Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 992
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 850
Всяка група е несравнима сама по себе си.

# 2 851
  • София
Rolling Stones са великани, живата история на музиката толкова десетилетия вече.
Всички музиканти си имат своите фенове и са оставили своя отпечатък в сърцата ни и винаги ще си ги слушаме.

# 2 852
  • София
Няма нужда от спор, лейдис 🙂
ИнтелектЪТ казва : Когато говорим за цялостно влияние върху музиката - Бийтълс. А той не е пристрастен и за части от секундата е прочел и анализирал историята.

# 2 853
В тази тема пишем каки, лели и баби... спорът определено ще отнеме време и страници.
Никоя от изброените групи не е олицетворение на някакъв мой период, но харесвам Битълс и Куин. Динозаври от които имам представа.

# 2 854
  • София
Не разбирам какво се учудвате и какъв стил търсите. Жената ги омайва със с*кс. Как да се облича, с костюми ли? Всичко, което заголва някъде е в топ-листата й.
Мхм, на 43 е…колко омайващ да е секса повече от 3-4 месеца със зрял мъж Grinning
Виртуоз е някакъв тази жена.

# 2 855
Аз покрай родителите ми, слушах нон-стоп Бийтълс през 80те и 90те. Нямаше Ролинг Стоунс у нас. Много съм си говорила с баща ми за музика; той ме научи безпогрешно да разпознавам металическата нотка в тембъра на Джон Ленън, сподели слабостта си към духовно ангажирания мъжкар в групата, Джордж Харисън. Един ден даже ми каза : “Аз съм от тима Бийтълс, но на Стоунс не мога да им отрека една велика балада, Ейнджи.” И е абсолютно прав.
Не съм съгласна, че ливърпулската четворка са лигави.
“She is so heavy” ли е лигава???
Или може би целия Бял албум, който тотално ме отвя и е абсолютен връх в творчеството им?! Дори и излезлия по-рано Rubber Soul или дори Revolver предлагат такива иконични мелодии, че просто няма как да ги критикувам на чисто музикално ниво. Jealous guy на Ленън ме разплаква всеки път.
Но няма да споря. Въпрос на възприятия и вкус.
Ето едни великолепни динозаври.
Щастлива съм, че живея в “тяхното” време:
Скрит текст:

Ето и К. Ричардс, в шоуто на Фалон, да припява и да свири на китара, на 81г.
Скрит текст:

# 2 856
Като изключим устата, Мара визуално е малко над средното ниво. А мъжете, които избира са муньовци. Не е трудно да ги държиш със секс. На такива, дори да те гледат им идва презвъбуждащо. Бих й направила евала за способностите, ако мъжете до нея си заслужаваха с визия и ум, и някакъв цялостен вайб. А те някави кой от кой по-зальохани. Богати са, но друго нямат.

# 2 857
Пишете на Марчето - то черен хайвер, стриди, сладкиши - ще надебелее, ще отеснее Chloe-то и Тюдор ще я върне. DMS Марче стига яде 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 858
  • sofia
Богати са бащите им, не те🤪

Страшна парвенющина.

# 2 859
Веселяшка, всичките са големи виртуози!
Уникални! Но, май ми липсва до тях и Слаш.

# 2 860
Мара се е метнала на Лоеве, или както се произнася. Сигурно и тях налага първа в бранша, нали е новаторка. Гаджето на дъщеря й в Мадрид учеше, нали? Явно там е надушила бутиците и се е вдъхновила. 😀

# 2 861
Уникална простотия е да си снимаш манЖата, много комплексарско🙄
Но пък ще е интересно да снима хайвера на изхода, вече преработен😂

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 12:42 от Чи лу

# 2 862
На Марчето вратът й станал на хармоника. Не си прави услуга с тези снимки, на които от позьорщина опъва жили като корабни въжета.

# 2 863
Е, дис из Мара - рокли, чанти, манжи и задници. Всичко, което я вълнува.

# 2 864
Веселяшка, всичките са големи виртуози!
Уникални! Но, май ми липсва до тях и Слаш.
Слаш е младеж на фона на показаните динозаври Simple Smile Джеймс и той.
Първият го чух на живо, вторият догодина, живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт