има, какво им е станало. Ужасно е.

В неделя погледахме Пееш или лъже, Тони Димитрова беше там да помага на братя Аргирови.
Преди време си беше правила нещо, не знам какво, но лицето й беше много опънато. Сега явно ефектът е преминал, защото нямаше и помен от онази изопната кожа. Ми в пъти предпочитам сегашния й вид пред онова, което си беше причинила преди.

# 2 449
  • София
Глория си изглежда добре за годините. Просто прекалява с филтрите и обработените снимки. И феновете като качат необработени такива, се получават такива изцепки и става повод за подигравки.
Десислава си изглежда Ок.

# 2 450
И после какво било станало с Кейт Бекинсейл. Ами прочетете последните 20 страници и не се чудете.
Какъв е тоя натиск да изглеждат жените все едно не са мръднали от 20 си години.
Глория изглеждала като баба, хора тя е на 52, човешкия живот средно е до 75-77. Е има и такива дето доживяват до 100, ама са единици. Как трябва да изглежда след 10 години - на 30 ли.
Такъв натиск няма към мъжете, те са си ок с белите коси, с бръчките, при тях е секси. Обаче на жените тоя лукс да остарееш нормално не им се разрешава. Иначе повечето въздишат по миналото и естествената красота, ама правят забележки на тия дето остаряват естествено.

# 2 451
  • Враца
Аз приемам за по-нормално една актриса да си направи процедури и промени, отколкото певица.
Певиците работят с гласа си и (не че е все тая как изглеждат), но все пак не е толкова важно.
Актрисите работят с визията си.
Но с уговорката, че като се опънат и се загрозят, не е по-добре от това да си имат нормални за възрастта бръчки.
Всичко е в мярката, но точно мярката е това, което убягва на хората.

# 2 452
  • София
Какво ѝ е на Глория от фенската снимка?
Не разбирам 🙂 Смятате, че изглежда зле или че прекалено обработват официалните ѝ снимки?

# 2 453
  • Glasgow
Точно за актрисите бях чела, че е фал, ако искат да имат роли. Замразяват им се лицевите експресии от ботокс (ако помните Никол Кидман по едно време, сега май е по добре)

# 2 454
  • sofia
Глория не изглежда като баба, а е баба, защото има внуче. Иначе за това как е съсипана от предателство съм скептична, защото ако човекът до теб има много висок стандрат, но не работи нищо конкретно, си задаваш въпроси. А тя ги разбира нещата , защото цял живот е с "мъжкари", не с академици и много добре се сеща кое и как .

# 2 455
Какво и е на Глория? За 52 годишна жена изглежда супер.
Никой не казва ,че и има нещо!Там е работата ,че на обикновени снимки си изглежда и чудесно и като 52 годишна жена,но идеш ли в профила и и виждаш 40 годишна и ето -на снимка на живо -отваряш и се чудиш коя е Глория на участие и коя на плаката???  Просто се получава като при алиекспрес с тия филтри прекаляват страшно!Вярват ли си ,се пита в задачата?

# 2 456
Точно за актрисите бях чела, че е фал, ако искат да имат роли. Замразяват им се лицевите експресии от ботокс (ако помните Никол Кидман по едно време, сега май е по добре)
Да, нали работят с мимики, изражение. Като се опънат до неузнаваемост и не могат да помръднат лицето си, как да играят.

# 2 457
Какво ѝ е на Глория от фенската снимка?
Не разбирам 🙂 Смятате, че изглежда зле или че прекалено обработват официалните ѝ снимки?
По-горе в друг пост се обосновах за мнението си !
Чудесно изглежда,сигурно съм и на живо ,но по-лошото е ,ако си заравят главата в пясъка от филтри ,образно казано!

# 2 458
Петрозар скоро игра в Стани богат и тази Лили беше в публиката и той я представи като половинката му, значи все още са заедно.

# 2 459
Екс Биометова …. Потрес

Общи условия

Активация на акаунт