Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 096
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Враца
Калина и Симеон-Хасан. В статия споделя, че животът във Врана е прекрасен и като в приказка.
Вярно е. Същинска приказка. Има и една баба Яга, когято тича чорлава и боса и насъсква кучетата си срещу семейства с деца.
Симеон е много симпатично момче.
Скрит текст:

Филип Буков направил кампания да събира пари за гаранцията на варненския кмет - събрани бяха 200 000 лева за часове.
Буков да няма политически амбиции?
Скрит текст:

Ама те не живеят във Врана (който дворец е в София), а в Царска Бистрица (който пък е в Боровец).
Или пък да са се преместили..?!?

Много ме е яд на царя, че лъга така като... няма да казвам какъв, че не е дошъл за имотите си.
И както не беше дошъл- взе си всичко. Години дела, не миряса, и си ги взе. И си ги затвори за посетители и се нанесе в тях. Добре, негови са, ама да не беше приказвал... а то стана една...

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:55 от Трън в Очите

# 2 761
Не знам Буков дали има политически амбиции, но има граждански позиции и си ги заявява. Подобно на Весела Бабинова, Милица Гладнишка, Карабашлиев и много други. Пари за варненския кмет се събираха и през други хора, не само Буков беше активен там.

# 2 762
  • София
Умно момче 👍
Отсега знае, че с една гола голота е до време.
Като Чичолина 🙃

# 2 763
Не знам Буков дали има политически амбиции, но има граждански позиции и си ги заявява. Подобно на Весела Бабинова, Милица Гладнишка, Карабашлиев и много други. Пари за варненския кмет се събираха и през други хора, не само Буков беше активен там.

Няма лошо дори да има политически амбиции. Ицо Хазарта далече стигна, а му е трудно да се изразява.
Буков поне е симпатичен и умее да говори.

# 2 764
Добре, негови са, ама да не беше приказвал... а то стана една...
Не са негови! Ние царство нямаме.

# 2 765
Добре, негови са, ама да не беше приказвал... а то стана една...
Не са негови! Ние царство нямаме.
Референдума за република през 1946г. е правно нищожен и днес не се знае какво и що е...

# 2 766
  • До морето
Кампанията за варненския кмет я организира Манол Пейков. Буков използва името си, за да я популяризира.
Веднага обаче му изкараха компромат, че през 2022-ра се е снимал в клип на Цецка Шишева.

# 2 767
Инфлуенсърката Киара Ферани се явява в съда за предполагаемата измама относно обявената като благотворителна акция продажба на панетонето Balocco. Има съмнения за схеми и с други благотворителни акции.

Просто не мога да повярвам, че Киара го докара до там. Те е “първият инфлуенсър” от сегашния тип - снимки-популярност-колаборации с брандовете. Аз я следвах докато се омъжи за Федец, после тя буквално започна да залива профила си със снимки на семейството си и аз я отследвах, защото това не ме интересува. Скоро влизах - пак снимки и мода, малко и отдалече снимки на децата (явно Федец е поискал). Мислех, че след глобата скандалът ще отшуми, но не - страшно й се лепна, съдебни дела и дори я заплашва затвор в най-лошия случай. Ужас, а беше на върха, Мария Грация Кюри сама й правеше роклята за сватбата Dior. Алчност!

а за делото, то не е предполагаема измама, а си е истинска, никакви пари не са давали за благотворителност. Затова и Киара миналия декември я осъдиха да плати 1млн глоба (колкото е взела от бранда с панетонето), а панетоне компанията бе осъдена да плати €420,000.

Отделно миналата година Ферани бе осъдена да плати 1.2 млн глоба за великденски яйца, които уж продавала с благотворителна цел, ама пак измама. 2 години Киара е лъгала хората, че ще дарява за конкретна благотворителност за деца за всяко продадено великденско яйце, но нищо не е дарявала - https://www.reuters.com/business/retail-consumer/ferragni-compan … -case-2024-07-05/

Всичко това бе през 2024та, сега през 2025 се говори за нови измамни благотворителни кампании. Помня, че имаше и някакви драми с бранда й за дрехи и аксесоари. Кофти и алчен човек, нищо че е с ангелско излъчване.

# 2 768
  • София
Кампанията за варненския кмет я организира Манол Пейков. Буков използва името си, за да я популяризира.
Веднага обаче му изкараха компромат, че през 2022-ра се е снимал в клип на Цецка Шишева.
Не е вярно, двамата имаха отделни кампании за събиране на парите. Неговата събра 73 хиляди.

# 2 769
Не е до царство - съдът приема, че част от имотите на царското семейство са строени с лични средства на Фердинанд, а не с държавни пари (включително Царска Бистрица и Врана), съответно се наследяват по общия ред от наследниците. Дали е правилно - всеки си има мнение.

# 2 770
  • в пералнята

Няма лошо дори да има политически амбиции. Ицо Хазарта далече стигна, а му е трудно да се изразява.
Буков поне е симпатичен и умее да говори.
Жива да не бях, как пък Хазарта да не може да се изразява, той пише като звяр.
А Буков много го харесвах, докато не чух как говори. Колко беше хубав само на снимки, създаваше ми едно такова секси впечатление, затова е добре някои хора да си мълчат.

# 2 771
  • Glasgow
А кой им менажира имотите? Входните такси кой ги събира?

# 2 772
Да пишеш, да пееш като звяр, някакъв комплимент ли трябва да бъде?
Много ми е странно това определение, почти толкова колкото и брутално добре.

# 2 773
Не е до царство - съдът приема, че част от имотите на царското семейство са строени с лични средства на Фердинанд, а не с държавни пари (включително Царска Бистрица и Врана), съответно се наследяват по общия ред от наследниците. Дали е правилно - всеки си има мнение.
А върху чия земя? Темата е дългичка и необятна. Викам, да не се захващаме.

# 2 774
Вероятно са им възстановени само сградите, има много частни сгради, построени върху държавна/общинска земя.

Аз обясних какво е приел съдът, всеки си има мнение дали решението е справедливо или не.

Общи условия

Активация на акаунт