Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 19 836
  • 322
  •   26
Отговори
# 315
Отварят се, да.
В магазин Аванти имаше плакат на вратата и отидох на касата направо с етикетите.
В сайта като проверявах нямаше изобщо обекти за гр. София. Сега гледам са качили вече и за София.

# 316
някой получи ли си от от 100колбаса нещо 😁 явно им е доста трудно да пратят 30 луканки от играта им, която не продължи много

# 317
някой получи ли си от от 100колбаса нещо 😁 явно им е доста трудно да пратят 30 луканки от играта им, която не продължи много

Аз все още не съм получила нищо… а една приятелка, която спечели много след мен я получи още миналата седмица..

# 318
Здравейте, групичка! Отдавна не съм влиза в групата, много неща ми се случиха и така ме завъртяха, че нямах време да се обърна. Последното личната ми карта се изгуби и така и не се намери и трябваше да си вадя нова. И ремонти у дома правим. Та вече съм тук и се надявам да ви изчета страниците назад. Благодаря ви, че ви има. За съжаление не съм печелила нищо от ваучерите на Глово, Кока Кола.
Много бих помолила ако някой има карта на Практикер ако може да услужи, че едни первази за прозорците трябва да купуваме и много ви ще съм благодарна. Благодаря ви предварително! ❤️❤️❤️

# 319
Последни новини от А1 преди 2 дни. Без думи .

# 320
Някой успя ли да регистрира успешно бележка в играта на Кока Кола и Прингълс за Кауфланд
https://coca-cola.promo/campaigns/28
През какъв браузър? От компютър или телефон?
Пробвах и без да се логвам, но отново ми излиза досадния надпис в червено

Цитат
Полето номер на касов бон трябва да бъде уникално. Възможно е да имате регистрация директно с този имейл, а сега да опитвате Facebook регистрация.

Не се опитвам да влизам чрез Фейсбук! Номера на касовата бележка го въвеждам, както го виждам. Не  ми се вярва някой от началото на играта да има точно същия номер от касова бележка за тази игра. Опитвам от 04.11.

# 321
  • оттам, откъдето започва България
Моля, който е вземал ваучер за Ozon.bg от talkonlinepanel, да сподели може ли ваучерът да се ползва на части или наистина трябва да го ползвам наведнъж. Аз поне така го разбирам от написаното в скрития текст.

Скрит текст:
Събрали сте 3100 точки и искате да си поръчате нещо или да направите подарък на някого от онлайн магазин Ozone.bg? Поръчайте своя електронен ваучер за пазаруване от онлайн магазин Ozone.bg на стойност 30 BGN / 15,34 EUR като натиснете бутона “Поръчай сега” вдясно.

За да обработим Вашата поръчка по най-ефективния и бърз начин, сме създали автоматизиран процес, затова имайте предвид, че след като направите поръчката си, автоматично ще получите имейл с линк, който ще Ви отведе до електронния ваучер. Моля, прочетете инструкциите по-долу за това как да използвате ваучера. След като направите поръчката си, вече не можете да промените решението си и да поискате да анулирате поръчката си. За една поръчка могат да се използват един или повече ваучери. Ако стойността на поръчката надвишава стойността на ваучера, Вие трябва да доплатите разликата, за да завършите поръчката. Вашият ваучер може да се използва за плащане на всички продукти, но не може да се комбинира с активна промоция. Вашият ваучер може да се използва САМО ВЕДНЪЖ. Останалата стойност (в случай че стойността на покупката/поръчката е ПО-МАЛКА) НЕ ПОДЛЕЖИ на ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и НЕ МОЖЕ да се използва за други покупки/поръчки. Вашият ваучер може да се използва за закупуване на един или повече продукти, стига да са закупени в една покупка/поръчка.

# 322
  • Под Слънцето
Моля, който е вземал ваучер за Ozon.bg от talkonlinepanel, да сподели може ли ваучерът да се ползва на части или наистина трябва да го ползвам наведнъж. Аз поне така го разбирам от написаното в скрития текст.

Скрит текст:
Събрали сте 3100 точки и искате да си поръчате нещо или да направите подарък на някого от онлайн магазин Ozone.bg? Поръчайте своя електронен ваучер за пазаруване от онлайн магазин Ozone.bg на стойност 30 BGN / 15,34 EUR като натиснете бутона “Поръчай сега” вдясно.

За да обработим Вашата поръчка по най-ефективния и бърз начин, сме създали автоматизиран процес, затова имайте предвид, че след като направите поръчката си, автоматично ще получите имейл с линк, който ще Ви отведе до електронния ваучер. Моля, прочетете инструкциите по-долу за това как да използвате ваучера. След като направите поръчката си, вече не можете да промените решението си и да поискате да анулирате поръчката си. За една поръчка могат да се използват един или повече ваучери. Ако стойността на поръчката надвишава стойността на ваучера, Вие трябва да доплатите разликата, за да завършите поръчката. Вашият ваучер може да се използва за плащане на всички продукти, но не може да се комбинира с активна промоция. Вашият ваучер може да се използва САМО ВЕДНЪЖ. Останалата стойност (в случай че стойността на покупката/поръчката е ПО-МАЛКА) НЕ ПОДЛЕЖИ на ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и НЕ МОЖЕ да се използва за други покупки/поръчки. Вашият ваучер може да се използва за закупуване на един или повече продукти, стига да са закупени в една покупка/поръчка.

Вкарваш си номера на ваучера в Портфейл в Озон-а и си цъкаш колкото ти е сумата. Останалото си седи.

Общи условия

Активация на акаунт