Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 10 828
  • 170
  •   30
Отговори
# 15
Krem112, и аз толкова виждам - на компютъра съм.
Скрит текст:

# 16
Привет и от мен! И нека ни зарадва ноември с много награди!
Набързо скрийншотнах тези игри от каталога на Лили:
:

# 17
  • Варна, Пловдив
От доста време не съм печелила нищо, така че, скромно, но от сърце си пожелавам здраве и 5 награди за ноември. Успех!

# 18
  • Nesebar
Така се надявах на таблет от киндер,но нищо другия път.Ще се включа в бондюел.

# 19
  • гр. Кюстендил
И аз да се включа в новия месец - честито на всички ви за спечелените награди от изминалия октомври. Мен май не ме огря много, но добре, че е форума със страхотните подаръци, за да ме зарадва от време на време!
Игрите на Ариете и Оутин явно са приключили, получих имейл, че не печеля и ми предоставят код за отстъпка. Стискам палци някоя от вас да се похвали!
Да взема и аз да се пробвам с пожелаването на награди Grinning С оглед на мега липсващия ми късмет в последните 2 години, ще си пожелая смело 3 награди, от която поне 1 да бъде за детето, че най-вече се включвам за неща и за него Heart Ще му купуваме колело и съм хвърлила око на едно от Озон, та всеки ваучер за там ще ми е добре дошъл Flowers Four Leaf Clover
Успешен месец на всички!

# 20
Здравейте, има ли някой , който още не си е получил ваучера от играта на Пепси ?
Успешен месец на всички .

# 21
  • Стара Загора
Честит празник Bowtie Books Pencil2 Благодаря за новата тема и на всички, допринасящи тя да съществува. Изпратих Октомври скромно с 3 награди, но не се оплаквам. Пожелавам си отново толкова Hands Pray За добро утро имам имейл от Ariete, не съм сред печелившите, но дано не е била поредната зарибявка и някой от темата се похвали.

# 22
Играя в бисквитките, Крина, Астера - има тегления.
Ще се включа в някой от новите игри на Престиж и кетчупа ☺️

# 23
Днес чакаме теглене , както споменаха от Орео и Сенсодин.

# 24
Никой не се похвали да е спечелил от тегленето на Ferrero Rocher от четвъртък ( 30.10.2025). Дали още има надежда да не са изтеглили?

# 25
  • Сливен
Честит нов месец, нова тема - Благодаря Захарче.
Освен Либрес, има ли и друга игра на дамски превръзки? 🤔

# 26
Честит нов месец, нова тема - Благодаря Захарче.
Освен Либрес, има ли и друга игра на дамски превръзки? 🤔
ДП са част от участващите продукти в две от активните за сега кампании на P&G:
https://pgonlinepromos.bg/MbciLidlSep25
Скрит текст:
Цитат
5.1. Всички продукти с марка Ariel, Lenor, Fairy, Mr. Proper, Swiffer, Pampers, Oral-B,
Discreet, Always, Venus, H&S, Gillette и Old Spice, продавани в Участващите магазини
(оттук нататък наричани "Участващите продукти") участват в Кампанията.
и
https://pgonlinepromos.bg/nationalmbci2
Скрит текст:
Цитат
5.1. В Кампанията участват всички продукти с марка Ariel, Lenor, Fairy, Swiffer, Mr. Proper,
Pampers, с изключение на Pampers месечни опаковки, Gillette, Venus, Oral-B, Always, Discreet,
Naturella, Tampax, Head & Shoulders, Pantene, Old Spice и/или Safeguard, продавани в
Участващите магазини, независимо от вида и размера на опаковката (наричани „Участващите
продукти“). Продуктите с марка Braun и P&G Professional не участват в Кампанията.
*Продуктите с марка Pampers и Oral-B, които са с намалена цена като част от оферти за „Черен
петък“ в периода на съответните оферти, не участват в Кампанията.

# 27
  • Велико Търново
Милде няма игра нали? Четох , гледах но само емека виждам… чакам и се надявам на Велинград, но поне водата си върви така или иначе.късмет на всички Simple Smile

# 28
  • Варна
Честит нов месец, тема и ден на будителите и от мен!

Аз октомври го завърших с 5 награди, пожелавам си и за този месец поне толкова. Днес ММ отиде да си вземе кърпите, несесерите и ароматизатора от Юск. Хубави са и ще си ги ползваме.

Пожелавам късмет през новия месец на всички.

Участвам с 1 бележка в Либрес и Крина. И в някакви инстаграм и фб игри също, ще видим ще имам ли късмет.

# 29
Честит празник! Честита нова тема ,нека я напълним с много желани награди. Включих се в Крина ,Бондюел .Харесвам Престиж ще се включа ,както и в Heinz.

Общи условия

Активация на акаунт