Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 042
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 2 835
Останаха ни само тези двамата. От великолепната четворка.
Скрит текст:
Понеже ги следя,  днес видях, че Пол се снима от Тълса
Скрит текст:

А Ринго дава Мастърклас по барабани
Може би най-великата група на всички времена🔥
Докато залягах над френския в гимназията,  с баща ми разучавахме песните на Бийтълс - те с майка ми ме запалиха по тях и оттогава не минава ден в живота ми без песен на великолепната ливърпулска четворка❤

# 2 836
  • Пловдив
Ааааа Веселяшка тук ще поспорим за най-великата група. От английските групи за мен Queen си остава най-великата група.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 20:47 от mdonkova

# 2 837
Не, не - най великата е Depeche Mode.

# 2 838
Джесика Частейн
Скрит текст:
Скрит текст:
Много ми хареса тази жилетка и за Джесика Частейн мога да го приема.
Но тези Клоета, Лоевета.

# 2 839
Не, не - най великата е Depeche Mode.
+100000000

# 2 840
Бях чула преди време, че малкото М взема дрехи от определен магазин за снимки и т.н без да ги плаща. Но може и да е било измислица. Вероятно на Тюдор не му е проблем да и метне 40-50 хилки за шопинг.

# 2 841
Депеш са друго поколение, от тяхното, за мен Стоунс ги превъзхождат във всичко.

# 2 842
  • София
Всички изброени от вас Queen, Depeche Mode, Rolling Stones и още много, са оставили ярка диря в музикалната история на нашия век, но сякаш основите са положени точно от ливърпулската четворка The Beatles. Новатори за времето си, непримирими бунтари с огромен принос в развитието на музикалната индустрия и с много социални и политически послания. Обичани от много поколения, песните им все още продължават да звучат.

# 2 843
Лично моите симпатии за най-велика британска група клонят към Цепелин, но Бийтълс (макар че просто не е точно моето нещо) са кралете, няма как. На Walk of Fame има две звезди, малко по-отделени от другите - Елвис Пресли и Бийтълс.

# 2 844
Покрай комеморативните публикации за Джордж Харисън, научих за триминутното соло на китара на Принс в чест на Харисън, с Дани Харисън, също на китара, до него, трогнат и засмян❤ Този клип ми напълни душата, ето скрийншот от него :
Скрит текст:
Принс с шапката и Дани до него, великолепен момент с едно велико парче на Джордж🙌🔥🙌

# 2 845
Битълс са създадени 60-та година, творят и се разпадат 10 години по-късно, Стоунс 62-ра, още са заедно, няма такива динозаври. Въпрос на вкус, разбира се, Битълс са безспорни, но твърде лигави за мен.

# 2 846
Стоунс през 2022г. имаха 60 години на сцена. Просто изумително! Особено при начина им на живот с много алкохол и дрога.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:11 от #Frozen#

# 2 847
  • Glasgow
Барабанистът им почина преди няколко години, май имат нов сега. Мъжът с бялата коса. Бях поствала негов лаф, но не помня дали в тази тема беше, в някакъв хотел, Мик пиян, не помня тропал по врати или звънял по телефони- "Къде е барабанистът ми???"...И Чарли Уотс отишъл в стаята му, шибнал му един и му казва "Никога повече не ме наричай "твоят барабанист". Ти си моят вокалист, ясно ли ти е?"😅

# 2 848
Не може да се сравняват. Как да сравните безсмъртната песен на британката Бони Тейлър "Total Eclipse of the Heart" с която и да е песен на Бийтълс,Ролинг Стоун,Цепелин?! От същата тази песен:

"Имаше време,когато се влюбвах,сега само се разпадам"

Един от най-трудните редове в музиката. Никой не е пял така детински откровено като Бони.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:41 от deaf

# 2 849
Ааааа Веселяшка тук ще поспорим за най-великата група. От английските групи за мен Queen си остава най-великата група.

🙈🙈🙈 Точно заради Куин, написах “МОЖЕ БИ най-великата”, за Бийтълс😅

Общи условия

Активация на акаунт